|
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 12 1314 15 16 49> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Καραϊσκάκης ![]() Απολυμένος ![]() Απενεργοποιημένο Μέλος Μέλος από: 23/Αυγούστου/2011 Θέση: Στόπερ Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 268 |
![]() |
Φίλε manos έχω ακούσει 1000 σενάρια. Άμα τα έγραφα και τα μετέφερα εδώ πέρα σίγουρα θα είχαμε καραφλιάσει. Άκουσα και ότι σκέφτονται να καταργήσουν και την μονιμότητα στους Αστυφύλακες! Τρελά πράγματα σου λέω! Μην ακούς μαλακiες στον δρόμο, και πολύ περισσότερο μην τις μεταδίδουμε και στο forum. Η προκήρυξη των ΕΦ εξελίσσεται κανονικά, το τι θα γίνει με το ΛΣ ή το ΠΣ δεν το ξέρω... Τι κατηγορία και μόρια έχεις manos;
|
|
![]() |
|
35M.K 310 lele ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 23/Σεπτεμβρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 261 |
![]() |
Παιδια εγω ενα ξερω... Οτι εαν δν βγουν γρηγορα τα αποτελεσματα μεσα στο φορουμ ολοι μας θα ειμαστε αστα να παν... Ακουμε του καθενος τις βλακειες ενω δν πρεπει να εμπιστευομαστε κανεναν μυθομανη... ΥΠΟΜΟΝΗ αδερφια και καλη επιτυχια μασ...
|
|
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
|
|
![]() |
|
handballer ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 04/Απριλίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 817 |
![]() |
Υπομονή παίδες αν δεν έχουμε και κανένα νέο μέχρι και την άλλη Παρασκευή τότε αγχωνόμαστε λίγο περισσότερο. Τώρα υπομονή...
|
|
![]() |
|
χαραλαμπος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
manos ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
Ρε παιδες και εγω ειμαι για κληρωση. Απο κατερινη επισης! Τι εγινε ολη η κατερινη στο foroum ειναι?
|
|
![]() |
|
ξερει κανεις ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
Ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα;
|
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15112 |
![]() |
Για τι βάσεις έχουμε ξεχωριστό θέμα, έλεος δηλαδή
|
|
![]() |
|
35M.K 310 lele ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 23/Σεπτεμβρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 261 |
![]() |
Ρε μανος τι ωρα σε ειπε να πας αυριο;
|
|
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
|
|
![]() |
|
ΔΕΑ(ΕΜ) ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
Παιδια καλησπερα καλη επιτυχια σε ολους τους συνυποψηφιους ποσο εκτιματε οτι θα ειναι η βαση?
|
|
![]() |
|
well ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 15/Σεπτεμβρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 37 |
![]() |
Για βάσεις εδώ φίλε http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=7841
|
|
![]() |
|
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
Ρε μαγκες πειτε και για β κατι. Οποιον καλεσαν για κληρωση ας το πει. Να μας πει κ τα μορια για να παρουμε μια ιδεα.
|
|
![]() |
|
vag_21 ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 01/Αυγούστου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 164 |
![]() |
Καμλημερα σε ολους. Καλη δουλεια αλανια μου. Μπηκαμε στην τελικη ευθεια.
|
|
![]() |
|
hackertom ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 29/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 328 |
![]() |
Αντε να δούμε παιδιά ρωτήστε και για β τίποτα εκεί στα τμήματα... Μπας και πάρουμε καμιά ιδέα...
|
|
![]() |
|
battle3 ![]() Επιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 09/Αυγούστου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 111 |
![]() |
Λοιπόν παιδιά, μόλις γύρισα από το τμήμα. Ισοβαθμούσα με άλλα 4 άτομα
![]() |
|
![]() |
|
FFIDARXOS ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 06/Σεπτεμβρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 42 |
![]() |
Μολις τωρα με καλεσαν για ισοβαθμια 2350 μορια...
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 12 1314 15 16 49> |