Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
anastasiap

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από anastasiap »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 31, 2024 1:07 pm Πότε θα βγεί σε σεις τι πάθανε;
ποτε εχουν κατσει να κανουν το οτιδηποτε στην ελλαδα μεσα στον αυγουστο; Κατσε κανε την γυμναστικη σου εσυ ετοιμασου και τελη καλοκαιριου θα ερθουν ολα οπως ειπαμε και παραπανω.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε; Πέρσι την έβγαλαν αρχές Αυγούστου την προκήρυξη.
anastasiap

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 02, 2024 1:17 am Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε; Πέρσι την έβγαλαν αρχές Αυγούστου την προκήρυξη.
ανασες θα παθεις τιποτα, εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια, κατσε κανε την προετοιμασια σου και θα βγει, χωρις υπομονη δεν παμε πουθενα
Επισκέπτης

Είσαι πολύ χαλαρός. Η στάση σου με εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά για να συνεχίσω σε ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης

Ευελπίδων ή ΣΜΥ γιατί δεν πάμε;
epispeptis

ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από epispeptis »

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
(9) Να μην έχουν εκπέσει ή υποβιβασθεί του βαθμού τους οι εκπληρώσαντες τις νόμιμες στρατιωτικές τους υποχρεώσεις
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να εκπέσει από στρατιώτης;
Επισκέπτης

Γιατί δεν είμαστε 21; Τι ρωτάτε ρε μλκς; 😂😂😂
Iman

Δημοσίευση από Iman »

Η βεβαίωση αγγλικών πιάνεται ρε παιδιά; Γιατί το χαρτί μου είπανε θα το έχω τον Σεπτέμβριο στα χέρια μου
anastasiap

Iman έγραψε: Σάβ Αύγ 03, 2024 11:35 am Η βεβαίωση αγγλικών πιάνεται ρε παιδιά; Γιατί το χαρτί μου είπανε θα το έχω τον Σεπτέμβριο στα χέρια μου
το lower και το proficiency τα πτυχια, το να εχεις απλα παει σε φροντιστηριο δεν θα σου το πιασουν ως γνωση κατα πασα πιθανοτητα.
Iman

Δημοσίευση από Iman »

anastasiap έγραψε: Σάβ Αύγ 03, 2024 7:08 pm
Iman έγραψε: Σάβ Αύγ 03, 2024 11:35 am Η βεβαίωση αγγλικών πιάνεται ρε παιδιά; Γιατί το χαρτί μου είπανε θα το έχω τον Σεπτέμβριο στα χέρια μου
το lower και το proficiency τα πτυχια, το να εχεις απλα παει σε φροντιστηριο δεν θα σου το πιασουν ως γνωση κατα πασα πιθανοτητα.
Έχω δώσει το πτυχίο απλά δεν προλαβαίνω να πάρω το ιδιο στα χέρια αλλά την βεβαίωση επιτυχίας ότι το έχω δώσει και το έχω πάρει
anastasiap

Iman έγραψε: Σάβ Αύγ 03, 2024 9:28 pm
anastasiap έγραψε: Σάβ Αύγ 03, 2024 7:08 pm
Έχω δώσει το πτυχίο απλά δεν προλαβαίνω να πάρω το ιδιο στα χέρια αλλά την βεβαίωση επιτυχίας ότι το έχω δώσει και το έχω πάρει
ναι τοτε μια χαρα εισαι, οπως και με το διπλωμα και να μην εχει βγει μετραει η αδεια οδηγησεως
Επισκέπτης

Άμα μπω πολεμική αεροπορια μπορώ με βύσμα πάντοτε να πάρω απόσπαση κοντά στο τόπο μου κατευθείαν;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 04, 2024 10:37 pm Άμα μπω πολεμική αεροπορια μπορώ με βύσμα πάντοτε να πάρω απόσπαση κοντά στο τόπο μου κατευθείαν;
Πρέπει να οδηγήσεις f 35 οπότε για λίγους μήνες μέχρι να βγάλεις το σχολείο οδηγού ιπτάμενων μέσων θα πρέπει να είσαι μακριά απ' τον τόπο σου
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 04, 2024 10:48 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 04, 2024 10:37 pm Άμα μπω πολεμική αεροπορια μπορώ με βύσμα πάντοτε να πάρω απόσπαση κοντά στο τόπο μου κατευθείαν;
Πρέπει να οδηγήσεις f 35 οπότε για λίγους μήνες μέχρι να βγάλεις το σχολείο οδηγού ιπτάμενων μέσων θα πρέπει να είσαι μακριά απ' τον τόπο σου
Για εποπ λεωω φιλαρακοο
Επισκέπτης

Αν δεν βγεί και αυτή την εβδομάδα τότε από Σεπτέμβρη.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες