Μέλος από: 04/Μαΐου/2020
Θέση: Δεκανέας
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 397
Αποστολή: 17/Αυγούστου/2020 ώρα 10:15
Παρε πάλι αργότερα αν είναι.. πες τους ότι βγήκε ανακοίνωση από το ΓΕΣ και λέει ότι οι επιτυχόντες θα πληροφορηθούν από τις Στρατολογικες Υπηρεσίες.. είναι πάντως παράξενο που γνωρίζουν κάτι
Μέλος από: 09/Ιουνίου/2020
Πόντοι: 17
Αποστολή: 17/Αυγούστου/2020 ώρα 21:43
Και εγω πηρα τηλεφωνο παρουσιαζομαι 25 αυγουστου αυλωνα καλη συνεχεια σε ολους ενα αγχος εφυγε καλη αρχη σε ολους! Να περνατε καλα χαιρετισματα απο μαυρο!
Μέλος από: 16/Απριλίου/2020
Πόντοι: 32
Αποστολή: 18/Αυγούστου/2020 ώρα 12:58
Εγω φιλε πηρα τηλεφωνο στρατολογια και μου ειπαν πως δε με βρισκουν στους επιτυχοντες παρολο που στη φορμα μου βγαζει δε βρεθηκε χρηστης μ αυτα τα στοιχεια. Μου ειπε μαλλον καποιο τεχνικο προβλημα υπηρξε. Τι να πω...
Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009
Πόντοι: 10521
Αποστολή: 18/Αυγούστου/2020 ώρα 15:41
prokopis23 Έγραψε:
Εγω φιλε πηρα τηλεφωνο στρατολογια και μου ειπαν πως δε με βρισκουν στους επιτυχοντες παρολο που στη φορμα μου βγαζει δε βρεθηκε χρηστης μ αυτα τα στοιχεια. Μου ειπε μαλλον καποιο τεχνικο προβλημα υπηρξε. Τι να πω...
Δεν τους ρώτησες πότε και πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα ώστε να ενημερωθείς κι εσύ για να μην σε τρώει η αγωνία;
Μέλος από: 24/Μαρτίου/2020
Θέση: Δεκανέας
Πόντοι: 691
Αποστολή: 18/Αυγούστου/2020 ώρα 15:56
Δεν ειναι εινα αυτο το συστημα, καλύτερα θα ηταν λιστες. Λεω κατι που ενταξει θα μπορουσε να συμβει, μηπως σε ξηλωσε καλύτερο βυσμα απο σενα ενω ειχες μπει;
Αποστολή: 18/Αυγούστου/2020 ώρα 16:54
Απλά έδωσα ονοματεπώνυμο και τον ασμ μου αλλα πάλι λέει δεν βρέθηκε κάτι.
Μου ειπε αν συμπλήρωσα τα στοιχεία στην φόρμα και είπα ναι, μου έβγαλε δε βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία. Και μου πε μαλλον κάποιο τεχνικό πρόβλημα θα ήταν.
Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη αύριο, αλλιως δεν μπορώ να κάνω κάτι παρα μόνο να περιμένω τηλέφωνο η χαρτί αυτή την εβδομάδα...
Μέλος από: 18/Αυγούστου/2020
Πόντοι: 4
Αποστολή: 18/Αυγούστου/2020 ώρα 22:21
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω ! Ενώ στην σελίδα του ΓΕΣ που βάζω τα στοιχεία μου βγάζει δν βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία... πήρα τηλέφωνο στρατολογία και μου είπαν δν εισαι στους επιτυχόντες... και έδωσα και ασμ και μου λεει δν βλέπω καποια παρατήρηση στο ασμ αυτό ! Είναι δυνατόν δν θα έπρεπε να λέει που είμαστε ; Αφού δν είμαστε επιτυχόντες οκ... να βγάζει ότι είσαι υπεράριθμος ή απορριφθηκες για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ; Πάντως στην στρατολογία δν μου απάντησαν γτ συνέβη απλά μου είπαν δν βγάζει τίποτα στο ασμ μου καμία παρατήρηση !
Αποστολή: 18/Αυγούστου/2020 ώρα 23:06
Chrisk13 Έγραψε:
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω ! Ενώ στην σελίδα του ΓΕΣ που βάζω τα στοιχεία μου βγάζει δν βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία... Πήρα τηλέφωνο στρατολογία και μου είπαν δν εισαι στους επιτυχόντες... Και έδωσα και ασμ και μου λεει δν βλέπω καποια παρατήρηση στο ασμ αυτό ! Είναι δυνατόν δν θα έπρεπε να λέει που είμαστε ; Αφού δν είμαστε επιτυχόντες οκ... Να βγάζει ότι είσαι υπεράριθμος ή απορριφθηκες για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ; Πάντως στην στρατολογία δν μου απάντησαν γτ συνέβη απλά μου είπαν δν βγάζει τίποτα στο ασμ μου καμία παρατήρηση !
Εντάξει τραγικό... Μας αφήνουν στον αέρα, δε ξέρουμε τι να κάνουμε... Ας αναρτήσουν τους απορριπτέους - υπεράριθμους οπως στην Αεροπορία...