Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι, όλες οι γενιές του 90 είναι οι ΠΙΟ αδικημένες γενιές, μεγαλωμένοι μέσα στη κρίση και ακόμα και τώρα το κράτος μας μισεί, αυτό βλέπω. Ίσως ήρθες η ώρα να φύγουμε από την Ελλάδα μια για πάντα.
Καλημέρα στον φίλο μου τον Ψινάκη και μετά σε όλους τους άλλους!
Ο διαγωνισμός θα βγει τέλη Φλεβάρη αρχές Μαρτίου.
Σας το λέω πόσο καιρό ότι δεν θα βγει το 24, κάποιοι έλεγαν στα παιδιά αυτό που θα ήθελαν να γίνει. Τεσπα!
Θα δώσουν λίγες θέσεις παραπάνω στο ΠΝ Φέτος, για ηλικιακό όριο ακόμα δεν έχω δει κάτι αν αλλάξει μέχρι στιγμής είναι το ίδιο.
Ο διαγωνισμός θα βγει τέλη Φλεβάρη αρχές Μαρτίου.
Σας το λέω πόσο καιρό ότι δεν θα βγει το 24, κάποιοι έλεγαν στα παιδιά αυτό που θα ήθελαν να γίνει. Τεσπα!
Θα δώσουν λίγες θέσεις παραπάνω στο ΠΝ Φέτος, για ηλικιακό όριο ακόμα δεν έχω δει κάτι αν αλλάξει μέχρι στιγμής είναι το ίδιο.
Εσυ φιλε δεν ζήτησες συγγνώμη και ειπες οτι εκανες λαθος και ότι θα βγει τωρα; Τωρα το αλλάζεις παλι ;
Οχι φιλε μου κάνεις λάθος!Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 28, 2024 11:26 am Εσυ φιλε δεν ζήτησες συγγνώμη και ειπες οτι εκανες λαθος και ότι θα βγει τωρα; Τωρα το αλλάζεις παλι ;
Δεν είπα ποτέ ότι θα βγει.
Από την πρώτη μέρα που μπήκα είπα ότι δεν θα βγει, είναι άλλος ένας εδώ που έχει το ίδιο name και γράφει.
Δεν είπα ποτέ ότι θα βγει το 24.
Σας είπα ότι θα βγει το 25 και δεν ξέρουν πότε…
Πιθανή ημερομηνία πάει αρχές Μαρτίου
Δεν είναι σίγουρο μπρο μάλλον είναι για τους ήδη υπάρχοντες.
Καλησπέρα… υπάρχει περίπτωση για τν διαγωνισμό το ηλικιακό όριο από 28 να πάει στα 25 για τους πολίτες.
Μάλλον πάνε για εκεί.
Μάλλον πάνε για εκεί.
Εγω είμαι του 99 κοπέλα
Μου βγήκε η πίστη για τα αθλήματα τα ξεκινησα από σεμπτεβρη του 23
Πανε χαμενα τόσα λεφτά και τόσος κόπος
Τι να πω
Μου βγήκε η πίστη για τα αθλήματα τα ξεκινησα από σεμπτεβρη του 23
Πανε χαμενα τόσα λεφτά και τόσος κόπος
Τι να πω
Μισό λεπτό ρε παιδιά. Ακόμα δεν τον είδαμε. Τίποτα το επίσημο και πραγματικά τα άρθρα πολλές φορές πέφτουν έξω. Τραγική δημοσιογραφία. Λίγο ψυχραιμία δηλαδή.
Μακαρι να μην αλλάξει κάτι στο όριο
Γιατί φανταζομαι ότι και αλλά παιδιά έκαναν μεγάλη προετοιμασία. Παντως ντροπη τους που άφησαν πίσω τα παιδιά του 97. ΝΤΡΟ-ΠΗ
Γιατί φανταζομαι ότι και αλλά παιδιά έκαναν μεγάλη προετοιμασία. Παντως ντροπη τους που άφησαν πίσω τα παιδιά του 97. ΝΤΡΟ-ΠΗ
Εγω που ακόμα ελπίζω για φέτος είμαι γελασμένος ρε μάγκες; Ακόμα δεν βγήκε κάτι επίσημο
Και γω το ίδιο φίλε μου και δεν θα σταματήσω να ελπίζω γιατί προσωπικά δεν το δέχομαι αυτό που κανουνOrestes έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 28, 2024 7:18 pm Εγω που ακόμα ελπίζω για φέτος είμαι γελασμένος ρε μάγκες; Ακόμα δεν βγήκε κάτι επίσημο
-
- Πολίτης
- Ενδιαφέροντα: Search and Rescue
Καλησπέρα. Επιλαχούσα εδώ περσινή. Έχει μάθει κανείς τίποτα για αλλαγή ηλικιακού ορίου ; Προλαβαίνουμε η πάνε τα λεφτά μας στα σκουπίδια τόσους μήνες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες