Γιαυτό στο είπα. Νόμιζα οτι είχα κι εγώ μία ακόμη χρονιά, αλλά δυστυχώς δεν έχω. Σου εύχομαι επιτυχία στην προσπάθεια σου. Μόνο κερδισμένος/η θα βγεις.Επισκέπτης έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 09, 2023 11:34 pmΠράγματι, νόμιζα πως είχα ακόμη μία χρονιά αλλά όντως αυτή είναι η τελευταία. Ευχαριστώ για την πληροφορία και το κουράγιο φίλε! Τώρα που έμεινα με την πλάτη στον τοίχο σίγουρα θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια!Επισκέπτης έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 09, 2023 10:15 pmΟι πανελλήνιες είναι το καλύτερο! Μη χάνεις την ευκαιρία. Εάν είσαι του '99, οι πανελλήνιες του 24 είναι η τελευταία φορά που μπορείς να δώσεις.Επισκέπτης έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 09, 2023 9:23 pm Δυστυχώς φίλοι μου έτσι είναι, πέρα από τους συνοριοφυλακες που ειπαν θα πάρουν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, που και εκεί μάλλον θα είναι συμβασιούχοι, άλλο μανίκι και αυτό. Προσωπικά στεναχωριέμαι γιατί έδωσα χρόνο και χρήμα για να μαζέψω τα μόρια και να κάνω αυτό που αγαπώ. Παρόλα αυτά σκέφτομαι να ξανά δώσω πανελλήνιες μετά από χρόνια μιας και είμαι 24 και υπάρχει ακόμα η δυνατότητα.
Καλό κουράγιο, καλή δύναμη και τύχη!