Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Με 1000 μορια με το καλησπερα σε οσους εχουν τελειωσει πανεπιστημιο, μην τα κανετε καν. Καλυτερα να εβαζαν ξεχωριστη κατηγορια για αυτους με πανεπιστημιο.
Καλησπέρα! Αυτοί που έχουν πτυχίο πανεπιστημίου τα κανουν μόνο στην Α κατηγορία ;
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Εχω απορια αν θα μπει εστω ενας χωρις πτυχιο τριτοβαθμιας... Εγω προσωπικα θα τα κανω αλλα δεν ελπιζω σε τιποτα. Καλη επιτυχια σε ολους.
The only easy day was yesterday.
Πολύ λίγες οι θέσεις. Οι 240 θα καλυφθούν από γενικό λύκειο και μέσα σε αυτούς είναι κ οι ειδικές κατηγορίες. Για κάποιον «σκέτο» είναι ακατόρθωτο απίθανο να μπει. Να μείνουν κ 180 θέσεις γενική σειρά, μόνο πτυχία! Κ οι 180 να κοπούν θα υπάρχουν σίγουρα άλλοι τόσοι ικανοί στα πρακτικά. Επομένως καλή επιτυχία στην ΟΠΠΙ
Καλησπέρα σας. Διάβασα την προκήρυξη και δεν είδα να αναφέρεται πουθενα στον πόσο καιρό θα διαρκέσει η εκπαίδευση. Γνωρίζετε κάτι?
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους.
Έχω πτυχίο, δόκιμος ειδικές δυνάμεις,C2, φορτηγό, μηχανή και πολύτεκνος. Υπάρχουν ελπίδες στην κατηγορία Β;
Έχω πτυχίο, δόκιμος ειδικές δυνάμεις,C2, φορτηγό, μηχανή και πολύτεκνος. Υπάρχουν ελπίδες στην κατηγορία Β;
Τι ελπίδες ρε φίλε δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ! Δεν είναι 800 θέσεις να σου πω άντε προσπάθησε! Εγώ δεν πάω καν θα γελάνε στο τμήμα που δεν θα καταθέσω πτυχίο. Τι να σας πουμε όσοι θέλετε κάντε τα χαρτιά σας
Απλά κάνετε τα χαρτιά σας δεν χάνετε απολύτως τίποτα.
- djtzou
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Επικοινωνία:
Καντε τα χαρτια σας να σας φαει την θεση ο πτυχιουχος του ΤΕΙ με 18 απολυτηριο λυκειο και 2 ξενες γλωσσεσ...
Είς τόν μπουτσον μας που έλεγε και ο Καραϊσκάκης εμείς και πάλι θα τούς γαμάμε!
Το ποιος θα γαμαει ποιόν θα φανεί στα αποτελέσματα. Προσωπικά θα προτιμούσα έναν αστυνομικό με μυαλό που σκέφτεται νιώθει να μιλήσει σαν άνθρωπος και μπορεί να αφομοιώσει την εκπαίδευση και κυρίως ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ του σώματος παρά έναν βλάκα ειδικό δυναμίτη Ουγκανο που νομίζει ότι είναι καουμπόι στην άγρια Δύση. Πολύ σωστά έκαναν και έβαλαν πτυχία κτλ μέσα. Πήξαμε στα ζώα τόσα χρόνια. Το σώμα και η εμπειρία αποκτάται μέσα το μυαλό και ο τρόπος σκέψης όχι.
Καλησπέρα σε όλους κύριοι! Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς γίνεται με την δεύτερη κατηγορία. Κάνουν τα χαρτιά τους μόνο όσοι έχουν πτυχίο ΕΠΑΛ οι έχουν δικαίωμα όλοι να κάνουν ;
Επισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Αύγ 06, 2024 9:07 pm Το ποιος θα γαμαει ποιόν θα φανεί στα αποτελέσματα. Προσωπικά θα προτιμούσα έναν αστυνομικό με μυαλό που σκέφτεται νιώθει να μιλήσει σαν άνθρωπος και μπορεί να αφομοιώσει την εκπαίδευση και κυρίως ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ του σώματος παρά έναν βλάκα ειδικό δυναμίτη Ουγκανο που νομίζει ότι είναι καουμπόι στην άγρια Δύση. Πολύ σωστά έκαναν και έβαλαν πτυχία κτλ μέσα. Πήξαμε στα ζώα τόσα χρόνια. Το σώμα και η εμπειρία αποκτάται μέσα το μυαλό και ο τρόπος σκέψης όχι.
Ναι ρε μάγκα κατανοητό και αυτό που λες εν μέρη, αλλά νά σε πληρώνει σαν ΑΕΙ -ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ εκεί είναι το νόημα και όχι να σε πληρώνει όπως την σειρά του 2019 που μπήκαν χωρίς πτυχίο.
Αυτό που έγινε είναι υποβάθμιση των πτυχίων
Λογικά να το δει κάποιος δεν αξίζει να μπεις στην αστυνομία ενώ έχεις πτυχίο ΑΕΙ. Σεβαστές όλες οι απόψεις εννοείται αλλά εγω με πτυχίο δεν θα επέλεγα να γίνω ειδικός φρουρός απο τη στιγμή και θα είσαι ακριβώς το ίδιο με τη σειρά του 19.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες