Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nohmonas

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Nohmonas »

Ε. Φ. Σημαίνει έξω στον δρόμο μια ζωή

Περιπολικά, μηχανάκια, μηχανές, πεζές.

Κάθε μέρα υπηρεσία με τυχαίο συνάδελφο, κακοσυντηρημενα οχήματα, κομμένα ρεπό, μισή μέρα πριν μαθαίνεις τι δουλεύεις την επόμενη.

Γενικά τσαπατσουλια και τους νοιάζει να γεμίσουν τα κουτάκια με άτομα. Δεν κοιτάνε ποιος είσαι και τι κάνεις. Και σαν κατωτατος βαθμός, δεν υπάρχουν καλές συμπεριφορές από τους ανώτερους.

Τα λεφτά 760 + υπερωρίες.

Ότι άλλο θες ρωτα
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Με λίγα λόγια σιγά το κελεπούρι που τρώγονται όλοι εδώ μέσα, κλτρ εποπ...
roda

Δημοσίευση από roda »

Episkeptis έγραψε: Παρ Αύγ 16, 2024 1:28 pm Με λίγα λόγια σιγά το κελεπούρι που τρώγονται όλοι εδώ μέσα, κλτρ εποπ...
Το καλύτερα ΕΠΟΠ πες το όταν κοιτάξεις τα ασφαλιστικά ταμεία και το πότε και με ποιες συνθήκες/προϋποθέσεις βγαίνει ο ΕΠΟΠ ή ο ΕΦ σε σύνταξη.

Ο ΕΦ δεν παίρνει μεταθέσεις ανά 4-5 χρόνια για να ψάχνει συνέχεια σπίτι.

Είπαμε μερικοί όταν δεν έχετε ιδέα μην το παίζετε πονηροί, γίνεστε ρεζίλι.

Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που πρέπει να υπολογίσει κάποιος.
diiiam

Δημοσίευση από diiiam »

Δ κατηγορία μισθολογικά που σημαίνει στα 35-40 χρόνια υπηρεσίας μέγιστος μισθός τα 1200-1300 σε αντίθεση με τον εποπ που είναι Γ κατηγορία. Αλλά αμετάθετος μεν.

Βαθμολογική εξέλιξη μηδέν τιμητικά έως ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ δηλαδή, αν και δεν πολύ παίζει ρόλο πιστεύω ο βαθμος απ ότι έχω καταλάβει. Ίσως η αντιμετώπιση να είναι απαξιωτική από ανώτερους δε ξέρω.

Πάντα στους δρόμους ρισκάροντας για 800-850 εκατοστάρικα μέσα σε μια ζούγκλα 5-6 εκατομμυρίων, μιας που έχει γίνει Μπανγκλαντές η Αθήνα.

Ενοίκια Αθήνας κάθε χρόνο ακριβότερα, για άτομα από επαρχία δεν ξέρω ποσό αξίζει. Καλή η αγάπη για το αντικείμενο και η δράση καθως και η συνεισφορά στον έλληνα πολίτη αλλά να είναι και έστω κάπως βιώσιμο έτσι…
Copcopcop
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Copcopcop »

Στα 9 χρόνια από όταν μπαίνεις ΕΦ μπορείς να δώσεις αρχιφυλάκων για να βγεις 4σαρδελος ανακριτικός υπάλληλος.
Copcopcop
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Στα 9 χρόνια από όταν μπαίνεις ΕΦ μπορείς να δώσεις αρχιφυλάκων για να βγεις 4σαρδελος ανακριτικός υπάλληλος.
Jojannn

Δημοσίευση από Jojannn »

Δεν σε παίρνει το όριο ηλικίας, σίγουρα όχι εμένα είμαι 27-28 αλλά και να μη τιμούν πάλι δεν γίνεται και όσο περνάν τα χρόνια δύσκολο ξανά οι πανελλήνιες.

Εκτός αν έχει εσωτερικές εξετάσεις για κάποια καλύτερη αναβάθμιση.:?
Jojannn

Δημοσίευση από Jojannn »

Μάλλον εννοείς εσωτερικές εξετάσεις σορρυ μπερδεύτηκα άρα αν γίνεις ανακριτικός μετά από εξετάσεις στα 9 χρόνια έχεις άλλη πορεία εξελίξιακα; Και σε βαθμό και σε μισθολογική κλίμακα;
Copcopcop
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Οικονομικά δεν είναι μεγάλη η διαφορά, αν το κανείς για αυτό δεν αξίζει, γενικά καλύτερα να είσαι μη ανακριτικός στην αστυνομια, όσοι φρουροι δίνουν για αρχιφυλάκων το κάνουν γιατί μπαίνουν σε άλλο πίνακα μεταθέσεων και πάνε σπίτια τους πιο γρήγορα.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Έχετε μπερδέψει την έννοια του νήματος. Δεν είναι για να πληροφορούμαστε πλέον είναι για να πάρεις ποπ κορν και να βλέπεις τους Ουγκα-μπουγκα ντελιβεραδες, wannabe αστυνομικούς να βρίζονται μεταξύ τους. Φαντάσου τι σειρά θα μπει πάλι στην σχολή! Ίσως και να είναι χειρότεροι απο του 19, βάση αυτών που μας έλεγαν οι εκπαιδευτές στην Κομοτηνή. Πραγματικά αξιολύπητη κατάσταση, λυπάμαι που θα μπουν πάλι τέτοια άτομα στο σώμα.
archive19

Δημοσίευση από archive19 »

Καλα εγω ακουσα δικο μου ατομο να μιλαει στο τηλ με ατομο του υπουργειου και να τον διαβεβαιωνουν οτι εχει τοποθετηθει στη λεγομενη "Λίστα Χ" των επιτυχοντων. Για οσους δεν γνωριζουν αυτη ειναι η λιστα βυσματων απο την οποια θα προσληφθει το 90%.
Επισκέπτης

Όλο *****.
Επισκέπτης

Όλο μαλ@κιες.
Dimis1914

Δημοσίευση από Dimis1914 »

Πως βάζεις βύσμα αφού είναι με ονόματα και φαίνονται αυτά που έχουν ; Και στην ένσταση μπορείς να δεις αυτά που ΕΧΡΙ ο κάθε ένας ; Δηλαδή τα σκέφτεστε αυτά που λέτε μερικοί ;
Επισκέπτης

Ποσο υπολογίζετε την βάση της Α κατηγορίας ;
Πάνω από 3400;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες