Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Dimis1914 έγραψε: Σάβ Αύγ 17, 2024 1:00 pm Πως βάζεις βύσμα αφού είναι με ονόματα και φαίνονται αυτά που έχουν ; Και στην ένσταση μπορείς να δεις αυτά που ΕΧΡΙ ο κάθε ένας ; Δηλαδή τα σκέφτεστε αυτά που λέτε μερικοί ;
Δεν μπορείς να δεις τι έχει ο καθένας, την κάνεις άμα δεν σου έχουν μετρησει κάτι εσένα προσωπικά σαν δικαιολογητικο...
Petroc

Δημοσίευση από Petroc »

Καλησπέρα παιδιά για β κατηγορία τι μόρια πιστεύετε να έχει;
Copcopcop
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Copcopcop »

Ζήτημα να μπουν 10’ατομα από β χωρίς πτυχίο
Και από Α μια 50αρια βαριά !

Δύσκολα πλέον αν δεν έχετε πτυχίο και όλα αυτά γίνονται για να μειωθεί η ανεργία στα αρχιδι@ τους εάν έχεις η δεν έχεις πτυχίο μέσα στο σώμα θα φας τόσο χοσε άρμαντο που δεν θα το πιστεύεις και θα παρακαλάς να δουλεύεις σκ και νύχτα για να πάρεις 1000…. Σας περιμένουμε !
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Θα ανεβάσουν τις βάσεις και οι γυναίκες με το 1.63 πλέον στο ύψος.
Petroc

Δημοσίευση από Petroc »

Δηλαδή εσείς πόσο πιστεύετε ότι θα πάει η βάση στην β κατηγορία;
roda

Δημοσίευση από roda »

Petroc έγραψε: Κυρ Αύγ 18, 2024 11:28 am Δηλαδή εσείς πόσο πιστεύετε ότι θα πάει η βάση στην β κατηγορία;
Δεν είναι κανείς μέντιουμ, ειδικά με το ύψος γυναικών που πλέον έπεσε στο 1.63.

Θα δεις πολλές γυναίκες πλέον , με καλά απολυτήρια και πτυχία από σχολές όπως ΦΠΨ που σχεδόν όλες έχουν proficiency και σίγουρα δίπλωμα αμαξιού.

Παράδειγμα 15 απολυτήριο,10 μονάδες από το πτυχίο,3 μονάδες από τα αγγλικά και 1 μονάδα από το δίπλωμα.

Αν καμία είναι και σε κατηγορία τριτεκνων/πολυτέκνων ανεβαίνουν και άλλο τα μόρια.

Άνδρας σίγουρα θα πρέπει για να έχει ελπίδες να έχει μόρια από την στρατιωτική θητεία και καλό απολυτήριο, τα διπλώματα οδήγησης θεωρούνται απαραίτητα ειδικά αν δεν έχεις πτυχίο σχολής.
Επισκέπτης

Καλησπέρα μάγκες. Πήγα έκανα την αίτηση και μου είπε ο αστυνομικός που ήταν εκεί ότι γενικά είχε χαμηλή προσέλευση από κόσμο... Τώρα δεν ξέρω τι έγινε στις άλλες περιοχές βέβαια. Απο Θεσσαλονίκη είμαι
Petroc

Δημοσίευση από Petroc »

Με 2500 στην β κατηγορία πιστεύετε ότι είμαι καλά;
roda

Δημοσίευση από roda »

Petroc έγραψε: Κυρ Αύγ 18, 2024 5:18 pm Με 2500 στην β κατηγορία πιστεύετε ότι είμαι καλά;
Δύσκολα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, με 2500 ξεκινάει ένας με απολυτήριο 15 και πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, με ένα lower ή ένα δίπλωμα αυτοκινήτου σε περνάει.
Επισκέπτης

Εγώ έχω 3000 στη Β κατηγορία χωρίς πτυχίο. Δύσκολα τα πράγματα.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Πως υπολογίζετε τα μόρια ρε παιδιά;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

roda έγραψε: Παρ Αύγ 16, 2024 1:58 pm
Episkeptis έγραψε: Παρ Αύγ 16, 2024 1:28 pm Με λίγα λόγια σιγά το κελεπούρι που τρώγονται όλοι εδώ μέσα, κλτρ εποπ...
Το καλύτερα ΕΠΟΠ πες το όταν κοιτάξεις τα ασφαλιστικά ταμεία και το πότε και με ποιες συνθήκες/προϋποθέσεις βγαίνει ο ΕΠΟΠ ή ο ΕΦ σε σύνταξη.

Ο ΕΦ δεν παίρνει μεταθέσεις ανά 4-5 χρόνια για να ψάχνει συνέχεια σπίτι.

Είπαμε μερικοί όταν δεν έχετε ιδέα μην το παίζετε πονηροί, γίνεστε ρεζίλι.

Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που πρέπει να υπολογίσει κάποιος.
Σωπα ρε μεγάλε τι μας λες...
Επισκέπτης

Episkeptis έγραψε: Παρ Αύγ 16, 2024 1:28 pm Με λίγα λόγια σιγά το κελεπούρι που τρώγονται όλοι εδώ μέσα, κλτρ εποπ...
Το καλύτερα ΕΠΟΠ πες το όταν κοιτάξεις τα ασφαλιστικά ταμεία και το πότε και με ποιες συνθήκες/προϋποθέσεις βγαίνει ο ΕΠΟΠ ή ο ΕΦ σε σύνταξη.

Μεγάλε άκου... Στο στρατό υπάρχουν καλές ειδικότητες
Για να περάσεις καλά... Από 19 χρονών που μπήκα θέλω αλλά 7 χρόνια να αποστρατευτω! Στα 44 δηλαδή... Με 40 εξάμηνα αλεξιπτωτιστή+ την μάχιμη πενταετία... Ούτε θα με διώξουν στα 50 δεν θα προλάβω να φτάσω ούτε μεταθέσεις έχω πάρει λόγο ειδικότητας... Κάτσε εσύ 35 χρόνια πάνω στο σαράβαλο και κόβε βόλτες στην Αθήνα
3450

Δημοσίευση από 3450 »

Καλημέρα ! Καλή επιτυχία σε όλους ! Κάντε την προσπάθεια σας όσοι το θέλετε πραγματικά ! Μην επηρεάζεστε και μην το βάζετε κάτω. Οι αιτήσεις που έχουν γίνει είναι πάρα πολύ λίγες συγκριτικά με άλλες χρονιές. Αυτά από μένα. Και πάλι καλή εβδομάδα !
roda

Δημοσίευση από roda »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 19, 2024 8:22 am

Μεγάλε άκου... Στο στρατό υπάρχουν καλές ειδικότητες
Για να περάσεις καλά... Από 19 χρονών που μπήκα θέλω αλλά 7 χρόνια να αποστρατευτω! Στα 44 δηλαδή... Με 40 εξάμηνα αλεξιπτωτιστή+ την μάχιμη πενταετία... Ούτε θα με διώξουν στα 50 δεν θα προλάβω να φτάσω ούτε μεταθέσεις έχω πάρει λόγο ειδικότητας... Κάτσε εσύ 35 χρόνια πάνω στο σαράβαλο και κόβε βόλτες στην Αθήνα
Προφανώς και υπάρχουν καλές ειδικότητες, αλλά και εσύ τόσα χρόνια ταλαιπωρείς μέση και πόδια, θυσιάζεις το σώμα σου για μια καλύτερη σύνταξη, δεν έχω κάτι με τον στρατό, να πας στο θέμα των ΕΠΟΠ να τα πεις αυτά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες