Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Καλημερα σε ολους παιδια μια ερωτηση πως γινεται να εχει αναρτηθει ο τελικος πινακας της Α κατηγοριας για την κερκυρα στην σελιδα της πυροσβεστικης και αυτη να μιλανε ακομα για οποιουδηποτε ειδους παραταση; Μηπως παιζει κατι αλλο; Για τους υπολοιπους νομους γνωριζει καποιος εκ των εσω τι γινεται αν θα αναρτηθουν κ αυτοι σημερα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μπες φιλε μου στην σελιδα fireservice και θα δεις τι εννοω
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Δεν νομίζω να ξέρει κανείς, κύριε Γεώργιε Χαρίση.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν νομίζω να ξέρει κανείς, κύριε Γεώργιε Χαρίση. [/QUOTE] Σε τι ακριβως αναφερεσαι να σε βοηθησω οσο για την αναφορα στο ονομα καλο θα ταν να μην υπηρχε
Καλησπερα παιδια. Γνωριζει καποιος εφοσον απαγορευεται η κυκλοφορια απο νομο σε νομο μεχρι τις 18 πως θα γινει να παρουμε καρτελες εμεις που ειμαστε απο μακρια; Ευχαρσιτω
αυτή την απορία έχω και εγώ... αλλά βλέπω ότι το αργούνD PAP έγραψε:Καλησπερα παιδια. Γνωριζει καποιος εφοσον απαγορευεται η κυκλοφορια απο νομο σε νομο μεχρι τις 18 πως θα γινει να παρουμε καρτελες εμεις που ειμαστε απο μακρια; Ευχαρσιτω
- Rampo ap ta Lidl
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Στην κερκυρσ εβγαλαν τον αναμορφωμενο πινακα εργατων. αυτος που ειναι πρωτος στον τελικο πινακα στον προσωρινο δεν υπαρχει καν... δε περιγραφω αλλο...
- Rampo ap ta Lidl
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Π. Υ κερκυρας... Πρωσορινος πινακας εργατων 116 υποψηφιοι Αναμροσφωμενος πικακας εργατων 119 υποψηφιοι.. αναλογα με το μυαλο που διαθετετε βγαλτε τα συμπερασματα σας
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Μόλις το είδα και γω! Αν πιστεύετε ακόμα σε αξιοκρατία πάω πάσο και δεν θέλω να ανοίξω καν συζήτηση!
GreekMarines11 έγραψε:Μόλις το είδα και γω! Αν πιστεύετε ακόμα σε αξιοκρατία πάω πάσο και δεν θέλω να ανοίξω καν συζήτηση!
Το ενδεχόμενο να μην έφταναν οι φάκελοι αυτοί ποτέ στην υπηρεσία της Κέρκυρας; Λόγο λάθους στο ταχυδρομείο;
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Φίλε μου λογικά αυτοί κατάγονται από Κέρκυρα! Υπάρχει περίπτωση να έστειλε κάποιος τα χαρτιά του από ένα ταχυδρομείο της Κέρκυρας και μα άργησαν οι Φάκελοι μα φτάσουν πάνω από 10 μέρες ;
- Rampo ap ta Lidl
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Παιδια ειχαν 10 μερες προθεσμια... ουτε μια ουτε 2...GreekMarines11 έγραψε: Φίλε μου λογικά αυτοί κατάγονται από Κέρκυρα! Υπάρχει περίπτωση να έστειλε κάποιος τα χαρτιά του από ένα ταχυδρομείο της Κέρκυρας και μα άργησαν οι Φάκελοι μα φτάσουν πάνω από 10 μέρες ;
- Rampo ap ta Lidl
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Και εντελως τυχαια ετυχες να μη φτασουν του ατομου που ειναι πρωτος στη λιστα.. ε ρε κατι τυχαια γεγονοτα που γινονται μονο στο ΕλλανταRampo ap ta Lidl έγραψε:Παιδια ειχαν 10 μερες προθεσμια... ουτε μια ουτε 2...GreekMarines11 έγραψε: Φίλε μου λογικά αυτοί κατάγονται από Κέρκυρα! Υπάρχει περίπτωση να έστειλε κάποιος τα χαρτιά του από ένα ταχυδρομείο της Κέρκυρας και μα άργησαν οι Φάκελοι μα φτάσουν πάνω από 10 μέρες ;
- christripol
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Δικαιούται άδεια οι εποχιακοί πυροσβέστες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες