Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Έπρεπε να βάλουν όριο ηλικίας 24. Αφού ήξεραν ότι θα καθυστέρησει 4 χρονακια η πρόσληψη.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

Dsda
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Dsda »

Παιδιά λέτε να βγουν τα οριστικά τέλη του έτους; Για αυτό δε παίρνουν του εξωτερικούς για δουλειά για να μπουν στη σχολή μια φορά όλοι μαζί!
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Selby23 »

Μακαρι γιατί σήμερα εμαθα ότι στο χιλιάρι πήραν αρκετοί αναβολή. Το θέμα είναι τι χρονικό περιθώριο θα τους δώσουν. Καλα εκείνοι οι τεμπέληδες που περνούν αναβολή ποσά χρόνια πρέπει να περάσουν για να είναι έτοιμοι να δώσουν αθλήματα. Δεν ξέρω ο ΑΣΕΠ πρέπει να ενεργήσει άμεσα γιατί εχει βγει εκτός χρονοδιάγραμματος.
Dsda
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Dsda »

Σοβαρά πήραν πάλι αρκετά άτομα αναβολή; Αν είναι δυνατόν δεν έχουν τι να κάνουν και παίρνουν Αναβολές και την πληρώνουμε εμείς όλοι που περιμένουμε τόσα χρόνια επειδή δεν μπορούν να μαζέψουν τα πόδια τούς! Ευελπιστώ να είναι μικρό το διάστημα Γτ έχει ξεφύγει το πράγμα τελείως! Κανονικά τι τι χρονικό περιθώριο δίνουν στην αναβολή?
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Loxias89 »

Dsda έγραψε:Σοβαρά πήραν πάλι αρκετά άτομα αναβολή; Αν είναι δυνατόν δεν έχουν τι να κάνουν και παίρνουν Αναβολές και την πληρώνουμε εμείς όλοι που περιμένουμε τόσα χρόνια επειδή δεν μπορούν να μαζέψουν τα πόδια τούς! Ευελπιστώ να είναι μικρό το διάστημα Γτ έχει ξεφύγει το πράγμα τελείως! Κανονικά τι τι χρονικό περιθώριο δίνουν στην αναβολή;

Δε θες να μάθεις... Μια θητεία...

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Selby23 »

Loxias89 έγραψε:Δε θες να μάθεις... Μια θητεία...

Θέλω να πιστεύω η κυβέρνηση να δώσει εντολή να τελειώνει αυτή η διαδικασία σύντομα. Και μην πει κανείς ανεξάρτητη αρχή ο ΑΣΕΠ δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς. Από το δημόσιο πληρώνετε. Και είναι κοινό μυστικό ότι μπορεί να επέμβει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 10, 2021 11:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dsda
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Dsda »

Αν δίνει 1 χρόνο αναβολή τότε καηκαμε πράγματικα! Δλδ για οποιαδήποτε λόγο πάρει κάποιος αναβολή 1 χρόνο του δίνει; Τότε αν είναι έτσι ρε παιδιά δε θα τελειώσει ποτέ η προκήρυξη!
Mpazoukas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Mpazoukas »

Παιδιά Καλημέρα εχθές και σήμερα δίνω αθλήματα εχθές άκουσα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι δεν θα καλέσουν αυτούς που πήρανε αναβολή και θα καλυφθούν η θέσεις από εμάς που πήγαμε και δώσαμε...
Zordy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από Zordy »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λέγανε σε κανένα τι χρόνο έκανε με συνέπεια περνούσες δεν περνούσες το χιλιάρι να έκανες όλα τα αθλήματα. Πολύ μυστήριο μου φάνηκε αυτό.
Dsda
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Dsda »

Μακάρι να γίνει αυτό φίλε μου που είπες καλύψουν τις θέσεις απευθείας από αυτούς που έδωσαν! Μόνο έτσι θα τελειώσει η προκήρυξη γρήγορα αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία αν περιμένουν τις αναβολές του καθενός
Epop2021_
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Epop2021_ »

Ξέρουμε ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα από τα αθλήματα ; Σε κανα 10ημερο;
Mpazoukas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Mpazoukas »

Είπανε μέσα στην εβδομάδα
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

Anavatis έγραψε:Καλησπέρα, κάλεσα την Παρασκευή στο υπουργείο και ρώτησα σε τι στάδιο βρίσκεται η διαδικασία κλήσης των επιτυχόντων εξωτερικών φρουρών για εκπαίδευση στην Θήβα και η απάντηση που πήρα από την υπάλληλο ήταν πως η διαδικασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πως μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει ειδοποίηση. Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος και επειδή πολλά έχουμε ακούσει και στο τέλος έχει γίνει μία τρύπα στο νερό, θα παρακαλέσω όσοι είστε επιτυχόντες και έχετε αποδεχτεί το 12μηνο να κάνετε αύριο, μεθαύριο κλήση στο υπουργείο να δούμε αν θα σας πουν τα ίδια πράγματα! Με λίγα λόγια να τσεκάρουμε ότι η πληροφορία που μου δόθηκε ισχύει. Αν σας πουν κάτι διαφορετικό θα καταλάβουμε ότι ο καθένας που σηκώνει το τηλέφωνο λέει ότι θέλει άρα δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη πουθενά και απλά περιμένουμε. Περιμένω ενημέρωση. Καλή συνέχεια και υπομονή σε όλους.

Εγώ κάλεσα στο παρακάτω νούμερο 2131307562 και μου είπαν ότι δεν ξέρουν το πότε, και όταν είναι θα μας ειδοποιήσουν.

ΥΓ. Καλή Χρονιά να έχουμε να μας μπει καλά το 22

ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ml »

ARN έγραψε:
Anavatis έγραψε:Καλησπέρα, κάλεσα την Παρασκευή στο υπουργείο και ρώτησα σε τι στάδιο βρίσκεται η διαδικασία κλήσης των επιτυχόντων εξωτερικών φρουρών για εκπαίδευση στην Θήβα και η απάντηση που πήρα από την υπάλληλο ήταν πως η διαδικασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πως μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει ειδοποίηση. Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος και επειδή πολλά έχουμε ακούσει και στο τέλος έχει γίνει μία τρύπα στο νερό, θα παρακαλέσω όσοι είστε επιτυχόντες και έχετε αποδεχτεί το 12μηνο να κάνετε αύριο, μεθαύριο κλήση στο υπουργείο να δούμε αν θα σας πουν τα ίδια πράγματα! Με λίγα λόγια να τσεκάρουμε ότι η πληροφορία που μου δόθηκε ισχύει. Αν σας πουν κάτι διαφορετικό θα καταλάβουμε ότι ο καθένας που σηκώνει το τηλέφωνο λέει ότι θέλει άρα δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη πουθενά και απλά περιμένουμε. Περιμένω ενημέρωση. Καλή συνέχεια και υπομονή σε όλους.

Εγώ κάλεσα στο παρακάτω νούμερο 2131307562 και μου είπαν ότι δεν ξέρουν το πότε, και όταν είναι θα μας ειδοποιήσουν.

ΥΓ. Καλή Χρονιά να έχουμε να μας μπει καλά το 22

Επιβεβαιώνω κ εγώ, με τη σειρά μου, τα παραπάνω. Η υπάλληλος που μίλησα μου ανέφερε ότι δεν ξέρει πότε θα μας καλέσουν κ ότι το θέμα έχει φύγει πλέον από το υπουργείο τους κ βρίσκεται στη διαδικασία έγκρισης πιστώσεων. Νομίζω ότι έχει καταντήσει ανέκδοτο πια η όλη φάση.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες