Επιτρέπονται τατουάζ και body piercing; |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 10> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|
Guests ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 12/Φεβρουαρίου/2008 ώρα 21:44 |
|
Υπάρχει περίπτωση να κόψουν, γυναίκα για τατοο που είναι σε πολύ διακριτικό σημείο;
|
||
![]() |
||
r.d. ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
γεια σας! ενδιφερομαι για εποπ αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα αν επιτρεπονται τα τατουαζ ή οχι!! μπορει καποιος που ξερει να μου απαντησει; ευχαριστω!
|
||
![]() |
||
sakalom ![]() Πολίτης ![]() |
|
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΤΟΥ; ΣΕ ΚΟΒΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ;
|
||
![]() |
||
Prince_23 ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 08/Απριλίου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 163 |
|
Απ'οτι γνωρίζω όχι είχα δει κάτι εποπ με τατου οπότε μάλλον δεν παίζει πρόβλημα
|
||
![]() |
||
kotsos ![]() Λοχίας ![]() Μέλος από: 18/Δεκεμβρίου/2007 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 94 |
|
Δεν δινουν σημασια σε αυτα στις γυναικες... μην ειστε ομως κ τιγκα σ αυτα
|
||
![]() |
||
Χρήστος ![]() Πολίτης ![]() |
|
ΟΚ. Αν μπείς, μπορείς να κάνεις τρύπα στο αυτί ή tatoo; (όχι τίγκα βέβαια) |
||
![]() |
||
ΜΠΑΜΠ ![]() Πολίτης ![]() |
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΤΤΟΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ;
|
||
![]() |
||
yandr ![]() Στρατάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10697 |
|
Για θητεία μιλάς ή για ΕΠΟΠ;
|
||
![]() |
||
sakalom ![]() Αρχιλοχίας ![]() Μέλος από: 15/Ιανουαρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 132 |
|
yandr για εποπ ξερεις αν υπαρχει προβλημα; με τα τατοο για να μπεις.
|
||
![]() |
||
XRISTINAS ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 12/Ιανουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2 |
|
Παιδια να ρωτησω κατι. Ξερει κανεις αν σε δεχονται στο στρατο αν εχεις τατουαζ; κατι ηξερα για πιο παλια οτι για εποπ αν εχεις, σε κοβουν κατ ευθειαν. Ισχυει;
|
||
![]() |
||
argeadas ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 04/Ιανουαρίου/2009 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 366 |
|
Εξαρτάτε που το έχεις το τατού.
Αν είναι σε κρυφό μέρος κανένα πρόβλημα. Αν είναι όμως από το μπράτσο και κάτω θα έχεις πρόβλημα το καλοκαίρι που θα έχεις τα μανίκια σηκομένα.
|
||
![]() |
||
DEA (PB) ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 07/Ιανουαρίου/2009 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11 |
|
Κ εγω κ ενα αλλο παιδι ειχαμε ταττου κ οι 2 περασαμε στην προκυρηξη ΕΠΟΠ 2009, αρα μαλλον οχι. Στην αστυνομια κοβουνε λογω ταττου... |
||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 10> |