Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Αν και οι περισσότεροι τρολλ φαίνεστε, όσοι μπείτε στο Πολεμικό Ναυτικό μην κάνετε όνειρα πρώτον ότι θα ασχολείστε με την ειδικότητα που θα επιλέξετε πλην νοσηλευτικής πχ και δεύτερον θα δείτε μετάθεση σε στεριά μετά από 15 χρόνια.
Όσοι το έχετε στο μυαλό σας διαφορετικά καλύτερα να μην μπείτε στο κόπο να κάνετε τα χαρτιά σας, τσάμπα ταλαιπωρία.
Όσοι το έχετε στο μυαλό σας διαφορετικά καλύτερα να μην μπείτε στο κόπο να κάνετε τα χαρτιά σας, τσάμπα ταλαιπωρία.
-
- Ανθυπολοχαγός
- Επικοινωνία:
Η απορία είναι, εφόσον ενδιαφέρεστε για το ΠΝ, πώς εξ αρχής, σκέφτεστε υπηρεσίες εκτός καραβιού!
Ναυτικό, σημαίνει ΚΑΡΑΒΙ! Σημαίνει αποστολές, σημαίνει το μεγαλύτερο διάστημα εν πλω! Όποιος δεν τόχει, ας μη μπαίνει στον κόπο, ο Στόλος, όπως γενικά οι ΕΔ έχουν ανάγκη από συνειδητοποιημένα άτομα! Και αυτά που λέτε ότι δεν κόβουν στα αθλήματα, δεν ισχύουν! Βοηθάνε, εφόσον βλέπουν προσπάθεια, και θέληση! Τους εντελώς άμπαλους, τί να τους κάνουν; Να γίνουν βαρίδια για τους υπόλοιπους;
Ναυτικό, σημαίνει ΚΑΡΑΒΙ! Σημαίνει αποστολές, σημαίνει το μεγαλύτερο διάστημα εν πλω! Όποιος δεν τόχει, ας μη μπαίνει στον κόπο, ο Στόλος, όπως γενικά οι ΕΔ έχουν ανάγκη από συνειδητοποιημένα άτομα! Και αυτά που λέτε ότι δεν κόβουν στα αθλήματα, δεν ισχύουν! Βοηθάνε, εφόσον βλέπουν προσπάθεια, και θέληση! Τους εντελώς άμπαλους, τί να τους κάνουν; Να γίνουν βαρίδια για τους υπόλοιπους;
Styga
Καλησπέρα! Ξέρετε ποια είναι τα αθλήματα; Στο ίντερνετ μου βγάζει πολλά διαφορετικά κάθε φορά.
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Ψάξε την περσινή προκ, σε pdf και θα τα βρεις.
Ναι βρε παιδια ας μας πει ομως καποιος αν στο ΠΝ δεν τους νοιαζουν τα αθληματα γιατι παλιοι εποπ και γενικα κοσμος που γνωριζει απο στρατο μου λενε πως δεν τους νοιαζουν. Ας επιβεβαιωσει καποιος
Παιδιά αν δεν βγάλετε τα αθλήματα θα σας κόψουν 100% μην έχετε αυταπάτες και ονειρώξεις. Εγώ ήμουν πέρσι στην Ευελπίδων στα αθλήματα βασικά πριν οχτώ μήνες μέσα Νοεμβρίου δώσαμε τα αθλήματα και ειλικρινά απλά είδα ότι οι άνθρωποι δίνανε παραπάνω προσπάθειες από αυτές που προβλεπόταν αν δεν βγάλεις τα αθλήματα όμως σε κόβουν, άλλο βοηθάω άλλο σε περνάω ενώ δεν αξίζεις γιατί είσαι κουράδας έχει χαοτική διαφορά το ένα με το άλλο! Στο μίλι πχ εντάξει 1 1 μισή λεπτό παραπάνω από τι είδα τους πέρασαν ίσως και λίγο περισσότερο αλλά αυτό με επιφύλαξη. Εγώ τερμάτισα πχ 06:40 και έβλεπα ότι άτομα με 08:40 χρόνο τερμάτιζαν και τούς έλεγαν μπράβο συγχαρητήρια αλλά εντάξει εσείς πρέπει να τα βγάζετε όλα αν θέλετε να ελπίζετε!
για ΠΝ λες?Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 2:26 pm Παιδιά αν δεν βγάλετε τα αθλήματα θα σας κόψουν 100% μην έχετε αυταπάτες και ονειρώξεις. Εγώ ήμουν πέρσι στην Ευελπίδων στα αθλήματα βασικά πριν οχτώ μήνες μέσα Νοεμβρίου δώσαμε τα αθλήματα και ειλικρινά απλά είδα ότι οι άνθρωποι δίνανε παραπάνω προσπάθειες από αυτές που προβλεπόταν αν δεν βγάλεις τα αθλήματα όμως σε κόβουν, άλλο βοηθάω άλλο σε περνάω ενώ δεν αξίζεις γιατί είσαι κουράδας έχει χαοτική διαφορά το ένα με το άλλο! Στο μίλι πχ εντάξει 1 1 μισή λεπτό παραπάνω από τι είδα τους πέρασαν ίσως και λίγο περισσότερο αλλά αυτό με επιφύλαξη. Εγώ τερμάτισα πχ 06:40 και έβλεπα ότι άτομα με 08:40 χρόνο τερμάτιζαν και τούς έλεγαν μπράβο συγχαρητήρια αλλά εντάξει εσείς πρέπει να τα βγάζετε όλα αν θέλετε να ελπίζετε!
Ναι και για ΠΝ αφού τα αγωνίσματα είναι όλα ίδια και τα δίνεις Ευελπίδων δεν είναι σε διαφορετικό το μέρος που δίνεις ανάλογα το σώμα.
δεν τους νοιαζουν, θελουν να σε δουν να προσπαθεις και να φτυνεις αιμα, αμα τα βγαζεις χαλαρα ειναι οκ αμα δεν τα βγαζεις πρεπει να δουν να ξεπερνας τα ορια σου και να το θες τοσο πολυ. Απο ολα τα σωματα στρατιωτικοι το ιδιο μου λενε, αμα το γουσταρεις πολυ μπαινεις.LocoTsoko έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 10:40 am Ναι βρε παιδια ας μας πει ομως καποιος αν στο ΠΝ δεν τους νοιαζουν τα αθληματα γιατι παλιοι εποπ και γενικα κοσμος που γνωριζει απο στρατο μου λενε πως δεν τους νοιαζουν. Ας επιβεβαιωσει καποιος
Καλησπερα, έχουν πει μεσα σε αυτήν την εβδομάδα οι θέσεις, έως Παρασκευή είναι πιθανό δηλαδή ;
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Πολυ πιθανο...Sudhbdndnd6 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 14, 2024 7:55 pm Καλησπερα, έχουν πει μεσα σε αυτήν την εβδομάδα οι θέσεις, έως Παρασκευή είναι πιθανό δηλαδή ;
The only easy day was yesterday.
Νομίζω ότι εννοούν στο σάιτ πού ανέβασαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δουν τις θέσεις που θα έχει το κάθε όπλο και από αρχές Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν οι αιτήσεις παιδιά.
Το γνωρίζουμε από κάπου αυτό για τις αιτήσεις ή είναι απλά μια υπόθεση;
Εντός Αυγούστου είπαν ότι θα βγει μαζί με τις θέσεις ανοίγει και το σαιτ για να κάνεις αίτηση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες