Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οβα μπορείς να μπεις και χωρίς προκήρυξη?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 24, 2024 11:08 am Οι ειδικές δυνάμεις είναι πολύ δύσκολες παιδιά παίρνεις κάποια χρήματα παραπάνω αλλά έχουν και αυτές μεταθέσεις και πολύ τρέξιμο γενικώς. Επίσης αυτό με τα διπλά χρόνια έχουν καταργηθεί ρε παιδιά εδώ και πολύ καιρό καμιά 6τια μου φαίνεται.
Δεν έχει καταργηθεί τίποτα 25 χρόνια υπηρεσίας θες και 30 εξάμηνα αλεξιπτωτιστή από εκεί και πέρα όσα παραπάνω εξάμηνα βάλεις τόσο αυξάνεται η σύνταξη. Αυτό στο λέει κάποιος που θέλει 7 χρόνια ακόμα
Επισκέπτης

Α εντάξει τότε να τα κάνουμε ειδικές δυνάμεις έχει πολλές θέσεις φέτος.
Επισκέπτης

Αλλά όπως και να έχει έχει πολύ ***** στις ειδικές Δυνάμεις, θέλει βύσμα για να μείνεις μεγάλο πεύκο...
maritina273783

Δημοσίευση από maritina273783 »

Καλησπερα
Αν γνωρίζει κάποιος με σιγουριά να μου πει αθκηματα δίνεις βάση τον τόπο κατοικίας σου; Εγώ μένω δίπλα στην ΣΝΔ, θα δηλώσει και τα τρία. Σε στέλνουν Πειραιά επειδή μενεις εκεί η ΣΣΕ;. Αν έχει κάποιος να μου πει δικό του παράδειγμα που μενει και που τον έστειλαν αρκει να χει δηλώσει τα 3 σωματα να καταλαβω
Stell

Δημοσίευση από Stell »

Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω από την στιγμή που θα ανοίξουν οι αιτήσεις, ποσό χρονικό περιθώριο δίνουν για να κάνουμε την αίτηση μας;
niasimas
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από niasimas »

Stell έγραψε: Τετ Ιούλ 24, 2024 2:42 pm Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω από την στιγμή που θα ανοίξουν οι αιτήσεις, ποσό χρονικό περιθώριο δίνουν για να κάνουμε την αίτηση μας;
Συνήθως για κανένα μήνα. Σχεδόν, βάσει των παλιών προκ.
JohnRambo5

Δημοσίευση από JohnRambo5 »

Γειά. Θέλω να παω ειδικές δυνάμεις. Ξέρει κανένας αν στην εκπαίδευση σου μαθαίνουν να χειριζεσαι δυο πολυβολα ταυτόχρονα; Ήταν από παιδάκι το όνειρο μου να γίνω Γιάννης Ράμπος.
Επισκέπτης

Nikolaosk έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 8:18 pm

Συγγνωμη που σε πριζω, αλλα ξερουμε ποιες ειναι οι προυποθεσεις (στο ιντερνετ δεν εχω βρει κατι)
Δεν θα βρεις κάτι στο ίντερνετ διότι οι προϋποθέσεις ορίζονται σε κάθε διαταγή από την Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων.
Επισκέπτης

Και φυσικά οι διαταγές δεν δημοσιεύονται στο ίντερνετ παρά μόνο κοινοποιούνται στα 1α γραφεία όλων των μονάδων - σχηματισμών.
Επισκέπτης

Μου αρέσει που σφαζομαστε να μπούμε ΕΠΟΠ και οι βάσεις στις στρατιωτικές σχολές έχουν πάει πάτο ειδικά του σξ (η σμυ από 300+ θα πάρει 52)
Επισκέπτης

Γιατί δεν θέλει ο στρατό ο κόσμος πλέον?
Επισκέπτης

Γειά σε όλους, γίνεται κάποιος να είναι εποπ αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθει μαθήματα του ιεκ;
roda

Δημοσίευση από roda »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 26, 2024 12:41 am Γειά σε όλους, γίνεται κάποιος να είναι εποπ αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθει μαθήματα του ιεκ;
Όχι φυσικά.

Και οι φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ παίρνουν άδειες μόνο για να δίνουν μαθήματα που είναι ανώτερες σχολές από το ΙΕΚ.
Επισκέπτης

roda έγραψε: Παρ Ιούλ 26, 2024 5:23 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 26, 2024 12:41 am Γειά σε όλους, γίνεται κάποιος να είναι εποπ αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθει μαθήματα του ιεκ;
Όχι φυσικά.

Και οι φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ παίρνουν άδειες μόνο για να δίνουν μαθήματα που είναι ανώτερες σχολές από το ΙΕΚ.
Ωραία ευχαριστώ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες