Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
Κοσμο πολυ εχει στο φρουραρχειο τις 5 εργασιμες μερες πριν την ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΣΣΟ που πολλα παιδια πανε για την πρωτη τους αναβολη. Οσοι ειμαστε απο αναβολες υγειας παμε μια εβδομαδα νωριτερα απο αυτους. Οποτε δεν νομιζω οτι θα υπαρχει τετοιο θεμα. Τουλ οταν πηγα για την δευτερη αναβολη μου δεν συναντησα σχεδον κανεναν και ζητημα να εκατσα 30 λεπτα με ολες τις διαδικασιες στο Φρουραρχειο πριν φυγω για Στρατολογια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 47
xristos1925 έγραψε:Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα...Prodromoss έγραψε:Εγώ έχω τη γνωμάτευση φωτοτυπία αλλά επικυρωμένη οκ δεν είμαι;
Ευχαριστώ μακαρι
Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν την δευτέρα μπορώ να πάω στο Φρουραρχείο;
Η διαδικασία έχει αλλάξει καθόλου απο πέρσι?
Η διαδικασία έχει αλλάξει καθόλου απο πέρσι?
Καλησπέρα σας παιδιά, καινούριος εδώ, αν και έχω καταλάβει πώς πάει το όλο πράγμα, ήθελα να εκθέσω τον προβληματισμό μου.. σε λίγους μήνες πρέπει να παρουσιαστώ αλλά πριν σχεδόν ένα χρόνο έχασα ένα στενό συγγενικό μου πρόσωπο με αποτέλεσμα να αλλάξει η ψυχοσύνθεση μου, απέκτησα κρίσεις πανικού, εφιάλτες, σταμάτησα τη δουλειά μου γενικά δύσκολα.. ξεκίνησα συνεδρίες με ψυχολόγο δεν ήθελα να πάω σε ψυχίατρο. Εννοείται δε μπορώ στη παρούσα φάση να υπηρετήσω, έχω πάρει ήδη μια αναβολή για κοινωνικούς λόγους και τώρα θέλω να το πάω μέσω απαλλαγής. Βρήκα ψυχίατρο επειδή η ψυχολόγος δεν μετράει όπως διαβάζω. Συμφώνησα να συναντιεμαι μαζί τουοτου τακτικά μέχρι ναψνα κάνω τη διαδικασία Φρουραρχείου γιααγια νακνα σιγουρευτώ ότι όλα θα πάνε καλά. Θεωρείται όνομα στο χώρο του, στις υπηρεσίες προς το κοινό αναφέρει ότι παρέχει εισήγηση για θέματα στρατού και φοβάμαι μήπως από την επιτροπή απαλλαγών τον ψάξουν και τελικά δε κάνω κάτι, ξέρετε μήπως κοιτάνε το όνομα του ψυχιάτρου και έτσι; Αν είναι να βρω άλλον, θα ήθελα να μου πουν τη γνώμη τους και οι παλαιότεροι που έχουν πάρει Ι5.
Σας ευχαριστώ!
Σας ευχαριστώ!
JohnJohn0 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν την δευτέρα μπορώ να πάω στο Φρουραρχείο;
Η διαδικασία έχει αλλάξει καθόλου απο πέρσι;
Φαντάζομαι αν παρουσιάζεσαι 1η Ιουνίου μπορείς να πας από Δευτέρα (5 εργάσιμες πριν). Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι δεν είδα καμία ανακοίνωση πουθενά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα οσον αφορα το ονομα. Δεν καθονται να ασχοληθουν με το ονομα του ψυχιατρου. Το πολυ πολυ αν θελουν να κανουν ελεγχο οτι το χαρτι ειναι εγκυρο παιρνουν τηλεφωνο και ρωτανε αν βγαλατε το χαρτι αυτο για τον ταδε ασθενη κλπ. Τιποτα παραπανω... Δεν θα εχεις θεμα οποτε μην αγχωνεσαι...Johnny93 έγραψε:Καλησπέρα σας παιδιά, καινούριος εδώ, αν και έχω καταλάβει πώς πάει το όλο πράγμα, ήθελα να εκθέσω τον προβληματισμό μου. Σε λίγους μήνες πρέπει να παρουσιαστώ αλλά πριν σχεδόν ένα χρόνο έχασα ένα στενό συγγενικό μου πρόσωπο με αποτέλεσμα να αλλάξει η ψυχοσύνθεση μου, απέκτησα κρίσεις πανικού, εφιάλτες, σταμάτησα τη δουλειά μου γενικά δύσκολα. Ξεκίνησα συνεδρίες με ψυχολόγο δεν ήθελα να πάω σε ψυχίατρο. Εννοείται δε μπορώ στη παρούσα φάση να υπηρετήσω, έχω πάρει ήδη μια αναβολή για κοινωνικούς λόγους και τώρα θέλω να το πάω μέσω απαλλαγής. Βρήκα ψυχίατρο επειδή η ψυχολόγος δεν μετράει όπως διαβάζω. Συμφώνησα να συναντιεμαι μαζί τουοτου τακτικά μέχρι ναψνα κάνω τη διαδικασία Φρουραρχείου γιααγια νακνα σιγουρευτώ ότι όλα θα πάνε καλά. Θεωρείται όνομα στο χώρο του, στις υπηρεσίες προς το κοινό αναφέρει ότι παρέχει εισήγηση για θέματα στρατού και φοβάμαι μήπως από την επιτροπή απαλλαγών τον ψάξουν και τελικά δε κάνω κάτι, ξέρετε μήπως κοιτάνε το όνομα του ψυχιάτρου και έτσι;Αν είναι να βρω άλλον, θα ήθελα να μου πουν τη γνώμη τους και οι παλαιότεροι που έχουν πάρει Ι5.
Σας ευχαριστώ!
Καλησπέρα σε όλους.
Γνωρίζετε τι προβλέπεται αν κάποιος πρέπει να σπάσει την καραντίνα 14 ημερών για να παρουσιαστεί στο φρουραρχείο;
Ευχαριστώ.
Γνωρίζετε τι προβλέπεται αν κάποιος πρέπει να σπάσει την καραντίνα 14 ημερών για να παρουσιαστεί στο φρουραρχείο;
Ευχαριστώ.
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
Παιδιά μπορούμε να πάμε μέσω φρουραρχείου όσοι είμαστε για να παρουσιαστούμε 1η Ιουνίου από την Δευτέρα;
Όσοι παρουσιαζόμαστε 1 Ιουνίου, πάμε Φρουραρχείο ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ (5 εργάσιμες από την ημέρα κατάταξης άρα Δευτέρα - Παρασκευή - Πέμπτη - Τετάρτη - Τρίτη)
komitis έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Ευχαριστώ.
Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά μας δουλεύεις; Παίρνεις τηλ και λες είμαι σε καραντίνα απο τότε μεχρι τότε και θα παρουσιαστώ τότε. Και μετά αφου εχει πιστοποιηθεί ότι είσαι όντως απο καραντίνα (γιατι καταγράφονται αυτά) ενημερώνεις στο φρουραρχείο και τη στρατολογία Δευτέρα κίολας και θα σου πουν τι θα κάνεις.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 34
BigSoldier έγραψε:Παιδιά μπορούμε να πάμε μέσω φρουραρχείου όσοι είμαστε για να παρουσιαστούμε 1η Ιουνίου από την Δευτέρα;
ΝΑΙ
εισαι ακριβώς 5 μέρες πριν την ημερομηνία κατάταξης, άρα θα σε δεχτούν κανονικά.
Στο σαητ της στρατολογίας αναφέρει κάτι για μέηλ και οτι θα πηγαίνουν εκει (; ) μόνο μετά απο τηλεφωνική συννενόηση, γνωρίζει κανεις σε τι αναφέρονται;
Δηλαδή επιρρεάζει εμάς που θα πάμε φρουραρχείο για ιατρική αναβολή;
Αναφέρομαι στην τελευταία ανάρτηση στο stratologia.gr
Δηλαδή επιρρεάζει εμάς που θα πάμε φρουραρχείο για ιατρική αναβολή;
Αναφέρομαι στην τελευταία ανάρτηση στο stratologia.gr
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Να σας ρωτήσω ρε παίδες, αν όπως λέτε ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα με αναβολές και απαλλαγές αν παρουσιαστείς κατευθείαν στο στρατόπεδο, γιατί ψάχνεστε όλοι να περάσετε από το φρουραρχείο; Από περιέργεια ρωτάω. Επίσης παρουσιάζομαι 5/6 και είναι Παρασκευή, υπάρχει περίπτωση να μας πάνε για ιατρικό έλεγχο το Σάββατο σε περίπτωση που δεν προλάβουν να μας περάσουν όλους ή μπορεί να μας πούνε από Δευτέρα; Γνωρίζετε κάτι;
i5 έγραψε:Όσοι παρουσιαζόμαστε 1 Ιουνίου, πάμε Φρουραρχείο ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ (5 εργάσιμες από την ημέρα κατάταξης άρα Δευτέρα - Παρασκευή - Πέμπτη - Τετάρτη - Τρίτη)
Αν δε κάνω λάθος, δε μετράει στις "5 εργάσιμες" η μέρα κατάταξης.
Δηλαδη αν παρουσιάζεσαι 1 Ιουνίου μπορείς να πάς φρουραρχείο απο Δευτέρα, οχι Τρίτη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης