Έτσι! Μια υπουργός πάντως είπε που άκουσα ότι μέχρι τέλος του 2024 θα τελειώσει αυτή η προκήρυξη θα κλείσει οριστικά κ γιαυτο υπάρχει γενικά κινητικότητα φέτος στην 6κ/2018! Βέβαια θα το δουμεSW12 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 07, 2024 11:55 am Έτσι είναι όπως τα λες φίλε όλα θα φανούν στν πράξη. Μια εκτίμηση δική μου πάντως είναι ότι λόγω παλαιότητας της προκήρυξης πάλι πολλά άτομα δν θα αποδεχτούν τν διορισμο και θα υπάρξουν πάλι κενα
Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Είναι κανείς εδώ που να γνωρίζει πότε θα βγουν αποτελέσματα από εμάς που δώσαμε ψυχοτεχνικα Μάιο Ιούνιο τώρα ;
Καλησπέρα παιδιά!
Έχει κάποιος από τους διοριστέους πού είχε στείλει τα χαρτιά του τον Ιούνιο κάποιο νεότερο τι γίνεται και πότε περιμένουμε να μπούμε;
Ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα παιδιά, γιατί αρκετά μάς κρατάνε σε αγωνία, όλα αυτό το καιρό!
Έχει κάποιος από τους διοριστέους πού είχε στείλει τα χαρτιά του τον Ιούνιο κάποιο νεότερο τι γίνεται και πότε περιμένουμε να μπούμε;
Ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα παιδιά, γιατί αρκετά μάς κρατάνε σε αγωνία, όλα αυτό το καιρό!
Αδερφε συνεχίζουμε τις ζωές μας και περιμένουμε. Εγω πιθανολογω μετά τις 20/9 να μας καλεσουν.Επισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Αύγ 07, 2024 8:53 pm Καλησπέρα παιδιά!
Εγω θα ενόχληση την δεσποινίς πού είχαμε στείλει τα χαρτιά., αρχές Σεπτεμβρίου! Μήπως μάθουμε κάτι!
Ευχαριστώ πάντως! Απλά επειδή έχω μιλήσει με ένα άτομο στο Κορυδαλλό πού είναι να πάω εγώ υπάρχουν, αρκετά κενά! Τώρα το τι θά γίνει και πως θά συμπληρωθούν τα κενά, το υπουργείο ξέρει και μόνο αυτό! Γνώμη μού! Μόνο αν κάποιο άτομο έχει κάποιο κονε στο υπουργείο μπορούμε να μάθουμε με σιγουριά, το πως θά καλύψουν τις κενές θέσεις!
Ευχαριστώ πάντως! Απλά επειδή έχω μιλήσει με ένα άτομο στο Κορυδαλλό πού είναι να πάω εγώ υπάρχουν, αρκετά κενά! Τώρα το τι θά γίνει και πως θά συμπληρωθούν τα κενά, το υπουργείο ξέρει και μόνο αυτό! Γνώμη μού! Μόνο αν κάποιο άτομο έχει κάποιο κονε στο υπουργείο μπορούμε να μάθουμε με σιγουριά, το πως θά καλύψουν τις κενές θέσεις!
Και εγω κορυδαλλο ερχομαι. Αν θέλεις για καλύτερη συνεννόηση και επικοινωνία στείλε μου μειλ στο vankoumangeo@gmail.com το τηλ σου.Επισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Αύγ 07, 2024 11:52 pm Εγω θα ενόχληση την δεσποινίς πού είχαμε στείλει τα χαρτιά., αρχές Σεπτεμβρίου! Μήπως μάθουμε κάτι!
Ξερεις κανεις ποτε θα εχουμε αποτελεσματα;
Λογικά πρέπει να βγουν σύντομα. Τι άλλο να κάνουν οι θέσεις έτοιμες είναι. Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι γιατί κάλεσαν άτομα που δεν έχουν αυτές τις θέσεις δηλωμένες.
Ρε παιδιά τελικά οι θέσεις είναι μόνο οι 50 καινούριες η ακόμα χρωστάνε και 37 για να αναπληρώσουν;
-
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Εδώ κάπου το χάσαμε. Μακάρι να υπάρχουν και άλλες αλλά δεν θα έπρεπε να είχαν ανακοινωθεί. Μήπως βγάλουν και για έξω
Καλημέρα παιδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Εχει 22 θέσεις με εμπειρία την εμπειρία την βλέπουμε απο τα οριστικά στην στήλη 11-12; Αν δηλαδή κάποιος με παραπάνω μόρια αλλά χωρίς να έχει εμπειρία (11-12) Δεν μπορεί να μπει σε αυτές τις 22 θέσεις; Τι γίνετε δηλαδή
Εχουμε κανενα νεοτερο παιδια για το ποτε θα εχουμε αποτελεσματα;
Αναμονή και πάλι αναμονή. Σε περίπτωση που τα ανακοινώσουν μαζί με 9κ πιστεύω καλό Σεπτέμβρη (μέσα). Ότι διποτε πληροφορία έχει κάποιος ας στείλει
Δεν υπάρχουν αυτοί παιδιά, έχουνε περάσει σχεδόν 3 μήνες και ακόμα, καμια εμπιστοσύνη πλέον είναι μια κατηγορία μόνοι τους! Εκτός και μας έχουν εκτός εμάς από αυτές της θέσεις που έβγαλε της 50 και πάρει από την σειρά επιλαχώντων του '21 και εμεις πάμε για την επόμενη 3ετια! Υποθέσεις κάνω! Γιατί μόνο με υποθέσεις μας έχουνε μάθει από το Νοέμβριο του' 23!
- ale3andros12
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Καλημέρα είμαι από την 9κ αλλά με συζήτηση που είχα με συνδικαλιστή μου είπε ότι η όλη διαδικασία θα έχει τελειώσει έως τέλος του έτους. Από ότι κατάλαβα μέχρι τέλους του έτους οι εσωτερικοί να δουλεύουμε γιατί οι εξωτερικοι πάντα αργούν μέχρι να περάσουν και σχολή... Τώρα άμα ισχύει δεν ξέρω ελπίζω πως ναι. Το θέμα είναι να βγουν γρήγορα γιατί σε εμάς έχουν ζητήσει από κάτι τριτεκνους χαρτιά που η προθεσμία λήγει την άλλη εβδομάδα. Πιστεύω και οι 2 προκηρύξεις θα τρέξουν μαζί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: yandr και 4 επισκέπτες