Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Epilaxousa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Epilaxousa »

Tzikos7 έγραψε:Δεν θα καλέσουν άλλες γυναίκες NiNA

Επόμενες επιλαχουσες μην ακούτε κανέναν! Εγώ πάντως ξεκίνησα προπονήσεις και πάω καλά. Είναι σίγουρο ότι κόπηκαν πολλές και υπάρχουν κενές θέσεις. Αφού βγουν τα επίσημα αποτελέσματα, είναι πολύ πιθανό να καλέσουν τις επόμενες!

ΝΙΝΑ

Δημοσίευση από ΝΙΝΑ »

Τι θέση έχεις αν επιτρέπεται;
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Τζίκος 7 έγραψε:Ρε παίδες ηρεμήστε. Εγώ ξέρω ότι όλη η φάση ήταν ένα μπάχαλο πρώτον κάλεσαν επιλαχών τες τελευταία στιγμή. Μετά το 100αρι εγώ προσωπικά με έβαλαν μέσα σε 2 λεπτά να κάνω Αλμα. Ακόμα κ επαγγελματίας δεν το κάνει αυτό. Δεύτερον αν κόψουν αυτούς που κόπηκαν δεν βγαίνουν τα άτομα. Κόπηκαν 2 στους 5 στο Αλμα. Στην δικιά μου 5αδα κόπηκαν 4 άτομα στο Αλμα μαζί κ εγώ. Άσε που αν κόψουν πως θα φωνάξουν τις γυναίκες που κόπηκαν όλες; Εγώ πιστεύω θα πάμε όλοι ψυχοτεχνικα και θα κόψουν εκεί. Επίσης μόλις γίνει ο διορισμός πρέπει να υπάρχουν άτομα καβατζα γιατί αρκετοί δεν θα την παλέψουν η δεν θα πάνε αν πέρασαν μακριά. Για μένα το σωστό πάντως είναι όσοι δεν πέρασαν να κοπούν κ να φωνάξουν άλλους 200. Αυτό είναι το δίκαιο. Εγώ προσωπικά έκανα μεγάλη προσπάθεια 4:00 το χιλιάρι 15 Δευτερα το 100αρι κ 3.5 το μήκος με 2 μήνες προπόνηση αλλά δεν θεωρό σωστό να περάσω. Τώρα όσο για κάτι άτομα που είδα όπως αυτός που τον πήγαινε η μαμά του ή κάτι άλλους σαν τον Θάνο μην τρελένεστε γι αυτό ακριβώς υπάρχουν τα ψυχοτεχνικα. Την καλησπέρα μου

Ρε εξυπνάκια που σου φταίει και σένα ο Θάνος, διαβάζεις τι γράφεις; Λες ότι θα τους καλέσουν για ψυχοτεχνικα όλους, επιτυχόντες και μη και θα τους κόψουν εκεί. Τη προκήρυξη τη διάβασες έστω μισή φορά; Όλοι οι φαντασιοπληκτοι προβληματικοί εδώ μαζεμένοι. Μιλάτε για ανθρώπους που δε γνωρίζετε και λέτε ένα σωρό ανακρίβειες και ψέματα.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το παρόν νήμα κλειδώνει οριστικά γιατί ως φαίνεται μερικοί εκμεταλλεύονται την ανωνυμία για να συκοφαντήσουν συγκεκριμένα άτομα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης