Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πω μπορείς να τα κάνεις.
Προκήρυξη για συνοριοφύλακες (2024)
Re: Προκήρυξη για συνοριοφύλακες (2024)
Μην ασχολείσαι, το παιδί προφανώς έχει ψυχολογικά προβλήματα που ελπίζω να τα εντοπίσουν όταν και ΑΝ μπορέσει να φτάσει μέχρι εκεί. Τσάμπα προσοχή του δίνεις. Κάνε τα χαρτιά σου εσύ και μην δίνεις σημασία.dimitra30 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 11:47 amθελω λιγο να ηρεμησεις και να βαλεις τα ***** σου σε λιγο κρυο νερο να κρυωσουνε... Γιατι εισαι λιγο αχρειαστοςΕπισκέπτης έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 10, 2024 6:42 pm Όποιος κλαίγεται γιατί δεν θέλει να φύγει από το κατσικοχωρι του να μην μπει καν στην διαδικασία να κάνει τα χαρτιά του. Αθήνα δεν βλέπει ούτε του Αγίου πούτσου ανήμερα και τον γαμιολοτακη να έχει βύσμα αλλά και τον βρωμοπουστομπαρμπα. Αν έχετε τα μόρια δηλαδή για να μπείτε
ευχαριστω πολυ τα παιδια που απαντησαν με ηρεμια το εκτιμω!
Παιδιά πιστεύετε μετα καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσει το θέμα ;
Κομματικά παιχνίδια του Χρυσοχοΐδη τάζει παντού κόσμο και δε θα πάρει πουθενά. Το 27 στις εκλογές μπορεί να πάρει κάτι προεκλογικά.
Κωλοτουμπα αγόρι μου κούρασες και εσπασες άπειρες μπάλες πάσα μου. Εγώ έχω πτυχίο θα με πάρουν σε αντίθεση με εσένα που δεν θα περάσεις ούτε απέξω, τα ψυχοτεχνικα δεν είναι κάτι τα έχω ξαναπεράσει, ψυχολογικά δεν νομίζω να έχω επειδή λέω σε αυτή την σπασμένη ψωλαρπαχτρα ότι απαξ καί φύγει από το κατσικοχωρι τής δεν θα γυρίσει ποτέ. Κάνε μας την χάρη και μην μας πρήζεις τον μπουτσον άιντε ψυχασθενή δεν φτάνει που είσαι ακατάλληλος παραπληροφορεις τον κόσμο χωρίς να γνωρίζεις. Αυτές οι θέσεις είναι όλες για Αθήνα! Μην ελπίζετε ότι θα σας πάνε στην περιφέρεια σας όσοι είστε εκτός Αθηνών.
200 θέσεις.150 Ροδόπη 50 Καβάλα και 50 Ξάνθη έβγαλε το workenter. Πουθενά οι θέσεις για Ρόδο και Κέρκυρα που λέγανε.
Στα «σκαριά» 200 προσλήψεις ένστολων - Η κατανομή των θέσεων εργασίας
Σε συνολικά 200 προσλήψεις ένστολου προσωπικού στη βόρεια Ελλάδα αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ειδικότερα, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οι προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε συνοριοφύλακες.
Κατανομή θέσεων ανά περιοχή
Όπως τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε πρόσφατη επίσκεψή του στον Πόρο Φερών, οι προσλήψεις συνοριοφυλάκων κατανέμονται στις ακόλουθες περιοχές, ως εξής:
Ροδόπη - 100 θέσεις
Καβάλα - 50 θέσεις
Ξάνθη - 50 θέσεις
Αυτό ανέβηκε στο προσόν σήμερα. Λέει για τις θέσεις της βόρειας Ελλάδας, αλλά δεν λέει κάτι για Ρόδο, ανατολικό Αιγαίο ή Κέρκυρα που αναφέρθηκε πρόσφατα. Μήπως θα βγάλει αυτός τώρα και τους υπόλοιπους μετά ;
Σε συνολικά 200 προσλήψεις ένστολου προσωπικού στη βόρεια Ελλάδα αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ειδικότερα, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οι προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε συνοριοφύλακες.
Κατανομή θέσεων ανά περιοχή
Όπως τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε πρόσφατη επίσκεψή του στον Πόρο Φερών, οι προσλήψεις συνοριοφυλάκων κατανέμονται στις ακόλουθες περιοχές, ως εξής:
Ροδόπη - 100 θέσεις
Καβάλα - 50 θέσεις
Ξάνθη - 50 θέσεις
Αυτό ανέβηκε στο προσόν σήμερα. Λέει για τις θέσεις της βόρειας Ελλάδας, αλλά δεν λέει κάτι για Ρόδο, ανατολικό Αιγαίο ή Κέρκυρα που αναφέρθηκε πρόσφατα. Μήπως θα βγάλει αυτός τώρα και τους υπόλοιπους μετά ;
Χαχαχαχα το ψυχακι από το νήμα την ειδικών φρουρων ήρθε κ εδώ; Χαχαχαχα είδε το πουστρακι ότι δεν θα μπει γιατί δεν έχει πτυχίο κ ελπίζει στους συνοριοφύλακες τώρα! Παρτα άρρωστε καλά να πάθεις ! Έξω από παντού σε γαμησε ο χρυσοχοιδης παρτααα. Είσαι το ***** μας
Ρε ***** ρε ***** παιδί που σε γαμαω εσένα και όλο σου το σόι τους ψυχασθενείς... Πιστεύεις αλήθεια ότι δεν έχω εγώ πτυχίο ΤΕΙ και σπάζεσαι επειδή εγώ θα μπω και στην πραγματικότητα ένας μπάρμπας ταβερνιάρης σε βίασε καί θά μείνεις για ακόμη μία φορά στην απέξω; Γλείψε τα παπάρια μου ψυχακι μου άντε γεια περιμένω τα αποτελέσματα, κρίμα που δεν θα είσαι στα αθλήματα για να σε βιασω όπως την ***** την μάνα σού.
Μέχρι και εδώ έφτασε η χάρη των Ουγκα μπουγκα πτυχιούχων ταβερνιάρηδων. Σε οποίο νήμα και να μπεις βλέπεις τα ιδιά χάλια.
Υπάρχει περίπτωση να βγει η προκήρυξη μετά το καλοκαίρι;
Υπάρχει πιθανότητα να βγει η προκήρυξη για τους 200 μετά το καλοκαίρι εφόσον βλέπω να την αναφέρουν συνέχεια αυτές τις μέρες. Πάντως μέσα στο 2024 σχεδόν σίγουρα θα είναι.
Έτσι όπως φαίνεται, μάλλον για μετά το καλοκαίρι θα έχουμε νέα
-
- Α/ΓΕΝ
- Επικοινωνία:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες