Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Δεν έχει καταργηθεί τίποτα 25 χρόνια υπηρεσίας θες και 30 εξάμηνα αλεξιπτωτιστή από εκεί και πέρα όσα παραπάνω εξάμηνα βάλεις τόσο αυξάνεται η σύνταξη. Αυτό στο λέει κάποιος που θέλει 7 χρόνια ακόμαΕπισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 11:08 am Οι ειδικές δυνάμεις είναι πολύ δύσκολες παιδιά παίρνεις κάποια χρήματα παραπάνω αλλά έχουν και αυτές μεταθέσεις και πολύ τρέξιμο γενικώς. Επίσης αυτό με τα διπλά χρόνια έχουν καταργηθεί ρε παιδιά εδώ και πολύ καιρό καμιά 6τια μου φαίνεται.
Α εντάξει τότε να τα κάνουμε ειδικές δυνάμεις έχει πολλές θέσεις φέτος.
Αλλά όπως και να έχει έχει πολύ ***** στις ειδικές Δυνάμεις, θέλει βύσμα για να μείνεις μεγάλο πεύκο...
Καλησπερα
Αν γνωρίζει κάποιος με σιγουριά να μου πει αθκηματα δίνεις βάση τον τόπο κατοικίας σου; Εγώ μένω δίπλα στην ΣΝΔ, θα δηλώσει και τα τρία. Σε στέλνουν Πειραιά επειδή μενεις εκεί η ΣΣΕ;. Αν έχει κάποιος να μου πει δικό του παράδειγμα που μενει και που τον έστειλαν αρκει να χει δηλώσει τα 3 σωματα να καταλαβω
Αν γνωρίζει κάποιος με σιγουριά να μου πει αθκηματα δίνεις βάση τον τόπο κατοικίας σου; Εγώ μένω δίπλα στην ΣΝΔ, θα δηλώσει και τα τρία. Σε στέλνουν Πειραιά επειδή μενεις εκεί η ΣΣΕ;. Αν έχει κάποιος να μου πει δικό του παράδειγμα που μενει και που τον έστειλαν αρκει να χει δηλώσει τα 3 σωματα να καταλαβω
Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω από την στιγμή που θα ανοίξουν οι αιτήσεις, ποσό χρονικό περιθώριο δίνουν για να κάνουμε την αίτηση μας;
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Συνήθως για κανένα μήνα. Σχεδόν, βάσει των παλιών προκ.Stell έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 2:42 pm Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω από την στιγμή που θα ανοίξουν οι αιτήσεις, ποσό χρονικό περιθώριο δίνουν για να κάνουμε την αίτηση μας;
Γειά. Θέλω να παω ειδικές δυνάμεις. Ξέρει κανένας αν στην εκπαίδευση σου μαθαίνουν να χειριζεσαι δυο πολυβολα ταυτόχρονα; Ήταν από παιδάκι το όνειρο μου να γίνω Γιάννης Ράμπος.
Και φυσικά οι διαταγές δεν δημοσιεύονται στο ίντερνετ παρά μόνο κοινοποιούνται στα 1α γραφεία όλων των μονάδων - σχηματισμών.
Μου αρέσει που σφαζομαστε να μπούμε ΕΠΟΠ και οι βάσεις στις στρατιωτικές σχολές έχουν πάει πάτο ειδικά του σξ (η σμυ από 300+ θα πάρει 52)
Γειά σε όλους, γίνεται κάποιος να είναι εποπ αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθει μαθήματα του ιεκ;
Όχι φυσικά.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 26, 2024 12:41 am Γειά σε όλους, γίνεται κάποιος να είναι εποπ αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθει μαθήματα του ιεκ;
Και οι φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ παίρνουν άδειες μόνο για να δίνουν μαθήματα που είναι ανώτερες σχολές από το ΙΕΚ.
Ωραία ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες