Μέλος από: 04/Μαΐου/2020
Θέση: Αθηνα
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 14
Αποστολή: 04/Μαΐου/2020 ώρα 14:39
Καλησπερα, μια ερωτηση, σε περιπτωση που καποιος εκανε λαθος και αντι για ποιστοποιιτικο στρατολογικης καταστασης εστειλε απολυτηριο στρατου, αν εκανε μετα ενσταση και εστειλε ποιστοποιιτικο γινεται δεκτη;
Μέλος από: 04/Μαΐου/2020
Πόντοι: 2
Αποστολή: 04/Μαΐου/2020 ώρα 14:49
Καλημερα Να κάνω μια ερωτηση, εγω βγηκα 50ος κάτι στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ Π. Υ. Ν. ΑΧΑΙΑΣ Τώρα τι γίνεται ; Μπορεί να μου πεις καποιος να μου εξηγήσει κάτι ; Ευχαριστω.
Μέλος από: 18/Φεβρουαρίου/2020
Πόντοι: 619
Αποστολή: 04/Μαΐου/2020 ώρα 23:51
Rampo ap ta Lidl Έγραψε:
Καλησπερα, μια ερωτηση, σε περιπτωση που καποιος εκανε λαθος και αντι για ποιστοποιιτικο στρατολογικης καταστασης εστειλε απολυτηριο στρατου, αν εκανε μετα ενσταση και εστειλε ποιστοποιιτικο γινεται δεκτη;
Σε περίπτωση που το έγραψες στα επισυναπτόμενα στην αίτηση και απλά έβαλες λάθος δικαιολογητικό ίσως κ να την κάνουν δεκτή αν εκ των υστέρων δείξεις το πραγματικό.
Αν δε το έγραψες στα επισυναπτόμενα δε νομίζω να υπάρξει ελπίδα.
Μέλος από: 18/Φεβρουαρίου/2020
Πόντοι: 619
Αποστολή: 04/Μαΐου/2020 ώρα 23:54
Γιωργος Κ Έγραψε:
Καλημερα Να κάνω μια ερωτηση, εγω βγηκα 50ος κάτι στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ Π. Υ. Ν. ΑΧΑΙΑΣ Τώρα τι γίνεται ; Μπορεί να μου πεις καποιος να μου εξηγήσει κάτι ; Ευχαριστω.
Θα κοιτάξεις πόσα άτομα θέλει στην κατηγορία σου και αφού βγήκες νούμερο 50 και μετά από τις ενστάσεις τότε ή θα είσαι επιτυχών ή επιλαχών στην Αχαΐα...
Ο επιτυχών συνεχίζει για γιατρούς-αθληματα και ο επιλαχών περιμένει...