Αυτές οι θέσεις είχαν εγκριθεί από τον προϋπολογισμό του 2022. Αρα δεν νομίζω να βγαλουν κάτι άλλο. Ήδη ειναι αρχαία η προκήρυξη...Episkeptis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 11:34 am Δηλαδή παιδιά υπάρχει περίπτωση να ξανά βγάλει και άλλες θέσεις για 6κ. Π. Χ για εξωτερικούς δεν έβγαλε τίποτα αποκλείεται να μην υπάρχουν κενά
Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Ξερει κανεις ποτε θα εχουμε αποτελεσματα για την 6κ;
Έδωσες και εσύ ψυχοτεχνικα τώρα Μάιο Ιούνιο;
Οχι εχω δωσει το 21Επισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 2:34 pm Έδωσες και εσύ ψυχοτεχνικα τώρα Μάιο Ιούνιο;
Δηλαδή στις 50 θέσεις που έβγαλε τώρα υπάρχουν και επιλαχόντες που περιμένουν από το 21;
Το έχουμε πει ξανα ναι. Υπάρχουν αρκετοί σλλα πλέον οι θεσεις είναι 87 στο συνολο.37+50.100 ατομα που θα περάσουν τα τωρινα ψυχοτεχνικα πανω κατω συν αλλα 70-100 απο τους παλιούς. Πιθανότητες προσληψης ένας στου δύο συνολικά...Episkeptis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 3:07 pm Δηλαδή στις 50 θέσεις που έβγαλε τώρα υπάρχουν και επιλαχόντες που περιμένουν από το 21;
Να κανω μια ερωτηση. Εσεις που δωσατε ψυχοτεχνικα το 21 εχουν βγει καπου αποτελεσματα και ξερετε αν περασατε ή κοπηκατε;
Σίγουρα αν είναι τόσα τα κενα υπάρχουν πιθανότητες να απορροφηθούν όλοι για τι σίγουρα θα υπάρχουν και αρκετά άτομα που δν θα δεχτούν τν διορισμο
Ότι να ναι λες. Από την 6κ θα κληθούν 50 άτομα τέλος δεν υπάρχουν άλλοι. Έχουν βγάλει σύνολο 50 άτομα τους άλλους τους πήρανε από την 9κ. Έχει γίνει αύξηση των θέσεων και συμψηφισμός όποτε από 6κ θα κληθούν 50 και κλείνει η προκήρυξη αυτή. Θα το δεις τις επόμενες μέρες που θα βγει η λίστα. Και λήγει πλέον και η λίστα διότι έφτασε στα 5 χρόνια η προκήρυξηΕπισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 3:11 pmΤο έχουμε πει ξανα ναι. Υπάρχουν αρκετοί σλλα πλέον οι θεσεις είναι 87 στο συνολο.37+50.100 ατομα που θα περάσουν τα τωρινα ψυχοτεχνικα πανω κατω συν αλλα 70-100 απο τους παλιούς. Πιθανότητες προσληψης ένας στου δύο συνολικά...Episkeptis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 3:07 pm Δηλαδή στις 50 θέσεις που έβγαλε τώρα υπάρχουν και επιλαχόντες που περιμένουν από το 21;
