Kostasthegreek έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, θα ηθελα να ρωτήσω, για χειρουργό ορθοπεδικό δερματολόγο και σε όσους αλλους δεν γράφει ότι θέλει επισυναπτόμενο έγγραφο, αρκεί μόνο η υπογραφή και η σφραγίδα τους στο δελτίο που μου έβαλαν ; Ή έπρεπε να μου δώσουν και επιπλέον γνωμάτευση ;
ως υποχρέωση δεν αναφέρεται κάπου, απλά αφού πάς που πάς δε το παίρνεις θα πεί κάποιος... Παρόλα αυτά την λεπτομέρεια αυτή μπορεί να την διευκρίνηση η επιτροπή πρόσληψης αν κάποιος θέλει να πάρει σοβαρή απάντηση και δεν έχει γνωματεύσεις απο κάποιους γιατρούς... Κ για να μην υπάρχει τζάμπα άγχος.
Εκει που τελειωνει το πλευρικο τοξο... λιγο πιο κατω απο το τελευταιο πλευρο για να καταλαβεις... και βγαινει λιγο ακριβως πιο πανω απο τον αφαλο η περιμετρος.
Και μετά τα αθλήματα κατευθείαν υπηρεσίες ; Δηλαδή αν υποθέσουμε. οτι Πέμπτη δίνουμε αθλήματα, Παρασκευή στις υπηρεσίες ; Γιατί λόγω αναγκών έτσι μου ειπε ένας περσινός εποχικός άτυπα εννοείται
2 Μαλ έγραψε:Και μετά τα αθλήματα κατευθείαν υπηρεσίες ; Δηλαδή αν υποθέσουμε. Οτι Πέμπτη δίνουμε αθλήματα, Παρασκευή στις υπηρεσίες ; Γιατί λόγω αναγκών έτσι μου ειπε ένας περσινός εποχικός άτυπα εννοείται
περνάς τα αθλήματα φίλε μου κ μετα έχει να βγάλει ΠΙΝΑΚΕΣ προσληπτέων το αρχηγείο επομένως ειναι αδύνατο παρασκεύη να δουλεύεις.
μετά τους πίνακες προσληπτέων η γραμματεία κάθε υπηρεσίας έχει να ετοιμάσει πολύ χαρτούρα (δηλ. Τις συμβάσεις των προσληπτέων).
επομένως αρχές ιουνίου δουλειά σε καμία περίπτωση παρασκευή.