Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 22, 2024 8:02 am Καλημέρα
Αν είμαι ήδη ΕΠΟΠ μπορώ να δηλώσω στην προκήρυξη για να μπω σε άλλο σώμα ή ειδικότητα;
Όχι.
enai

Δημοσίευση από enai »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 22, 2024 8:55 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 22, 2024 8:02 am Καλημέρα
Αν είμαι ήδη ΕΠΟΠ μπορώ να δηλώσω στην προκήρυξη για να μπω σε άλλο σώμα ή ειδικότητα;
Όχι.
απ οτι με εχουν ενημερωσει διοτι ειχα την ιδια απορια. Λενε οτι μπορεις αμα εισαι πεζικο, να πας ειδικες ή τεθωρακισμενα. Απο εκει και επειτα δεν γνωριζω κατι αλλο περα απο την ερευνα που εκανα, που ελεγε το ιδιο σε καθε πηγη, δυστυχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια.
Επισκέπτης

Επειδή εγώ έχω προσωπική εμπειρία, διότι είμαι ΕΠΟΠ από το 2009, σε ενημερώνω ότι αυτό που λες δεν υπάρχει πουθενά και δεν προβλέπεται και από καμία διάταξη. Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να μεταπηδήσει στις ειδικές δυνάμεις, κατόπιν διαταγής και υπό προϋποθέσεις.
Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και πριν, μετά την ορκομωσία, είτε υπηρετείς, είτε όχι, δε μπορείς να ξανακάνεις αίτηση για οπουδήποτε αλλού σαν ΕΠΟΠ.
Lagard

Δημοσίευση από Lagard »

Εχουμε κανα νεο για την προκηρυξη ναυτικου?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 8:40 am Επειδή εγώ έχω προσωπική εμπειρία, διότι είμαι ΕΠΟΠ από το 2009, σε ενημερώνω ότι αυτό που λες δεν υπάρχει πουθενά και δεν προβλέπεται και από καμία διάταξη. Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να μεταπηδήσει στις ειδικές δυνάμεις, κατόπιν διαταγής και υπό προϋποθέσεις.
Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και πριν, μετά την ορκομωσία, είτε υπηρετείς, είτε όχι, δε μπορείς να ξανακάνεις αίτηση για οπουδήποτε αλλού σαν ΕΠΟΠ.
Κάθε πότε μπορω να δηλώσω για να κάνω μεταπήδηση στις ειδικές δυνάμεις και ποιες ειναι οι προϋποθέσεις;
Επισκέπτης

Αν καποιος υπηρέτησε στρατό ξηράς, μπορεί να πάει οβα ναυτικου ;
Επισκέπτης

Όχι οβα κατατάσσεσαι μόνο στον κλάδο που υπηρέτησες για αυτό και λέγεται οπλίτης βραχείας ΑΝΑ-ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. Αλλά γιατί να θες κάτι τέτοιο; Οβα στο ναυτικό είναι κόλαση
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 11:14 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 8:40 am Επειδή εγώ έχω προσωπική εμπειρία, διότι είμαι ΕΠΟΠ από το 2009, σε ενημερώνω ότι αυτό που λες δεν υπάρχει πουθενά και δεν προβλέπεται και από καμία διάταξη. Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να μεταπηδήσει στις ειδικές δυνάμεις, κατόπιν διαταγής και υπό προϋποθέσεις.
Κάθε πότε μπορω να δηλώσω για να κάνω μεταπήδηση στις ειδικές δυνάμεις και ποιες ειναι οι προϋποθέσεις;
Ανάλογα. Συνήθως η διαταγή βγαίνει κάθε Σεπτέμβρη ή βαριά Οκτώβρη κάθε έτους. Εφόσον πληροις τις προϋποθέσεις, υποβάλλεις γραπτή αναφορά και περνάς από επιτροπές.
Nikolaosk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 5:47 pm
Ανάλογα. Συνήθως η διαταγή βγαίνει κάθε Σεπτέμβρη ή βαριά Οκτώβρη κάθε έτους. Εφόσον πληροις τις προϋποθέσεις, υποβάλλεις γραπτή αναφορά και περνάς από επιτροπές.
Συγγνωμη που σε πριζω, αλλα ξερουμε ποιες ειναι οι προυποθεσεις (στο ιντερνετ δεν εχω βρει κατι)
mikriansa

Δημοσίευση από mikriansa »

Nikolaosk έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 8:18 pm

Συγγνωμη που σε πριζω, αλλα ξερουμε ποιες ειναι οι προυποθεσεις (στο ιντερνετ δεν εχω βρει κατι)
κοιτα τα προηγουμενα φεκ και τα φετινο φεκ που βγηκε με τις γραμματικες γνωσεις
Nikolaosk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nikolaosk »

mikriansa έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 8:31 pm
Nikolaosk έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 8:18 pm

κοιτα τα προηγουμενα φεκ και τα φετινο φεκ που βγηκε με τις γραμματικες γνωσεις
ευχαριστω πολυ !
Antresprosoxi

Δημοσίευση από Antresprosoxi »

Ναι μπες ειδικές δυνάμεις εσυ. Θα καλοπερασεις...
Επισκέπτης

Antresprosoxi έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 9:42 pm Ναι μπες ειδικές δυνάμεις εσυ. Θα καλοπερασεις...

Από ποια άποψη το λες ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 24, 2024 7:17 am
Antresprosoxi έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 9:42 pm Ναι μπες ειδικές δυνάμεις εσυ. Θα καλοπερασεις...

Από ποια άποψη το λες ;
Γιατί να μην καλοπεράσει; Θα είναι αλεξιπτωτιστής θα παίρνει έξτρα χρήμα θα γράφει δίπλα εξάμηνα και στα 45 του αν μπει 20 χρονών θα είναι σπίτι
Επισκέπτης

Οι ειδικές δυνάμεις είναι πολύ δύσκολες παιδιά παίρνεις κάποια χρήματα παραπάνω αλλά έχουν και αυτές μεταθέσεις και πολύ τρέξιμο γενικώς. Επίσης αυτό με τα διπλά χρόνια έχουν καταργηθεί ρε παιδιά εδώ και πολύ καιρό καμιά 6τια μου φαίνεται.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης