Στόχος πυροσβέστης ή ΕΠΟΠ αεροπορίας

Διασταυρώστε τα ξίφη σας με επιχειρήματα υπέρ και κατά οποιουδήποτε θέματος, όπως στρατιωτικών σχολών, τμημάτων των ειδικών δυνάμεων. ειδικοτήτων στο στρατό κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Στόχος πυροσβέστης ή ΕΠΟΠ αεροπορίας

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου για την προκήρυξη των εποχικών αν βγεί και από μόρια είμαι σχετικά καλά. Παρόλα αυτά πέρυσι είχα κάνει χαρτιά και είχα περάσει στην αεροπορία σαν ΕΠΟΠ σε καλή ειδικότητα αλλά για κάποιους άσχετους λόγους δεν πήγα. Φέτος θα ξανακάνω χαρτιά και θεωρώ περνάω. Το δίλημμα είναι αν αξίζει να μπω εποχικός και στη συνέχεια να το παλέψω για κάποια προκήρυξη μονίμων ή ΕΜΟΔΕ που σαν αντικείμενο μου αρέσει περισσότερο (είμαι εθελοντής 5 χρόνια) ή να μπω στην αεροπορία που ναι μεν είναι μόνιμη θέση αλλά παρόλα αυτά οι μισθοί και οι συνθήκες εργασίας είναι χειροτερες από τη πυροσβεστική ενώ παίζουν και μεταθέσεις. Βέβαια το εποχικός μπορεί να μη καταλήξει πουθενά.
Επισκέπτης

Re: ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ Ή ΕΠΟΠ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Πολεμικη αεροπορια φιλαρακι με κλειστα τα ματια ειναι μια χαρα ! Πυροσβεστικη ειναι παρα πολυ δυσκολο να μπεις πρεπει να εχεις πολυτεκνια ειδικες δυναμεις προυπηρεσια εποχιακος δλδ και καλο βυσμα να σε σπρωξει ... 450 ατομα που θα παρει τωρα ποιος θα πρωτο μπει ...
Επισκέπτης

Re: ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ Ή ΕΠΟΠ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Ότι σου προκύψει πρώτο φιλαράκι. Μπες πρώτα εποχικός και αν βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ και περάσεις το εξετάζεις. Αυτή τη στιγμή έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό για να σου πούμε πήγαινε εδώ ή εκεί.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες