Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Στην δικαστική η τελευταία πρόσκληση ήταν ήδη κομμένοι πέρασαν ελάχιστα άτομα για τα μάτια κ για 15-20 θέσεις μη λέμε τα ίδια κ είναι κ άλλο το νήμα. Εδώ είναι αλλιως υπάρχει μια κάποια σοβαρότητα μέχρι στιγμής
Παιδιά αν έχετε τα μόρια θα διοριστειτε, μη σκατε με τα αθλήματα κτλ. Ούτε τσιπακι έχει, ούτε τίποτα, όλα μπούρδες είναι, δεν κόβουν ποτέ κανέναν.
Έχω περάσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο στάδιο και τα είδα. Και κουτσός να είσαι περνάς...
Έχω περάσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο στάδιο και τα είδα. Και κουτσός να είσαι περνάς...
-
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Στους ΔΕ χωρις εμπειρια τι βαση υπολογιζετε?
Και με εμπειρια λογικα θα φτανει 3000... Μη λετε βλακειες ορισμενοι...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Ξέρουμε πως γίνεται η μοριοδότηση; Τι μετράει ακριβώς και με τι συντελεστη;
Παιδιά μη λέτε για εμπειριες κτλ δεν ξέρουμε τι θα μετρήσει κ τι όχι και πόσο! Θα τα δουμε στα προσωρινά το Σεπτέμβρη καλώς εχόντων των πραγμάτων
-
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Και πόσο εκτιμάς εσύ ρε φίλε; Αντε να είναι 1100 μορια σε αυτούς με εμπειρία στους χωρίς θα είναι κάπου 700-800Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 18, 2024 5:56 pm Και με εμπειρια λογικα θα φτανει 3000... Μη λετε βλακειες ορισμενοι...
Πάντα για ΔΕ μιλαμε
Αρχικα δεν ξερουμε τι θα μετρησουν ως εμπειρια... Προσωπικα θεωρω βαση (μετα τα αθληματα παντα, γιατι εκει θα πεσει πετσοκομμα κι αυτο κρινει ποιος μπαινει και ποιος οχι) ΔΕ 500-550 χωρις εμπειρια και με εμπειρια 800-900. Αν σκεφτεις οτι δικαστικη που ειχε κυριο προσον ΙΕΚ και λιγοτερες θεσεις απο οτι η δημοτικη και οτι τα αθληματα δεν γινονταν με τσιπακι, ο τελευταιος χωρις εμπειρια εχει μπει και με 660...
Επί πόσο το βάζετε το απολυτήριο λυκείου;
Χ30;
Χ30;
Αν εχεις απολυτηριο 19 πχ το κανεις 19Χ30
η σε δεκαβαθμη κλιμακα 9,5Χ60 βγαινει το ιδιο αποτελεσμα.
Κοίτα φίλε μου έχει βάση αυτά που λες για να δούμε... Ελπίζω Σεπτέμβριο να βγουνεΕπισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 10:25 amΑρχικα δεν ξερουμε τι θα μετρησουν ως εμπειρια... Προσωπικα θεωρω βαση (μετα τα αθληματα παντα, γιατι εκει θα πεσει πετσοκομμα κι αυτο κρινει ποιος μπαινει και ποιος οχι) ΔΕ 500-550 χωρις εμπειρια και με εμπειρια 800-900. Αν σκεφτεις οτι δικαστικη που ειχε κυριο προσον ΙΕΚ και λιγοτερες θεσεις απο οτι η δημοτικη και οτι τα αθληματα δεν γινονταν με τσιπακι, ο τελευταιος χωρις εμπειρια εχει μπει και με 660...
Έτσι όπως μου τά λες με 18 απολυτήριο χωρίς προϋπηρεσία τα μόρια βγαίνουν 540 πως ακριβώς η βάση θά είναι στα 800 λοιπόν;
Νομίζω με 18 κ προφισενσι χωρίς προϋπηρεσία είσαι μέσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες