Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Έχουν πει Νοέμβρη. Έχουμε να περάσουμε πολύ άγχος ακόμα δυστυχώς, αναμένουμε εμείς του 97 είμαστε με την ψυχή στο στόμα έτσι και φάμε καμία παπάρα και δεν βγεί.
Αν βγει Νοέμβρη ποτέ πιστεύετε ότι θα είμαστε μέσα και θα ορκιζομαστε?
Μέσα Φλεβάρη θα μπούμε. Μιλάω πάντα με το σκεπτικό τής περσινής προκήρυξης που έληξε η προθεσμία αρχές Σεπτεμβρίου
'Ολα καλά θα πάνε! Θα την βγάλουν εντός της χρονιάς, θα κάνετε τις δηλώσεις σας εντός ορίου!Επισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Σεπ 18, 2024 11:09 pm Έχουν πει Νοέμβρη. Έχουμε να περάσουμε πολύ άγχος ακόμα δυστυχώς, αναμένουμε εμείς του 97 είμαστε με την ψυχή στο στόμα έτσι και φάμε καμία παπάρα και δεν βγεί.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφόρηση ότι θα βγεί 100% τον Νοέμβρη?
Τα σαϊτ αυτό λένε. Τελικά ίσως αληθεύει αν κρίνω ότι δεν βγήκε ακόμη μες στον σεπτεμβρηΕπισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Σεπ 20, 2024 2:01 am Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφόρηση ότι θα βγεί 100% τον Νοέμβρη;
Ναβαρχε σε παρακαλο βαλε το χερι σου παντα ιθελα να γινο ουκ
Όχι, αυτό το λέω με βάση τα τελευταία άρθρα που δημοσιεύτηκαν. Καταλαβαίνω το άγχος σου. Και εγώ περιμένω αυτή την προκύρηξη από πέρυσι, οπότε φαντάζομαι ότι εισαι σε αναμένα κάρβουνα, μια παραπάνω που έχεις την πίεση του χρόνου... Όλα θα πάνε καλάΕπισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Σεπ 20, 2024 2:01 am Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφόρηση ότι θα βγεί 100% τον Νοέμβρη;
Και του χρόνου 1600 θα πάρει με της ίδιες ειδικότητες ;
Καλημέρα περιμένουμε ένα καινούργιο στοιχείο για τις επικείμενες προσλήψεις των ΕΠΟΠ (!)
Τι εννοείτε; Και πως το ξέρετε εσείς;Επισκέπτης έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 21, 2024 8:06 am Καλημέρα περιμένουμε ένα καινούργιο στοιχείο για τις επικείμενες προσλήψεις των ΕΠΟΠ (!)
Παιδιά έκανα μαλακια και ήθελα τη μοιραστώ μαζί σας να μου πείτε αν ξέρει κάποιος μήπως μπορώ να το σώσω... Παρουσιάστηκαν στη Θήβα ως προτακτος για να μπορέσω να μαζέψω μόρια για ΕΠΟΠ... Δυστυχώς όταν με φωναξανε να δηλώσω για δοκιμος και ακουγοντας τους περισσότερους ότι θέλουν δόκιμοι ειδικών δυνάμεων φαντάστηκα ότι τα ψυχομετρικα που θα δίναμε σε λίγο αφορούσαν μόνο αυτούς... Μου έδειξε εκεί κάποιος κάποιο χαρτί που έγραφε δόκιμοι ειδικών δυνάμεων και από κάτω YΕΑ με ρωτάει ενδοιαφερεσαι για κάποιο από αυτό... Εγώ νόμιζα ότι αφορούσε μόνο ειδικές δυνάμεις και είπα όχι... Και δεν έδωσα τα τεστ... Πήγα στους γιατρούς πέρασα από τους γιατρούς τους είπα τι έγινε μου λένε εμείς σε σημειώνουμε για δόκιμος και πες τους τη Δευτέρα τι έγινε... Λέτε βρε παιδιά να μπορέσω αύριο να δώσω τα τεστ η όλα τελείωσαν
- yandr
- Στρατάρχης
- Επικοινωνία:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες