Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 4> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|
310LELE ![]() Συνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 19/Οκτωβρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 08/Σεπτεμβρίου/2012 ώρα 02:23 |
|
Παιδια τι οριο ηλικειας υπαρχει για τους εποπ;
|
||
![]() |
||
boy ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Να έχουν συμπληρώσει Το 18 ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υ- περβεί Το 28 ο έτος κατά το Έτος κατάταξής τους Στις Ένοπλες Δυνάμεις
|
||
![]() |
||
giannis ![]() Πολίτης ![]() |
|
Αν εισαι 30 δεν μπωρεις να πας δηλαδη;
|
||
![]() |
||
dn24 ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010 Θέση: Εμπ. Ναυτικό Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3048 |
|
Όχι φίλε μου, τα όρια είναι αυτά από την αρχή του θεσμού.
|
||
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
|
||
![]() |
||
Βασίλης ![]() Πολίτης ![]() |
|
Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τα όρια ηλικιας ;
|
||
![]() |
||
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10521 |
|
Αυτό δε μπορεί να το γνωρίζει κανείς αν και το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο. Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση σου, θα με απασχολούσε περισσότερο το πότε και αν θα ξανά βγει (τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον), προκήρυξη για ΕΠΟΠ, παρά τα όρια ηλικίας. Φιλικα.
|
||
![]() |
||
takis ![]() Πολίτης ![]() |
|
Δλδ αν βγει το 2020 θα μπορουν οι γεννηθείς του 1991; Εφόσον βεβαια δεν εχουν γενεθλια πριν την ημερα προσληψης
|
||
![]() |
||
ArmyOfficer ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 178 |
|
![]() |
||
Thalassa ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 28/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 333 |
|
Η προκήρυξη αν βγει το 2020 θα έχει ηλικία από 1/1/1193 και μετά
Ενώ αν βγει Ιανουαριο 2021 θα είναι από 1/1/1994 και μετά; |
||
![]() |
||
lzlz87 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 09/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2 |
|
Εξαιρετικά άνισο και αντισυνταγματικό να μπαίνει τόσο αυστηρά χαμηλό όριο ηλικίας για μη μάχιμες ειδικότητες όπως του οικονομικού σώματος (που με ενδιαφέρει) ή σε άλλες ειδικότητες όπως νοσηλευτές, κλπ κλπ.
|
||
![]() |
||
Lefteris 2αμαλ ![]() Υποστράτηγος ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2248 |
|
Γενικα, στην Ευρωπη τα ορια ειναι 35 και για τον Στρατο και για τα Σωματα Ασφαλειας (ισως και πιο πανω στα Σωματα Ασφαλειας) .
Πιστευω το οριο, ειτε για πολιτες ειτε για ΟΒΑ θα επρεπε να ειναι ενα και αυτο τα 35 ετη. Αν οχι 35 εστω 32. Ειναι για γελια μετα απο τοσα χρονια, τοσες εισηγησεις να ζητανε μεχρι 28, που ουσιαστικα ειναι γι αυτους που εχουν κλεισει τα 26, διοτι πεταει εξω και τους 93αρηδες αν βγει μετα το 20. |
||
![]() |
||
Lefteris 2αμαλ ![]() Υποστράτηγος ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2248 |
|
Ακριβως. |
||
![]() |
||
Thalassa ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 28/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 333 |
|
Εγώ που είμαι του 93 θα σκάσω αν βγει το 21. Δεν ήμουν Ποτέ υποψήφια για προκήρυξη γιατί ήμουν μικρή όταν βγήκε. Ας μην περάσω. Θέλω όμως να προσπαθήσω!
|
||
![]() |
||
Rad. ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 20/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 199 |
|
Διάβασε το νήμα για τα όρια ηλικίας. Εχει γίνει μεγάλος αγώνας, και έχουμε τρέξει πολύ για την αλλαγή των ορίων ηλικίας. Ωστόσο πολλοί είναι απλά θεατές και περιμένουν μόνο να επωφεληθούν ή βλέπουν το πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό όταν τους χτυπάει την πόρτα το πρόβλημα. Δεν είναι ρουσφέτι. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική. Επεξεργάστηκε από Rad. - 09/Δεκεμβρίου/2020 ώρα 20:49 |
||
![]() |
||
|
Εγώ ψάχνω δικηγόρο ήδη. Σε περίπτωση που βγει το 21 και δεν μπορώ να Καταθέσω λόγω ηλικίας θα καταθέσω κανονικά τα χαρτια μου και έπειτα θα κάνω προσφυγή κατά των αποτελεσμάτων. Εσύ το κυνηγήσες δικαστικα; Δυστυχώς έχω δύο μωρά και δεν μπορώ να κάτσω όλο το τοπικ σας με την μια. Θα προσπαθήσω ως μέχρι αύριο μεθαύριο να το διαβάσω όλο για να δω τι κάνετε και που βρίσκεστε. |
||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 4> |