Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 1:40 pm Αυτά να τα βλέπει ο χθεσινος άπιστος Θωμάς που δεν με πιστεύε και επέμενε ότι θα φτάσει με το ζόρι 1100... Καλά κάνουν και φεύγουν οι δεν παρουσιάζονται καν αν δεν είναι σίγουροι ότι το θέλουν 100% δεν πας να κάνεις κάτι το εύκολο... Από την άλλη τζάμπα μας βγάλανε πιο πίσω στην σειρά εμάς που το θέλουμε στα σίγουρα και εν τέλη πάτησαν άκυρο... Τι να πω κρίμα η ταλαιπα και ο ιδρώτας για τις πκε!

Επειδή εσύ είσαι 1400+ και κανείς κουράγιο στον εαυτό σου τα λες αυτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει παραπάνω από 1200 παιδιά το έχουμε ξαναπεί
PEGASUS

Δημοσίευση από PEGASUS »

Οταν για τους 240 εχει φτασει στους 650 σειρα περιπου υπολογισε
Επισκέπτης

PEGASUS έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 1:44 pm Οταν για τους 240 εχει φτασει στους 650 σειρα περιπου υπολογισε
580 έφτασε τι 650 λες ρε φίλε.
1200 θα φτάσει με το ζόρι εδώ είμαστε και θα το δεις
Επισκέπτης

Εσύ που λες ότι με το ζόρι θα φτάσει 1200 η σειρά δεν ξέρω αν έχεις πτυχίο αλάνι αλλά αν έχεις μόνο για προσάναμα σε καμία σόμπα στο χωριό σου μπορείς να το αξιοποιήσεις. Δεν γίνεται να μην σε κόβει καθόλου ρε μπαγασα...
PEGASUS

Δημοσίευση από PEGASUS »

Εγω φιλε μου υπηρετω 6 χρονια Δεν με νοιαζει κ καθολου για εσας τα λεω απο εμπειρια και οτι μαθαινω απο μεσα
PEGASUS

Δημοσίευση από PEGASUS »

Αν διαβασεις ποιο πισω καλεσαω 62 ατομα ακομα Κανε τη σουμα κ θα δεισ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 1:47 pm Εσύ που λες ότι με το ζόρι θα φτάσει 1200 η σειρά δεν ξέρω αν έχεις πτυχίο αλάνι αλλά αν έχεις μόνο για προσάναμα σε καμία σόμπα στο χωριό σου μπορείς να το αξιοποιήσεις. Δεν γίνεται να μην σε κόβει καθόλου ρε μπαγασα...
Ρε φίλε λες θα φτάσει εύκολα 1350 που τώρα θα σταματήσει στους 580 και κάποιοι από αυτούς θα είναι στους 600 μετά.
Άρα οριακά θα φτάσει 1200, το 1350 που λες εσύ είναι απίθανο
Επισκέπτης

Αλάνι δεν ζήτησε κάνεις την βοήθεια σου! Και ποια βοήθεια τις ***** που μας λες; Ιδέα δεν έχεις! Όσο για τα 6 χρόνια που λες γελάω! Αυτά σε κάνα αμουστακο πιτσιρίκο που δεν έχει ιδέα όχι σε εμάς.
PEGASUS

Δημοσίευση από PEGASUS »

Οταν θα φτασει να βγεις να μου απαντησεις ΜΗΝ Κρυφτεις τοτε
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 10:51 am Αν υπάρχει κάποιο παιδί που είναι στην σχολή αν μπορεί να μας ενημερώνει για τυχόν αποχωρήσεις! Εσύ φίλε 102 σειρά αμα έβγαλες με επιτυχία τις πκε για πιο λόγο ανχωνεσαι ακόμα ρε φίλε;120 έχει φτάσει η σειρά λες να μην σε πάρουν;
Αγχώνομαι γιατί δεν ξέρω πως θα πάω στις πκε, δεν ξέρω πως θα είναι η επιτροπή, τι φάση δηλαδή.
Επισκέπτης

PEGASUS έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 1:51 pm Αν διαβασεις ποιο πισω καλεσαω 62 ατομα ακομα Κανε τη σουμα κ θα δεισ
Ποιο πίσω ένας λέει ότι συνολικά λείπουν 62 από Α και 5 από Β που λέει ότι κάλεσαν ρε φίλε για να καταλάβω
Επισκέπτης

Εσύ που λες ότι θα φτάσει άνετα μέχρι 1350 γυρνά λίγο πλευρό φίλε γιατί κοιμάσαι κυριολεκτικά. Θέλω να δω όταν δεν φτάσει τι θα πεις...
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 1:56 pm
PEGASUS έγραψε: Πέμ Δεκ 05, 2024 1:51 pm Αν διαβασεις ποιο πισω καλεσαω 62 ατομα ακομα Κανε τη σουμα κ θα δεισ
Ποιο πίσω ένας λέει ότι συνολικά λείπουν 62 από Α και 5 από Β που λέει ότι κάλεσαν ρε φίλε για να καταλάβω
Αδερφέ τι εννοείς 62 από την Α και 5 από την Β κατηγορία; Ότι παραιτήθηκαν ή ότι κάλεσαν επιπλέον άτομα από τους επιλαχοντες για πκε ;
Giannis232529

Δημοσίευση από Giannis232529 »

Ρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω ποτε τελειωνεο η θεωρητικη εκπαιδρυση για τους 300 στην αθηνα; δεν εχω ιδεα!
Episkeptiss233

Δημοσίευση από Episkeptiss233 »

Παιδιά ας μας απαντησει κάποιος οντως, από τους 300 ή όποιος άλλος ξέρει ποιο είναι το χρονιαδιαγραμμα της εκπαίδευσης πόσους μήνες η θεωρητική;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες