ποτε εχουν κατσει να κανουν το οτιδηποτε στην ελλαδα μεσα στον αυγουστο; Κατσε κανε την γυμναστικη σου εσυ ετοιμασου και τελη καλοκαιριου θα ερθουν ολα οπως ειπαμε και παραπανω.Επισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 31, 2024 1:07 pm Πότε θα βγεί σε σεις τι πάθανε;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε; Πέρσι την έβγαλαν αρχές Αυγούστου την προκήρυξη.
ανασες θα παθεις τιποτα, εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια, κατσε κανε την προετοιμασια σου και θα βγει, χωρις υπομονη δεν παμε πουθεναΕπισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 02, 2024 1:17 am Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε; Πέρσι την έβγαλαν αρχές Αυγούστου την προκήρυξη.
Είσαι πολύ χαλαρός. Η στάση σου με εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά για να συνεχίσω σε ευχαριστώ πολύ!
Η βεβαίωση αγγλικών πιάνεται ρε παιδιά; Γιατί το χαρτί μου είπανε θα το έχω τον Σεπτέμβριο στα χέρια μου
το lower και το proficiency τα πτυχια, το να εχεις απλα παει σε φροντιστηριο δεν θα σου το πιασουν ως γνωση κατα πασα πιθανοτητα.Iman έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 03, 2024 11:35 am Η βεβαίωση αγγλικών πιάνεται ρε παιδιά; Γιατί το χαρτί μου είπανε θα το έχω τον Σεπτέμβριο στα χέρια μου
Έχω δώσει το πτυχίο απλά δεν προλαβαίνω να πάρω το ιδιο στα χέρια αλλά την βεβαίωση επιτυχίας ότι το έχω δώσει και το έχω πάρειanastasiap έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 03, 2024 7:08 pmτο lower και το proficiency τα πτυχια, το να εχεις απλα παει σε φροντιστηριο δεν θα σου το πιασουν ως γνωση κατα πασα πιθανοτητα.Iman έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 03, 2024 11:35 am Η βεβαίωση αγγλικών πιάνεται ρε παιδιά; Γιατί το χαρτί μου είπανε θα το έχω τον Σεπτέμβριο στα χέρια μου
ναι τοτε μια χαρα εισαι, οπως και με το διπλωμα και να μην εχει βγει μετραει η αδεια οδηγησεωςIman έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 03, 2024 9:28 pmΈχω δώσει το πτυχίο απλά δεν προλαβαίνω να πάρω το ιδιο στα χέρια αλλά την βεβαίωση επιτυχίας ότι το έχω δώσει και το έχω πάρειanastasiap έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 03, 2024 7:08 pmτο lower και το proficiency τα πτυχια, το να εχεις απλα παει σε φροντιστηριο δεν θα σου το πιασουν ως γνωση κατα πασα πιθανοτητα.Iman έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 03, 2024 11:35 am Η βεβαίωση αγγλικών πιάνεται ρε παιδιά; Γιατί το χαρτί μου είπανε θα το έχω τον Σεπτέμβριο στα χέρια μου
Άμα μπω πολεμική αεροπορια μπορώ με βύσμα πάντοτε να πάρω απόσπαση κοντά στο τόπο μου κατευθείαν;
Πρέπει να οδηγήσεις f 35 οπότε για λίγους μήνες μέχρι να βγάλεις το σχολείο οδηγού ιπτάμενων μέσων θα πρέπει να είσαι μακριά απ' τον τόπο σουΕπισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 04, 2024 10:37 pm Άμα μπω πολεμική αεροπορια μπορώ με βύσμα πάντοτε να πάρω απόσπαση κοντά στο τόπο μου κατευθείαν;
Για εποπ λεωω φιλαρακοοΕπισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 04, 2024 10:48 pmΠρέπει να οδηγήσεις f 35 οπότε για λίγους μήνες μέχρι να βγάλεις το σχολείο οδηγού ιπτάμενων μέσων θα πρέπει να είσαι μακριά απ' τον τόπο σουΕπισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 04, 2024 10:37 pm Άμα μπω πολεμική αεροπορια μπορώ με βύσμα πάντοτε να πάρω απόσπαση κοντά στο τόπο μου κατευθείαν;
Αν δεν βγεί και αυτή την εβδομάδα τότε από Σεπτέμβρη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες