Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 15 1617 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
kostaslou ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 27/Φεβρουαρίου/2010 Θέση: αθηνα Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
HLEKTROLOGOS ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 27/Φεβρουαρίου/2010 Θέση: AΘΗΝΑ Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 817 |
Κωστακη ρε κληρουχα που εισαι;
κοιμασε; |
|
![]() |
|
kostaslou ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 27/Φεβρουαρίου/2010 Θέση: αθηνα Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 359 |
Σημερα ελιωσα στον υπνο οταν γυρισα απο τα ιερα χωματα του σκαραμαγκα. ρε ηλεκτρολογος πες μου ακριβως τι κανατε στα ψυχοτεχνικα την μερα των προφορικων και των γραπτων. τα παντα ολα
|
|
![]() |
|
Για την πλακα ειναι τα ψυχοτεχνικα... Θα ζωγραφισετε εναν αντρα και μια γυναικα. Μν ξεχασετε κανενα χαρακτηριστικο π. Χ ματια μυτη αυτια κτλ. Μετα θα κανετε μια περιγραφη της προσωπικοτητας σας. Και μετα πως πιστευετε οτι σας βλεπουν οι αλλοι και τελος.
|
|
![]() |
|
aris ![]() Πολίτης ![]() |
Παιδια βοηθεια. δινω για αεροπορια τι πρεπει να εχω μαζι μου; Μονο ταυτοτητα/ |
|
![]() |
|
illy ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Σεπτεμβρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3997 |
Ναι και την αιτηση φυσικα μαζι σου
|
|
Dum spiro spero
|
|
![]() |
|
aris ![]() Πολίτης ![]() |
Α οκ μονο αυτα ταυτοτητα και την αιτηση ετσι/; Απλα ρωτω επιδη αυριο ανεβαινω αθηνα. Εξκιναω τη τριτη μην εχω ξεχασει κατι
|
|
![]() |
|
HLEKTROLOGOS ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 27/Φεβρουαρίου/2010 Θέση: AΘΗΝΑ Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 817 |
το κινητο μην ξεχασεις στην αεροπορια ειναι απαραιτητο |
|
![]() |
|
ARIS ![]() Πολίτης ![]() |
Για ποιο λογο το κινητο; Για το βυσμα; Πιστεψε με δεν εχω κανεναν |
|
![]() |
|
Δεν ειπα μονο για σενα για ολους το ειπα αυτο πιστευω αυτο λεω |
|
![]() |
|
μπατζής ![]() Πολίτης ![]() |
, επίσης στα ψυχοτεχνικά δεν τελειώνουν όλοι νωρίς, μάλλον πάει αλφαβητικά και τα τελευταία γράμματα αργούν... Στα ψυχοτεχνικά ρωτούν βασιζόμενοι στο σκίτσο αλλά και στις παραγράφους που έχεις γράψει... Δεν ενδιαφέρονται για τις γνώσεις σου αλλά για τον τρόπο που απαντάς, αν είσαι νευρικός κ. Λ. Π
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 15 1617 |