Προκήρυξη για συνοριοφύλακες (2024)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kwlotoumpas

Re: Προκήρυξη για συνοριοφύλακες (2024)

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Δεν τους βλέπω να το ανεβάζουν ακόμα αλλά έστω 30 ρε φίλε να το κάνουν. Είναι αστείο πάντως γιατί για σχολή είναι 26 το όριο και για Ε. Φ είναι 28. Γιατί δεν το κάνουν 28 και για την αστυφυλάκων;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκοψε την προκήρυξη τών εξωτερικών ο πουστογερος! Και έβγαλε μια καταπτυστη προκήρυξη με πτυχία πανεπιστημίων στο αποκορύφωμα. Θέλαμε να κάνουμε για εξωτερικοί τα χαρτιά μας μιας και ειδικοί δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε καί χάσαμε και αυτό τώρα οπότε αναγκαστικά ΕΠΟΠ...
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 08, 2024 2:54 am Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκοψε την προκήρυξη τών εξωτερικών ο πουστογερος! Και έβγαλε μια καταπτυστη προκήρυξη με πτυχία πανεπιστημίων στο αποκορύφωμα. Θέλαμε να κάνουμε για εξωτερικοί τα χαρτιά μας μιας και ειδικοί δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε καί χάσαμε και αυτό τώρα οπότε αναγκαστικά ΕΠΟΠ...
Γιατί κατάλαβε ότι η ΕΛ. ΑΣ έχει προβλήματα με το προσωπικό. Αλλά δεν θα αλλάξουν μόνο με 300 άτομα...
Απλά αυτό που έβαλε τα πτυχία στους ειδικούς φρουρούς θεωρώ πως το έκανε γιατί, θέλει να μπουν στο σώμα άτομα με κάποιες "γνώσεις παραπάνω".
Magnum7
Ανθυπολοχαγός
Ανθυπολοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Magnum7 »

Μπα με τπτ δεν νομίζω να ανεβεί όριο ηλικίας…… σε όλη την Ευρώπη είναι 35-40…. Στην Ελλάδα Ευρώπη είμαστε μόνο όπου νας συμφέρει….
Policepolice

Δημοσίευση από Policepolice »

Εμένα παιδιά μου έστειλαν email σήμερα ότι περασα εξωτερικός φρουρός και είμαι από Ξάνθη. Μάλλον θα πάω εξωτερικός από ότι άκουσα έχουν μπει στο προστασίας του πολίτη πλέον και είναι και μόνιμες θέσεις.28 φέτος δεν είμαστε για παιχνίδια. Από ότι είδα φοράνε στολές αστυνομίας και αυτοί κανονικά με οπλοφορία
Episkeptis

Policepolice έγραψε: Πέμ Αύγ 08, 2024 4:54 pm Εμένα παιδιά μου έστειλαν email σήμερα ότι περασα εξωτερικός φρουρός και είμαι από Ξάνθη. Μάλλον θα πάω εξωτερικός από ότι άκουσα έχουν μπει στο προστασίας του πολίτη πλέον και είναι και μόνιμες θέσεις.28 φέτος δεν είμαστε για παιχνίδια. Από ότι είδα φοράνε στολές αστυνομίας και αυτοί κανονικά με οπλοφορία
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!
Episkeptis

Υπάρχει περίπτωση να τους μονιμοποιησουν τους σφοχ ή θα τους κάνουν σαν τους ΟΒΑ;
DIMITRA30

Δημοσίευση από DIMITRA30 »

Εχει βγει τωρα η προκυρηξη για ε. Φ και θελω να κανω τα χαρτια μου (εγω ειμαι απο κω) αλλα ακουσα οτι αυτες οι θεσεις ειναι μονο για αθηνα ισχυει;
dimimits1

Δημοσίευση από dimimits1 »

DIMITRA30 έγραψε: Σάβ Αύγ 10, 2024 9:37 am Εχει βγει τωρα η προκυρηξη για ε. Φ και θελω να κανω τα χαρτια μου (εγω ειμαι απο κω) αλλα ακουσα οτι αυτες οι θεσεις ειναι μονο για αθηνα ισχυει;
Αυστηρά για Αθήνα, πάντα έτσι είναι για ΕΦ και για πάντα Αθήνα για σχεδόν όλη σου την ζωή.
Επισκέπτης

Όποιος κλαίγεται γιατί δεν θέλει να φύγει από το κατσικοχωρι του να μην μπει καν στην διαδικασία να κάνει τα χαρτιά του. Αθήνα δεν βλέπει ούτε του Αγίου πούτσου ανήμερα και τον γαμιολοτακη να έχει βύσμα αλλά και τον βρωμοπουστομπαρμπα. Αν έχετε τα μόρια δηλαδή για να μπείτε
Episkeptis

DIMITRA30 έγραψε: Σάβ Αύγ 10, 2024 9:37 am Εχει βγει τωρα η προκυρηξη για ε. Φ και θελω να κανω τα χαρτια μου (εγω ειμαι απο κω) αλλα ακουσα οτι αυτες οι θεσεις ειναι μονο για αθηνα ισχυει;
Δημήτρη θα βγάλει συνοριοφύλακες για το ανατολικό Αιγαίο. Οπότε βγει η προκήρυξη μπόρες να τα κανένα και εκεί!
dimitra30

Δημοσίευση από dimitra30 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 10, 2024 6:42 pm Όποιος κλαίγεται γιατί δεν θέλει να φύγει από το κατσικοχωρι του να μην μπει καν στην διαδικασία να κάνει τα χαρτιά του. Αθήνα δεν βλέπει ούτε του Αγίου πούτσου ανήμερα και τον γαμιολοτακη να έχει βύσμα αλλά και τον βρωμοπουστομπαρμπα. Αν έχετε τα μόρια δηλαδή για να μπείτε
θελω λιγο να ηρεμησεις και να βαλεις τα ***** σου σε λιγο κρυο νερο να κρυωσουνε... Γιατι εισαι λιγο αχρειαστος

ευχαριστω πολυ τα παιδια που απαντησαν με ηρεμια το εκτιμω!
Επισκέπτης

Θέλω λίγο να καταλάβεις ότι επειδή σου γαμαω την ***** μάνα και τον ***** τον κερατά τον πατέρα παράλληλα τα ***** μου είναι σε πλήρη οπότε είναι λίγο δύσκολο να τα βάλω σε κρύο νερό. Μέχρι τότε θα τα βάζω στο στόμα της μάνας σου άντε μωρη Καριόλα μη σου πατήσω και εσένα κάνα ***** και ηρεμήσεις σκουπίδι βγάλε κάνα κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο μπας και ξεβρωμισει ο τόπος τώρα αχρειαστο ζώον!
Επισκέπτης

Μη σου πατήσω εσένα κάναν πουτσοο!
FanisT
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Ενδιαφέροντα: Boxing, Fitness
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από FanisT »

Καλησπέρα σε όλους.
Ερώτηση μόνο για όσους γνωρίζουν. Γίνεται κάποιος Αθηναίος που δεν έχει εντοπιότητα στην περιοχή πρόσληψης συνοριοφυλακων να δηλώσει ότι έχει και να διεκδικήσει θέση στους πίνακες?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες