Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σε μια εβδομάδα περνάνε πκε παιδιά για τους 300 και εσείς γκρινιάζετε για τους 600; Ηρεμία μάγκες όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Markus έγραψε: Τετ Δεκ 04, 2024 1:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 04, 2024 1:08 pm Ρε εδώ ο άλλος ξενερώνει επειδή είχε έξοδο σήμερα! Χαχαχχαχα ερε τρέλααα
Φίλε μου όταν βγεις έξω εντελώς ανεκπαιδευτος, έλα να μου πεις. Γιατί εμείς θα την φάμε την σφαίρα, όχι αυτοί
Καλησπέρα αδερφέ, συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λες κι επαυξάνω! Πρέπει να αυξηθεί ο χρονος της εκπαίδευσης! Σε παρακαλώ πολύ κάνε μου μια χάρη, ρώτα αν θελεις πόσοι έφυγαν από τη Β’ κατηγορία μέσα απο τη σχολή, διότι είμαι 102 σειρά και θέλω να μάθω αν είμαι μέσα. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Γεια σας παιδιά στις πκε που πήγατε πως ήταν είναι καθόλου ελαστικοί βοηθανε ή είναι τέρμα αυστηροί;
Jeff122

Δημοσίευση από Jeff122 »

Δεν έχει μπει ακόμη η σειρά 102 και καλουνε μεχρι 120 για πκε🤔; Θα έβγαζε νόημα μόνο αν έχουν κοπεί πολλοί και περιμένουν να τους πάρουν μαζί μόλις τελειώσουν οι επιλαχωντες τις δοκιμασίες (μέχρι 120 β' εννοω).
Επισκέπτης

Πληροφορίες που είχα μέσα από το αρχηγείο κάποια άτομα από τους 600 ίσως κατευθυνθούν προς Θεσσαλονίκη
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 9:45 am Πληροφορίες που είχα μέσα από το αρχηγείο κάποια άτομα από τους 600 ίσως κατευθυνθούν προς Θεσσαλονίκη
δύσκολα ρε φίλε... Οι άλλοι κάτω που περιμένουν τόσα χρόνια θα κάνουν επανάσταση :lol:
Επισκέπτης

Αν υπάρχει κάποιο παιδί που είναι στην σχολή αν μπορεί να μας ενημερώνει για τυχόν αποχωρήσεις! Εσύ φίλε 102 σειρά αμα έβγαλες με επιτυχία τις πκε για πιο λόγο ανχωνεσαι ακόμα ρε φίλε;120 έχει φτάσει η σειρά λες να μην σε πάρουν?
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 10:51 am Αν υπάρχει κάποιο παιδί που είναι στην σχολή αν μπορεί να μας ενημερώνει για τυχόν αποχωρήσεις! Εσύ φίλε 102 σειρά αμα έβγαλες με επιτυχία τις πκε για πιο λόγο ανχωνεσαι ακόμα ρε φίλε;120 έχει φτάσει η σειρά λες να μην σε πάρουν;
Αγχώνομαι γιατί δεν ξέρω πως θα πάω στις πκε, δεν ξέρω πως θα είναι η επιτροπή, τι φάση δηλαδή.
Επισκέπτης

Α δεν έχεις δώσει καν πκε; Φτάσαν να καλέσουν για πκε μέχρι τον 120 και εσύ 102 δεν έδωσες ακόμα... Τι να πω.
Επισκέπτης

Στις 10 δίνουν αυτοί αν δεν κάνω λάθος
Επισκέπτης

62 άτομα στην Α λείπουν και 5 άτομα στην Β
Ενημέρωση από δικό μου άτομο μέσα στη σχολή από δικό μου άτομο
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 1:09 pm 62 άτομα στην Α λείπουν και 5 άτομα στην Β
Ενημέρωση από δικό μου άτομο μέσα στη σχολή από δικό μου άτομο
Κάλεσαν άλλους 180 για ΠΚΕ... Μου κάνει εντύπωση που πέρασαν τις ΠΚΕ και δεν πήγαν... Γιατί νομίζετε συμβαίνει αυτό;
PEGASUS

Δημοσίευση από PEGASUS »

Απο πηγη οι περισσοτεροι που εγκατελειψαν ειναι απο μακεδονια. Δεν ξερω το γιατι σιγουρα η Α κατηγορια με τους 600 θα φτασει 1350 ανετα Οπως ειχα γραψει κ ποιο παλια θα υπαρχει μεγαλη αποχη κ καποιοι με ειρωνευτηκαν ΤΩΡΑ τα βλεπετε
Επισκέπτης

PEGASUS έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 1:31 pm Απο πηγη οι περισσοτεροι που εγκατελειψαν ειναι απο μακεδονια. Δεν ξερω το γιατι σιγουρα η Α κατηγορια με τους 600 θα φτασει 1350 ανετα Οπως ειχα γραψει κ ποιο παλια θα υπαρχει μεγαλη αποχη κ καποιοι με ειρωνευτηκαν ΤΩΡΑ τα βλεπετε
Με το ζόρι 1200 φίλε τι 1350 μας λες...
Επισκέπτης

Αυτά να τα βλέπει ο χθεσινος άπιστος Θωμάς που δεν με πιστεύε και επέμενε ότι θα φτάσει με το ζόρι 1100... Καλά κάνουν και φεύγουν οι δεν παρουσιάζονται καν αν δεν είναι σίγουροι ότι το θέλουν 100% δεν πας να κάνεις κάτι το εύκολο... Από την άλλη τζάμπα μας βγάλανε πιο πίσω στην σειρά εμάς που το θέλουμε στα σίγουρα και εν τέλη πάτησαν άκυρο... Τι να πω κρίμα η ταλαιπα και ο ιδρώτας για τις πκε!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες