Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Ρε παιδια τη ανακοίνωση είναι τώρα αυτή, οτι θα καλυφθούν αυτά τα 50 κενά από τους επιλαχώντες; Τωρα να πιάνει κ εμας μέσα που δώσαμε τωρα ψυχομετρικα;
Παιδιά σορρυ που γραφω στο νήμα σας για την 9κ είμαι εγώ. Απλά είχα απορία πριν κ Γιαυτο ρωτησα. Αρχικά είδα για την 9κ ότι κάλεσε μόνο κάποιους κωδικους θέσεων ίσως μετά από αυτούς καλεσει κ άλλους κωδικους. Γιατί είναι πολλά τα κενά!
Για την 6κ φίλε δεν γνωρίζω πολύ γενική όμως η ανακοίνωση σε εσάς
Για την 6κ φίλε δεν γνωρίζω πολύ γενική όμως η ανακοίνωση σε εσάς
Ρε παιδιά τι κωδικοί είναι αυτοί και που τους βρίσκουμε
Και η ερώτηση τώρα. Εμείς που έχουμε αποδεχτεί θέση σε οικονομικά ασύμφορη περιοχή και βγαινουν θεσεις εκει που πραγματικά θέλαμε και μειναμε για λίγο έξω τι κανουμε; Δεν έχει ερθει η τοποθέτηση μας ακομα αλλα έχουμε κανει αποδοχή... Εγω παντως θα το ψάξω...
Οι κωδικοί των θέσεων που αντιστοιχούν σε πόλεις κ σε άνδρες οι συγκεκριμένοι! Αν στην αίτηση σου τότε είχες βάλει κ έναν από αυτούς τους 4 κωδικούς τότε στέλνεις κ εσυ ξανά τα δικαιολογητικά σου! Μπες στην αίτηση σου πατα προβολή και δες αν είχες έναν από αυτούς τους κωδικούς. Αν όχι δεν σε αφορά τότε η ανακοίνωση
Αναφέρομαι στην 6κ καινοχι στην 9κΕπισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 05, 2024 7:42 pm Οι κωδικοί των θέσεων που αντιστοιχούν σε πόλεις κ σε άνδρες οι συγκεκριμένοι! Αν στην αίτηση σου τότε είχες βάλει κ έναν από αυτούς τους 4 κωδικούς τότε στέλνεις κ εσυ ξανά τα δικαιολογητικά σου! Μπες στην αίτηση σου πατα προβολή και δες αν είχες έναν από αυτούς τους κωδικούς. Αν όχι δεν σε αφορά τότε η ανακοίνωση
Η θέσεις αφορά και σε αυτούς που έδωσαν ψυχοτεχνικα τώρα Μάιο Ιούνιο; Η μόνο όσοι έδωσαν πριν δύο τρεις χρόνια;
Σε όλους όσοι δεν έχουν κληθεί. Ακόμα και σε αυτούς που έδωσαν πριν 3 χρονιαSks έγραψε: ↑Δευ Αύγ 05, 2024 8:36 pm Η θέσεις αφορά και σε αυτούς που έδωσαν ψυχοτεχνικα τώρα Μάιο Ιούνιο; Η μόνο όσοι έδωσαν πριν δύο τρεις χρόνια;
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ πολύ, εγώ έχω δηλώσει σε μια περιοχή που το βλέπω ότι έχω βάλει τον κωδικό πρέπει να ξανά στείλω ξανά έγγραφα δεν έχω καταλάβει, νομίζω απ αυτό που διάβασα από τον ΑΣΕΠ ότι θα ειδοποιήσουν αυτοί. Ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει όμως !
Παιδιά δεν έχω καταλάβει ! Εγώ έδωσα Φεβρουάριο αθλήματα. Τα πέρασα και έδωσα Μάιο ψυχοτεχνικα. Τα αποτελέσματα δεν βγήκαν ακόμα. Βτι πρέπει να κάνω; Είμαι επιλαχον 6κ 2018
Μν αγχωνεσαι. Απλα τον παίζουν ομαδικά. Περιμένεις και εσυ ανακοινωση να βγαλουν για το πόσοι περάσατε.Sks έγραψε: ↑Δευ Αύγ 05, 2024 11:53 pm Παιδιά δεν έχω καταλάβει ! Εγώ έδωσα Φεβρουάριο αθλήματα. Τα πέρασα και έδωσα Μάιο ψυχοτεχνικα. Τα αποτελέσματα δεν βγήκαν ακόμα. Βτι πρέπει να κάνω; Είμαι επιλαχον 6κ 2018
Για την 6κ θα ειδοποιήσουν αυτοί.Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 05, 2024 11:33 pm Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ πολύ, εγώ έχω δηλώσει σε μια περιοχή που το βλέπω ότι έχω βάλει τον κωδικό πρέπει να ξανά στείλω ξανά έγγραφα δεν έχω καταλάβει, νομίζω απ αυτό που διάβασα από τον ΑΣΕΠ ότι θα ειδοποιήσουν αυτοί. Ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει όμως !
Ναι μόνο μη το ψάξεις πολύ και γίνει τίποτα. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει η οργανική είναι με μετάθεση ή αμοιβαία μετάθεση. Ψάξε εσυ και ενημέρωνε μαςΕπισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 05, 2024 5:27 pm Και η ερώτηση τώρα. Εμείς που έχουμε αποδεχτεί θέση σε οικονομικά ασύμφορη περιοχή και βγαινουν θεσεις εκει που πραγματικά θέλαμε και μειναμε για λίγο έξω τι κανουμε; Δεν έχει ερθει η τοποθέτηση μας ακομα αλλα έχουμε κανει αποδοχή... Εγω παντως θα το ψάξω...
Καλα βασικα και εγω δεν νομίζω να γίνεται κάτι. Απλά είναι το χρονικό σημείο που ανοίγουν και άλλες θέσεις... Αν ήταν μεταγενεστερα δν θα ειχα θέμα... Επίσης είμαι σίγουρος ότι τα ονόματα μας θα έχουν πάει ήδη στο τυπογραφείο... Θα δειξει...Yefkk9k21 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 10:28 amΝαι μόνο μη το ψάξεις πολύ και γίνει τίποτα. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει η οργανική είναι με μετάθεση ή αμοιβαία μετάθεση. Ψάξε εσυ και ενημέρωνε μαςΕπισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 05, 2024 5:27 pm Και η ερώτηση τώρα. Εμείς που έχουμε αποδεχτεί θέση σε οικονομικά ασύμφορη περιοχή και βγαινουν θεσεις εκει που πραγματικά θέλαμε και μειναμε για λίγο έξω τι κανουμε; Δεν έχει ερθει η τοποθέτηση μας ακομα αλλα έχουμε κανει αποδοχή... Εγω παντως θα το ψάξω...
Δηλαδή παιδιά υπάρχει περίπτωση να ξανά βγάλει και άλλες θέσεις για 6κ. Π. Χ για εξωτερικούς δεν έβγαλε τίποτα αποκλείεται να μην υπάρχουν κενά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες