Συγγραφέας |
Μήνυμα
Θέμα Αναζήτηση Επιλογές θέματος
|
|
|
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Μέλος από: 30/Οκτωβρίου/2020
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 344
|
Αποστολή: 25/Νοεμβρίου/2020 ώρα 23:04 |
Ελξεις έχουν και όσοι είναι ειδικές και όσοι δεν είναι. Στα όπλα έχει σίγουρα. Στο υγειονομικό, οικονομικό κλπ νομίζω δεν έχει. Απλά ειδικές δυνάμεις είναι πολύ πιο δύσκολα στα αθλήματα
|
 |
DimitrisN61
Ανθυπολοχαγός
Μέλος από: 24/Νοεμβρίου/2020
Πόντοι: 327
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 12:57 |
vania Έγραψε:
1) οι σειρα που γινονται τα αθλήματα είναι όπως τα αναγραφουν μεσα στην προκυρηξη;2) στις ελξεις υπαρχει πιθανοτητα να αλλαξουν τον τροπο λαβης και να το κανουν με ανοικτη για να το δυσκολεψουν; 3) σε προκυρηξη ΣΞ που βρηκα του 2006 μονο 1000αρι εδιναν και τιποτα άλλο, πως και ετσι; |
Ναι αυτή είναι η σειρά. Η λαβή είναι περίπου στην ευθεία των ώμων, δεν αλλάζει.
|
 |
DimitrisN61
Ανθυπολοχαγός
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 13:37 |
vania Έγραψε:
για pulls λες που τραβας με την πλατη και όχι τα chin up με τα χερια σωστα;όταν κανεις τις επαναλήψεις σου λενε αυτοι πανω-κατω ή κανεις απανωτα; | Pull ups φυσικά, τα chin ups δεν προβλέπονται. Με τον δικό σου ρυθμό, χωρίς να βοηθήσουν τα πόδια σου και φυσικά να είναι ολοκληρωμένη η κίνηση (πιγούνι πάνω από μπάρα και ολικό τέντωμα των χεριών στο κατέβασμα).
Επεξεργάστηκε από Nassos - 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 15:19
|
 |
Ελεανα7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Μέλος από: 23/Μαΐου/2019
Θέση: Πολίτης
Πόντοι: 176
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 18:25 |
Καλησπερα. Απ’ οτι είδα στις αθλητικές δοκιμασίες Του ΠΝ δεν υπάρχουν τα κάνιστρα, έλξεις αλλα κολύμβηση. Ισχύει;
|
 |
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009
Πόντοι: 10700
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 18:30 |
Ναι ισχύει.
|
 |
DimitrisN61
Ανθυπολοχαγός
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 19:43 |
vania Έγραψε:
DimitrisN61 Έγραψε:
vania Έγραψε:
για pulls λες που τραβας με την πλατη και όχι τα chin up με τα χερια σωστα;όταν κανεις τις επαναλήψεις σου λενε αυτοι πανω-κατω ή κανεις απανωτα; | Pull ups φυσικά, τα chin ups δεν προβλέπονται. Με τον δικό σου ρυθμό, χωρίς να βοηθήσουν τα πόδια σου και φυσικά να είναι ολοκληρωμένη η κίνηση (πιγούνι πάνω από μπάρα και ολικό τέντωμα των χεριών στο κατέβασμα). | μεσα στην προκυρηξη με βαση του 09 λεει ελξεις με οποιαδήποτε λαβη, αρα θα εννοουν και την pulls up και τα chin up σωστα; |
Μόνο τα pull ups προβλέπονται
|
 |
DimitrisN61
Ανθυπολοχαγός
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 19:58 |
vania Έγραψε:
DimitrisN61 Έγραψε:
vania Έγραψε:
DimitrisN61 Έγραψε:
vania Έγραψε:
για pulls λες που τραβας με την πλατη και όχι τα chin up με τα χερια σωστα;όταν κανεις τις επαναλήψεις σου λενε αυτοι πανω-κατω ή κανεις απανωτα; | Pull ups φυσικά, τα chin ups δεν προβλέπονται. Με τον δικό σου ρυθμό, χωρίς να βοηθήσουν τα πόδια σου και φυσικά να είναι ολοκληρωμένη η κίνηση (πιγούνι πάνω από μπάρα και ολικό τέντωμα των χεριών στο κατέβασμα). | μεσα στην προκυρηξη με βαση του 09 λεει ελξεις με οποιαδήποτε λαβη, αρα θα εννοουν και την pulls up και τα chin up σωστα; |
Μόνο τα pull ups προβλέπονται | δεν λεει όμως την συγκεριμενη λαβη αλλα οποιαδήποτε! |
Μόνο pull ups έβλεπα όταν έδωσα, δεν μας το ανέφεραν καν, θεωρείται δεδομένο.
|
 |
DimitrisN61
Ανθυπολοχαγός
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 20:13 |
vania Έγραψε:
DimitrisN61 Έγραψε:
vania Έγραψε:
DimitrisN61 Έγραψε:
vania Έγραψε:
DimitrisN61 Έγραψε:
vania Έγραψε:
Μόνο τα pull ups προβλέπονται | δεν λεει όμως την συγκεριμενη λαβη αλλα οποιαδήποτε! |
Μόνο pull ups έβλεπα όταν έδωσα, δεν μας το ανέφεραν καν, θεωρείται δεδομένο. | ειχες δωσει το 09; εγω καταλαβαινω ότι δεν τους νοιαζει η λαβη |
Όχι, το '17 για ΟΒΑ, ακόμα μέσα είμαι 
|
 |
XristosMP
Συνταγματάρχης
Μέλος από: 11/Αυγούστου/2020
Πόντοι: 1017
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 20:14 |
AΚομα δεν αρχισατε ψαχνετε λυση να τη βγαλετε ευκολη; Καντε κανονικα pull up προπονηση και τελος.
|
 |
DimitrisN61
Ανθυπολοχαγός
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 20:30 |
Στο ΠΝ, αθλητικές δοκιμασίες έδωσα για εισαγωγή στο ΣΥΚ.
|
 |
DimitrisN61
Ανθυπολοχαγός
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 20:38 |
vania Έγραψε:
DimitrisN61 Έγραψε:
Στο ΠΝ, αθλητικές δοκιμασίες έδωσα για εισαγωγή στο ΣΥΚ. | εισαι ουκας, μπραβο σου παντως! |
Μακάρι να ήμουν. Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο, τραυματίστηκα. Αλλά θα ξανα κάνω την προσπάθειά μου αν μπω ΕΠΟΠ.
|
 |
DimitrisN61
Ανθυπολοχαγός
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 20:46 |
Σε ευχαριστώ!
|
 |
NAUTODIOPOS3
Στρατιώτης
Μέλος από: 26/Νοεμβρίου/2020
Πόντοι: 1
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 21:04 |
Δημητρη μου επιτρεπεις να σου στειλω μηνυμα εχω αποριες με το σχολειο ουκ συγγνωμη δεν υελω να σου φαω χρονο
|
 |
DimitrisN61
Ανθυπολοχαγός
|
Αποστολή: 26/Νοεμβρίου/2020 ώρα 21:06 |
NAUTODIOPOS3 Έγραψε:
Δημητρη μου επιτρεπεις να σου στειλω μηνυμα εχω αποριες με το σχολειο ουκ συγγνωμη δεν υελω να σου φαω χρονο |
Ναι φίλε μου εννοείται, κανένα πρόβλημα
|
 |
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Μέλος από: 30/Μαρτίου/2020
Πόντοι: 290
|
Αποστολή: 27/Νοεμβρίου/2020 ώρα 00:39 |
Mark26 Έγραψε:
Ελξεις έχουν και όσοι είναι ειδικές και όσοι δεν είναι. Στα όπλα έχει σίγουρα. Στο υγειονομικό, οικονομικό κλπ νομίζω δεν έχει. Απλά ειδικές δυνάμεις είναι πολύ πιο δύσκολα στα αθλήματα |
Ποιός σας είπε εσάς ότι έχει έλξεις και σε πλην ειδικών δυνάμεων;
|
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
|
 |