Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Ρε παιδιά γνώμη μου είναι ότι δν πολυασχοαλουνται με αυτή την ταλαιπωρημένη προκήρυξη η για ακόμα μια φορά τα κενά είναι πολλά και δν μπορούν να καλυφθούν ούτε αυτή τη φορα
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%95%CE% ... nline=true
Λεει συσταση ομάδων εργασίας που θα εργαστούνε από 1/8 έως 31/8 και περιλαμβάνει και την 6κ/2018, διαβάστε το εγω δεν καταλαβαίνω λέει για 50 θέσεις μόνο, τωρα εννοεί εμάς που δώσαμε τωρα η συν άλλες 50 νέες θέσεις! Οποίος καταλάβει ας μας διαφωτίσει
Λεει συσταση ομάδων εργασίας που θα εργαστούνε από 1/8 έως 31/8 και περιλαμβάνει και την 6κ/2018, διαβάστε το εγω δεν καταλαβαίνω λέει για 50 θέσεις μόνο, τωρα εννοεί εμάς που δώσαμε τωρα η συν άλλες 50 νέες θέσεις! Οποίος καταλάβει ας μας διαφωτίσει
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A89%CE% ... nline=true
Σορρυ παιδια λαθος λινκ έστειλα πριν αυτό είναι το σωστό!
Σορρυ παιδια λαθος λινκ έστειλα πριν αυτό είναι το σωστό!
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι 37 θεσεις που έμεναν έγιναν 50. Και θα ειναι απο τους επιλαχοντες που πήγαν φέτος καθώς και αυτούς που έμειναν προ 3ετιας. Υπολογίστε αναλογία 35-15 στη καλυτερη. Δλδ 15 ατομα από τους τωρινούς και 35 από τους παλιούς. Πάντα βεβαια με γνώμονα το τι είχαν δηλώσει οι παλιοί.
Αν γίνει αυτό. Τότε Σεπτέμβριο θά καλέσουν για διορισμό και τους υπόλοιπους!
Εγώ ήμουν από τα άτομα πού είχαν καλέσει για διορισμό τον Ιούνιο!
Εγώ ήμουν από τα άτομα πού είχαν καλέσει για διορισμό τον Ιούνιο!
Δηλαδή κάλεσαν 900 άτομα, άσχετα που περασαμε οι 134 για 15 θέσεις; Αυτό λίγο παράλογο μου ακούγεται, αν καταλαβαινω καλα από τα λεγόμενα σου!
Στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της πουεφ με τν γ. Γ αντεγκληματικης είχε γίνει λόγος για 244 προσλήψεις πέρα τν κενών απτός δεξαμενές επιλαχόντων της 6κ2018 Καίτης 9κ2021. Αν δείτε αυτό το link στο Διαύγεια θα δείτε ότι στν 6κ θα γίνουν 50 καιστν 9κ 196 προσλήψεις
Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως τλκ γίνει αύξηση των θέσεων σ αυτές τις 2 προκήρυξεις;
Με αυτή τη λογική η οποία αύξηση έγινε ήδη. Οποτε μπορεί να είναι 37+50. Μακαρι να κανω λάθος και να είναι έξτρα οι θεσεις σας.SW12 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 5:00 pm Στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της πουεφ με τν γ. Γ αντεγκληματικης είχε γίνει λόγος για 244 προσλήψεις πέρα τν κενών απτός δεξαμενές επιλαχόντων της 6κ2018 Καίτης 9κ2021. Αν δείτε αυτό το link στο Διαύγεια θα δείτε ότι στν 6κ θα γίνουν 50 καιστν 9κ 196 προσλήψεις
Κι εγώ εικασίες κάνω προς αποφυγή παρεξηγησεων
Άρα θα καλέσουν ξανά από 9κ ; Αφού υπάρχουν τόσα κενά κ υπάρχουν κ άτομα που περιμένουν πίσω
Παιδιά έχουμε καποιο νέο σχετικά με τις θέσεις της 6κ2018
-
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Κάνα νέο παιδιά δεν έχουν σκοπό ούτε το 2021 δεν καθυστέρησαν τόσο
Ρε παιδιά ενώ λέει την κατανομή θέσεων μετά ζητάει συγκεκριμένους κωδικούς θέσεων! Δεν στέλνουμε δηλαδή όλοι την επιστολή; Μόνο οι κωδικοί που λέει; Αφού είναι 196 λέει τα κενά στην 9κ πως γίνεται να ζητάει μόνο κάποιους κωδικούς;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες