Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Καλησπέρα παιδιά εγώ είμαι επιλαχών από την 6κ 2018 που με κάλεσαν φέτος μαζί με τους υπόλοιπους για αθλήματα και ψυχομετρικά. Τα αθλήματα τα πέρασα βγήκαν τα αποτελέσματα, τα ψυχομετρικά όμως που δώσαμε δεν έχουμε απαντήσει ακόμα τόσος καιρός. Έχει κάποιος ενημέρωση τι γίνετε ; Και τώρα σε αυτά τα 50 άτομα που ζητάνε είχα βάλει μια απ αυτές τις επιλογές ξέρει κάποιος να με βοηθήσει πρέπει να κάνω κάτι ;
Σας ευχαριστώ πολύ αν ξέρει κάποιος να απαντήσει.
Σας ευχαριστώ πολύ αν ξέρει κάποιος να απαντήσει.
-
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις απλά υπομονή όπως όλοι μας περιμένουμε να βγουν τα αποτελέσματα
Τίποτα ακόμη Ε από βδομάδα ας ελπίσουμε να βγούνε. Εχει ακούσει κανείς αν θα βγάλει άλλες θέσεις; Η ότι διποτε άλλο
Τίποτα δεν φαίνεται στον ορίζοντα παιδιά! Χτες που πήραμε ασεπ η γνωστή απάντηση δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως! Μιλάμε για την απόλυτη ξενερα!3 μήνες από την ημέρα που δώσαμε ψυχομετρικα!
Από αυτούς που μείναμε γνωρίζει κανείς αν φύγανε άτομα για κάποια άλλοι προκήρυξη;
Λενε οτι 20 με 30 ατομα μπηκαν δικαστικη αστυνομια.
Διαύγεια: Τη σύσταση ομάδων εργασίας, για το χρονικό διάστημα 1/9 ως 30/9 για την λειτουργική και μηχανογραφικη υποστήριξη. Εχει και την 6κ αναμένουμε αποτελέσματα
- ale3andros12
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Φίλος μου πάντως που πήρε στον ασεπ σήμερα του είπανε για προσωρινά αποτελέσματα μέσα στον Σεπτέμβριο τώρα άμα του είπανε ψέματα, ψέματα σας λέω και εγώ
Οχι βέβαια, δεν είμαστε και μάγοι ότι ακούμε καλως το μεταφέρουμε να γνωριζουμε και οι υπόλοιποι! Αν όχι αυτή Παρασκευή την αλλη κατά 90%
- ale3andros12
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Το άκουσες κάπου φίλε μου ότι μέχρι την άλλη Παρασκευή κατά 90 % θα βγουν; Η είναι προσωπική σου εκτίμηση;Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Σεπ 02, 2024 10:11 pm Οχι βέβαια, δεν είμαστε και μάγοι ότι ακούμε καλως το μεταφέρουμε να γνωριζουμε και οι υπόλοιποι! Αν όχι αυτή Παρασκευή την αλλη κατά 90%
Είναι προσωπική εκτίμηση! Αφού βγήκε στη διαύγεια η σύσταση ομάδας! Πιθανολογώ είμαστε κοντά! Για να δούμε κ πόσοι θα πεξουμε μπαλλα με της θέσεις που έχουν ζητήσει! Μη ξεχνάτε οι θέσεις που έβγαλαν είναι μόνο για εσωτερικούς αυτές οι 50! Για εξωτερικούς ακόμα δεν έχουν βγάλει και εκτίμηση μου είναι ότι όλοι όσοι περάσαμε θα μπουμε! Πες ότι θα χρειαστουν και καμιά 100ρια άτομα εξωτερικούς
- ale3andros12
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Εγώ μιας και είμαι της 9κ θα μας τραβήξει όλους. Τι να πω φίλε μου να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να πάρει όλα τα παιδιά και από τις 2 προκηρύξεις.
Αλέξανδρε μακάρι να μας καλεσει όλους από 9κ κ να ζητήσει κ από άλλους κωδικούς θέσεων. Ότι υπάρχουν κενά υπάρχουν! Μπορεί να τους καλεσει όλους εντέλει κ όσοι περασουν πέρασαν! Κ μετά θα κλείσει η προκήρυξη
Μακάρι να πάρουν και άτομα για έξω. Ναι τότε σίγουρα θα μας πάρουν ολους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες