Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Εσύ ρε αδερφέ που ξέρεις ήδη δύο που δε θα έρθουν πιστεύω λες ψέματα. Όχι διότι δε θα υπάρξουν τέτοια άτομα αλλά γτ αν το ήξερες δε θα το λέγες. Δε θα στο Χαν πει αρχικά. Αλλά ναι όπως είχα πει και πριν λίγες μέρες όλοι με βύσμα θα περάσουν αθλήματα κοπούν δε κοπούν. Τώρα αν κάποιοι δε εμφανιστούν κιόλας δε το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι παίρνει άτομα χωρίς ΑΣΕΠ συνεπώς εννοείται πως θα παίξει βύσμα στα αθλήματα. Και στα αθλήματα πες οκ. Τουλάχιστον στα μόρια να μη έχει παίξει
Εγώ έβαλα βύσμα στα μορια και είμαι στους επιτυχόντες και δεν ντρέπομαι να το πωGreece έγραψε: ↑Παρ Σεπ 27, 2024 3:38 am Εσύ ρε αδερφέ που ξέρεις ήδη δύο που δε θα έρθουν πιστεύω λες ψέματα. Όχι διότι δε θα υπάρξουν τέτοια άτομα αλλά γτ αν το ήξερες δε θα το λέγες. Δε θα στο Χαν πει αρχικά. Αλλά ναι όπως είχα πει και πριν λίγες μέρες όλοι με βύσμα θα περάσουν αθλήματα κοπούν δε κοπούν. Τώρα αν κάποιοι δε εμφανιστούν κιόλας δε το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι παίρνει άτομα χωρίς ΑΣΕΠ συνεπώς εννοείται πως θα παίξει βύσμα στα αθλήματα. Και στα αθλήματα πες οκ. Τουλάχιστον στα μόρια να μη έχει παίξει
Η τελική λίστα δεν έχει βγει ακόμα έτσι;
Πότε και σε ποιο Τ. Δ. Α. Θα γίνει η εκπαίδευση;
Φίλε δεν έχουνε ξεκινήσει καν οι ΠΚΕ, μην βιάζεσαι.Nick1999 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 29, 2024 7:21 pm Πότε και σε ποιο Τ. Δ. Α. Θα γίνει η εκπαίδευση;
Ρε παιδιά καρτέλες ποτε πρεπει να παμε να παρουμε για να περασουμε γιατρους;
Στην προκήρυξη γιατί γράφει ότι τα ΠΚΕ θα είναι 4 μέρες,3 δεν είναι κανονικά;
Καλημέρα ! Μέσα στην εβδομάδα θα μάθουμε τους πίνακες μετά τις ενστάσεις. Καλή προετοιμασία σε όλους τους επιτυχόντες
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Για το 25, εγκρίθηκαν 600 προσλήψεις ειδικών, για όποιον ενδιαφέρεται.https://www.dnews.gr/eidhseis/ellada/49 ... ia-to-2025
Περιμένουμε το υπουργείο οικονομικών να δώσει το τελικό οκ. Αλλά δυστυχώς με αυτή τη μοριοδοτηση δύσκολα αν δεν επανέλθει πάλι η κανονική.
Για να δούμε τι θα δούμε. Εντωμεταξύ λέει εντός 4 μηνών η πλήρωση των θέσεων. Επίσης μας γκάστρωσαν με τα τωρινά αποτελέσματα. Και για τους συνοριοφύλακες και για τους ειδικούς φρουρούς. Δηλαδή έλεος κάπου. Είπαμε Ελλάδα αλλά μη το χέσουμε.
Έχουν περάσει οι ενστάσεις προ πολλού. Αντε βγάλτε τα να τελειώνουμε.
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Καλημέρα παιδιά! Λέτε να βγεί τίποτα σήμερα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες