Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021) |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 44 4546 47 48 71> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
panos2123 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 20/Αυγούστου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Φιλε μου εγω πιστεύω οτι και οι αλλαγές να γίνουν είσαι μεσα πανηγυρικα
|
|
![]() |
|
Κ.Δ.ΑΛ. ![]() Δεκανέας - ΕΠΟΠ ![]() Μέλος από: 06/Φεβρουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 61 |
Καλησπέρα μάγκες βλέπω και διαβάζω πολλά. Ας πώ και εγώ τι πιστεύω...1ον συνοριοφύλακες κυρίως για Αττική θα πάρουν μετα το Σεπτέμβρη λόγο ότι αμα πάρει ΟΠΠΙ και αμα ισχύει η τρίμηνη εκπαίδευση τότε το καλοκαίρι θα εκπαιδευτούν αυτοί πρώτοι... Και δεν μπορεί επίσης να πάρει όλους ταυτόχρονα λόγο ότι ή εκπαίδευση γίνετε Κομοτηνή και λόγο covid-19 δεν θα τους βάλουν όλους μαζί σε ένα χώρο. Γι αυτό άμα βγεί πρώτα για ΟΠΠΙ να περιμένετε για καλοκαίρι να βγαίνει Συνοριοφύλακες ώστε να πάνε για εκπαίδευση Σεπτέμρβη και Οκτώβρη να μπουν όσοι είναι απο τη σχολή αστυφυλάκων. Οπως και για ΕΠ. ΟΠ Αργεί η προκήρυξη λόγο covid-19. Οσο για το αν γίνουν μόνιμοι μετά η ιστορία έχει δείξει ότι θα γίνουν όλοι μόνιμοι όπως έγιναν και συμβασιούχοι πυροσβέστες μετά απο 10 χρόνια. Και πιστεύω θα τραβήξει όλους τους συνοριοφύλακες Σε άλλες ομάδες της αστυνομίας αργότερα...
Αλλα θα ήθελα να ρωτήσω αφου όλοι ρωτάτε και κάτι αν ξέρει κάποιος αυτό με τα αεροδρόμια θα ισχύει για όλα τα αεροδρόμια. Πχ θα πάρει συνοριοφύλακες και σο αεροδρόμιο Καλαμάτας η μόνο για Αθήνα και μπορεί και Θεσσαλονίκη/; |
|
![]() |
|
Antonio's ![]() Ταγματάρχης ![]() Μέλος από: 21/Αυγούστου/2020 Κατάσταση: Online Πόντοι: 544 |
Και εγω για τέλος καλοκαιριού το κόβω όπως πέρσι με τους covid αστυφυλακες στη σχολη οππι κτλ
|
|
![]() |
|
Tony 99 ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 21/Ιανουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 155 |
Και τα νησιά λέτε καλοκαίρι ;
|
|
![]() |
|
Tony 99 ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 21/Ιανουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 155 |
Μάγκες ακυρώθηκε η επέκταση του ΚΥΤ φυλακίου στον Έβρο λέτε αυτό να επειρεασει της πρόσληψης συνοριοφυλάκων εκεί ;
|
|
![]() |
|
papercut ![]() Ταγματάρχης ![]() Μέλος από: 02/Σεπτεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 589 |
ΑΑσχημα νέα για Έβρο...
|
|
![]() |
|
Rad. ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 20/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 355 |
Όσοι περιμένουν την προκήρυξη του Έβρου, καλό θα ήταν να μην περιμένουν τίποτα, Καθώς αυτο δείχνει η απάντηση του υπουργείου. Έγινε τροποποίηση, και μας λένε ότι κατατέθηκε εκ νέου αίτημα χρηματοδότησης από τα ευρωπαϊκά ταμεία. Με ότι αυτό συνεπάγεται Ως δια μαγείας ακυρώθηκε και η επέκταση του ΚΥΤ. Τα μηνύματα που έχω γράψει εδώ δείχνουν τουλάχιστον πως ξέρω με τι άτομα έχω να κάνω, μη θεωρούν πως μας καροιδευουν. Επεξεργάστηκε από Rad. - 03/Μαρτίου/2021 ώρα 13:37 |
|
![]() |
|
Rad. ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 20/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 355 |
Τέλος, σε ό, τι αφορά στην προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη των προαναφερόμενων οκτακοσίων (800) Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου, σημειώνεται ότι για αυτή απαιτείται η πραγματοποίηση σειράς ενεργειών (έγκριση χρηματοδότησης προσλήψεων από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία, έκδοση π. Δ/τος για αύξηση οργανικών θέσεων της εν λόγω κατηγορίας προσωπικού, υποβολή αιτήματος στην Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 Π. Υ. Σ. Για την έγκριση των προσλήψεων και έκδοση απόφασης για την κατανομή των θέσεων που θα εγκριθούν από την ίδια), που δεν επιτρέπει να προσδιοριστεί, βραχυπρόθεσμα, ο ακριβής χρόνος έκδοσής της. |
|
![]() |
|
Antonio's ![]() Ταγματάρχης ![]() Μέλος από: 21/Αυγούστου/2020 Κατάσταση: Online Πόντοι: 544 |
Άρα αθηνα και Θεσσαλονίκη θα πάρει παραπάνω Άτομα για τα αεροδρομια και όχι 150 και 200 αντίστοιχα όπως έλεγαν...
|
|
![]() |
|
Stauros22 ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 22/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 36 |
Παιδιά, μπορείτε να στείλετε ένα λινκ που τα λέει αυτά;
|
|
![]() |
|
alexander1993 ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 08/Δεκεμβρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11 |
Αμα ισχυει τζαμπα περιμενουμε να μπουμε
|
|
![]() |
|
Μάγκες η τροποποίηση λογικά έγινε επειδή δεν θα γίνει η επέκταση του φυλακίου επειδή δεν το ήθελε η κοινωνία εκεί όποτε σ λένε αυτή ότι επειδή δεν θέλατε επέκταση δεν θα πάρουμε άτομα εκεί αυτό πιστεύω εγώ
|
|
![]() |
|
Kwnstantinos k ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 05/Οκτωβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 170 |
Άρα τώρα θα πάρει σε άλλες περιοχές;
|
|
![]() |
|
Stauros22 ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 22/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 36 |
Που την είδατε αυτή την τροποποίηση;
|
|
![]() |
|
Λογικά θα πάρει εκεί που θα γίνουν κλειστές δομές θα δείξει όλα είναι πιθανά
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 44 4546 47 48 71> |