Αδερφε οι θεσεις αυτές έχουν εγκριθεί από τον προϋπολογισμό του 2022. Εγινε επέκταση της προκήρυξης κατά 50 θεσεις. Και υπήρχαν αλλα 37 κενα. Τα υπόλοιπα τα κάλυψαν αρχές Ιουνίου που κλήθηκα και εγω... Τεσπα. Εγω προσεύχομαι ν ειναι αυτο που λέω εγώ και οχι αυτό π λες εσύ. Μακαρι να μπούνε και άλλα παιδιά που στο κάτω κάτω έκαναν έξοδα και προσπάθεια να περάσουν.Yefkkkk έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 6:07 pmΌτι να ναι λες. Από την 6κ θα κληθούν 50 άτομα τέλος δεν υπάρχουν άλλοι. Έχουν βγάλει σύνολο 50 άτομα τους άλλους τους πήρανε από την 9κ. Έχει γίνει αύξηση των θέσεων και συμψηφισμός όποτε από 6κ θα κληθούν 50 και κλείνει η προκήρυξη αυτή. Θα το δεις τις επόμενες μέρες που θα βγει η λίστα. Και λήγει πλέον και η λίστα διότι έφτασε στα 5 χρόνια η προκήρυξηΕπισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 3:11 pmΤο έχουμε πει ξανα ναι. Υπάρχουν αρκετοί σλλα πλέον οι θεσεις είναι 87 στο συνολο.37+50.100 ατομα που θα περάσουν τα τωρινα ψυχοτεχνικα πανω κατω συν αλλα 70-100 απο τους παλιούς. Πιθανότητες προσληψης ένας στου δύο συνολικά...Episkeptis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 3:07 pm Δηλαδή στις 50 θέσεις που έβγαλε τώρα υπάρχουν και επιλαχόντες που περιμένουν από το 21;
Οι θέσεις ήταν 66 από το 2023 και 250 από το 2024. Σύνολο 316 για τα ΚΚ. Μοιράστηκαν 50 σε 6κ και 200 σε 9κ. Έχουν μείνει 66 θέσεις οι οποίες σε μεταγενέστερο χρόνο θα προσκολληθούν σε προκήρυξη η θα πάνε από επιλαχών της 9κ στον κορυδαλο όλες. Τέλος η 6κ. Ψαξτο να το δεις.Επισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 6:47 pmΑδερφε οι θεσεις αυτές έχουν εγκριθεί από τον προϋπολογισμό του 2022. Εγινε επέκταση της προκήρυξης κατά 50 θεσεις. Και υπήρχαν αλλα 37 κενα. Τα υπόλοιπα τα κάλυψαν αρχές Ιουνίου που κλήθηκα και εγω... Τεσπα. Εγω προσεύχομαι ν ειναι αυτο που λέω εγώ και οχι αυτό π λες εσύ. Μακαρι να μπούνε και άλλα παιδιά που στο κάτω κάτω έκαναν έξοδα και προσπάθεια να περάσουν.Yefkkkk έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 6:07 pmΌτι να ναι λες. Από την 6κ θα κληθούν 50 άτομα τέλος δεν υπάρχουν άλλοι. Έχουν βγάλει σύνολο 50 άτομα τους άλλους τους πήρανε από την 9κ. Έχει γίνει αύξηση των θέσεων και συμψηφισμός όποτε από 6κ θα κληθούν 50 και κλείνει η προκήρυξη αυτή. Θα το δεις τις επόμενες μέρες που θα βγει η λίστα. Και λήγει πλέον και η λίστα διότι έφτασε στα 5 χρόνια η προκήρυξηΕπισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 3:11 pm
Το έχουμε πει ξανα ναι. Υπάρχουν αρκετοί σλλα πλέον οι θεσεις είναι 87 στο συνολο.37+50.100 ατομα που θα περάσουν τα τωρινα ψυχοτεχνικα πανω κατω συν αλλα 70-100 απο τους παλιούς. Πιθανότητες προσληψης ένας στου δύο συνολικά...
Πολύ τεκμηριωμένο αυτό που λες και αναλυτικό. Απλα παραλείπεις ένα έγγραφο που είχε βγει τέλος του προηγούμενου έτους (που δν ειναι δυνατό να το βρω τωρα) που μιλούσε για 73 κενα. Απο αυτα τα 73 κενα καλύφθηκαν 36 αρχές Ιουνίου. Οποτε με κάνει να σκεφτώ ότι οι θεσεις είναι παραπάνω.Yefkkkk έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 6:58 pmΟι θέσεις ήταν 66 από το 2023 και 250 από το 2024. Σύνολο 316 για τα ΚΚ. Μοιράστηκαν 50 σε 6κ και 200 σε 9κ. Έχουν μείνει 66 θέσεις οι οποίες σε μεταγενέστερο χρόνο θα προσκολληθούν σε προκήρυξη η θα πάνε από επιλαχών της 9κ στον κορυδαλο όλες. Τέλος η 6κ. Ψαξτο να το δεις.Επισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 6:47 pmΑδερφε οι θεσεις αυτές έχουν εγκριθεί από τον προϋπολογισμό του 2022. Εγινε επέκταση της προκήρυξης κατά 50 θεσεις. Και υπήρχαν αλλα 37 κενα. Τα υπόλοιπα τα κάλυψαν αρχές Ιουνίου που κλήθηκα και εγω... Τεσπα. Εγω προσεύχομαι ν ειναι αυτο που λέω εγώ και οχι αυτό π λες εσύ. Μακαρι να μπούνε και άλλα παιδιά που στο κάτω κάτω έκαναν έξοδα και προσπάθεια να περάσουν.Yefkkkk έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 6:07 pm
Ότι να ναι λες. Από την 6κ θα κληθούν 50 άτομα τέλος δεν υπάρχουν άλλοι. Έχουν βγάλει σύνολο 50 άτομα τους άλλους τους πήρανε από την 9κ. Έχει γίνει αύξηση των θέσεων και συμψηφισμός όποτε από 6κ θα κληθούν 50 και κλείνει η προκήρυξη αυτή. Θα το δεις τις επόμενες μέρες που θα βγει η λίστα. Και λήγει πλέον και η λίστα διότι έφτασε στα 5 χρόνια η προκήρυξη
Συμφωνω άπολυτα μαζί σου, αυτο το έχω δει και εγώ για τα 73 κενά τα οποία καλύφθηκαν τα 36, κ πόσοι θα αποδεχτούν τη θέση βασικά, τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε! Θα τα δούμε και στη πράξη βέβαια!Επισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 7:46 pmΠολύ τεκμηριωμένο αυτό που λες και αναλυτικό. Απλα παραλείπεις ένα έγγραφο που είχε βγει τέλος του προηγούμενου έτους (που δν ειναι δυνατό να το βρω τωρα) που μιλούσε για 73 κενα. Απο αυτα τα 73 κενα καλύφθηκαν 36 αρχές Ιουνίου. Οποτε με κάνει να σκεφτώ ότι οι θεσεις είναι παραπάνω.Yefkkkk έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 6:58 pmΟι θέσεις ήταν 66 από το 2023 και 250 από το 2024. Σύνολο 316 για τα ΚΚ. Μοιράστηκαν 50 σε 6κ και 200 σε 9κ. Έχουν μείνει 66 θέσεις οι οποίες σε μεταγενέστερο χρόνο θα προσκολληθούν σε προκήρυξη η θα πάνε από επιλαχών της 9κ στον κορυδαλο όλες. Τέλος η 6κ. Ψαξτο να το δεις.Επισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 6:47 pm
Αδερφε οι θεσεις αυτές έχουν εγκριθεί από τον προϋπολογισμό του 2022. Εγινε επέκταση της προκήρυξης κατά 50 θεσεις. Και υπήρχαν αλλα 37 κενα. Τα υπόλοιπα τα κάλυψαν αρχές Ιουνίου που κλήθηκα και εγω... Τεσπα. Εγω προσεύχομαι ν ειναι αυτο που λέω εγώ και οχι αυτό π λες εσύ. Μακαρι να μπούνε και άλλα παιδιά που στο κάτω κάτω έκαναν έξοδα και προσπάθεια να περάσουν.
Έτσι είναι όπως τα λες φίλε όλα θα φανούν στν πράξη. Μια εκτίμηση δική μου πάντως είναι ότι λόγω παλαιότητας της προκήρυξης πάλι πολλά άτομα δν θα αποδεχτούν τν διορισμο και θα υπάρξουν πάλι κενα
Εχουμε καμια ενημερωση για το ποτε θα εχουμε αποτελεσματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες