Πολιτικό προσωπικό δικαστικής αστυνομίας-ΑΣΕΠ 2Γ/2022
Re: Πολιτικό προσωπικό δικαστικής αστυνομίας-ΑΣΕΠ 2Γ/2022
Οι ΤΕ του 2Γ θα πιάσουν δουλειά το Φθινόπωρο. Τι θα γίνει όμως με τους ΤΕ δικαστικής αστυνομίας; Θα ξεκινήσουν εκπαίδευση μόνοι τους ή θα περιμένουν και τους ΠΕ, άρα θα πάνε πίσω; Είναι λίγα άτομα για να γίνει τμήμα στην ΕΣΔΙ αποκλειστικά για ΤΕ.
Τα αποτελέσματα λέτε να βγουν 22-28/7 ή την εβδομάδα 29/7-4/8;
Ακούστηκε και η 25η Ιουλίου ως πιθανή ημερομηνία. Σε 3 εβδομάδες. Για εμένα λέτε να υπάρχει ελπίδα; Δεν έχω και τόσο καλή βαθμολογία και είμαι σε ειδικότητα με πολλά άτομα. Για διεκπεραίωση δε συζητώ καν, εκεί θα γίνει σφαγή. Εκτός αν στη δεύτερη προκήρυξη χρησιμοποιήσω το χαρτί της εντοπιότητας που είναι πολύ δεσμευτικό. Περιμένω ίσως κάποια αποποίηση, ώστε να με καλέσουν.
Ελπίδα υπάρχει πάντα, από τη στιγμή που υπάρχει αίτηση. Όσοι έχετε εντοπιότητα, καλό είναι να τη χρησιμοποιήσετε σε επόμενες προκηρύξεις, αν θέλετε σίγουρο διορισμό. Κάτι άλλο τώρα: Λέτε να καλυφθούν όλες οι θέσεις στη δικαστική αστυνομία ή θα επαναπροκηρυχθούν, όπως οι κενές θέσεις της 2γβ;
Ακούγεται ότι θά βγεί νέα προκήρυξη δικαστικής εντός του έτους, ισχύει;
Για πολιτικό προσωπικό δε νομίζω σε αυτή τη φάση. Περιμένουμε τη 2η προκήρυξη του 2Γ.
Πόσα έχεις;Visitante έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:03 pm Ακούστηκε και η 25η Ιουλίου ως πιθανή ημερομηνία. Σε 3 εβδομάδες. Για εμένα λέτε να υπάρχει ελπίδα; Δεν έχω και τόσο καλή βαθμολογία και είμαι σε ειδικότητα με πολλά άτομα. Για διεκπεραίωση δε συζητώ καν, εκεί θα γίνει σφαγή. Εκτός αν στη δεύτερη προκήρυξη χρησιμοποιήσω το χαρτί της εντοπιότητας που είναι πολύ δεσμευτικό. Περιμένω ίσως κάποια αποποίηση, ώστε να με καλέσουν.
Με προσαυξήσεις 70,5. Δεν έχω πολλά από προσαυξήσεις. Μήπως να προσπαθήσω στη δεύτερη με εντοπιότητα, δεν ξέρω.Επισκέπτης έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 9:30 pmΠόσα έχεις;Visitante έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:03 pm Ακούστηκε και η 25η Ιουλίου ως πιθανή ημερομηνία. Σε 3 εβδομάδες. Για εμένα λέτε να υπάρχει ελπίδα; Δεν έχω και τόσο καλή βαθμολογία και είμαι σε ειδικότητα με πολλά άτομα. Για διεκπεραίωση δε συζητώ καν, εκεί θα γίνει σφαγή. Εκτός αν στη δεύτερη προκήρυξη χρησιμοποιήσω το χαρτί της εντοπιότητας που είναι πολύ δεσμευτικό. Περιμένω ίσως κάποια αποποίηση, ώστε να με καλέσουν.
Τι να σου πω. Η δικαστική αστυνομία είναι ήδη δεσμευτική γιατί δε σε αφήνει να φύγεις εκτός εφετειακής περιφέρειας, επομένως εγώ στη θέση σου θα το χρησιμοποιούσα αν ήθελα να μπω. Οικονομολόγος είσαι;Visitante έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 4:41 pmΜε προσαυξήσεις 70,5. Δεν έχω πολλά από προσαυξήσεις. Μήπως να προσπαθήσω στη δεύτερη με εντοπιότητα, δεν ξέρω.Επισκέπτης έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 9:30 pmΠόσα έχεις;Visitante έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:03 pm Ακούστηκε και η 25η Ιουλίου ως πιθανή ημερομηνία. Σε 3 εβδομάδες. Για εμένα λέτε να υπάρχει ελπίδα; Δεν έχω και τόσο καλή βαθμολογία και είμαι σε ειδικότητα με πολλά άτομα. Για διεκπεραίωση δε συζητώ καν, εκεί θα γίνει σφαγή. Εκτός αν στη δεύτερη προκήρυξη χρησιμοποιήσω το χαρτί της εντοπιότητας που είναι πολύ δεσμευτικό. Περιμένω ίσως κάποια αποποίηση, ώστε να με καλέσουν.
Ναι, δυστυχώς. Ξέρω είναι δύσκολο. Δε χρησιμοποιώ εντοπιότητα γιατί θέλω να κάνω μια προσπάθεια μπας και μπω ως επιλαχών, αν ο διοριστέος αρνηθεί μια θέση. Έχω βάλει και άλλες υπηρεσίες, όχι μόνο δικαστική.
Ο, τι κρίνεις καλύτερο για σένα να πράξεις. Αντε να βγουν να δούμε αν και πού περνάμε!
Γεια σας,
Ξέρετε εάν στον επόμενο γραπτό διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν και οι ΔΕ;
Έτσι έχει ακουστεί, αλλά αν δε δεις προκήρυξη, δεν μπορείς να ξέρεις. Απ' όσο είπε ο υπουργός, θα ξαναγίνει διαγωνισμός μέσα στο 2025.Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 08, 2024 12:19 pm Γεια σας,
Σ'ευχαριστώ πολύ. Η προκήρυξη πότε πιστεύετε ότι θα βγει; Είχα διαβάσει ότι έχουν συμπεριληφθεί και οι ΔΕ στον πανελλήνιο γραπτό και έλεγα να προσπαθήσω. Συγγνώμη για την κατάχρηση του νήματος.
Λογικά τέλη του 2024-αρχές 2025 για ΤΕ. Οι ΠΕ είπε ο υπουργός θα πάνε προς το 3ο τρίμηνο του '25.Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 08, 2024 5:40 pm Σ'ευχαριστώ πολύ. Η προκήρυξη πότε πιστεύετε ότι θα βγει; Είχα διαβάσει ότι έχουν συμπεριληφθεί και οι ΔΕ στον πανελλήνιο γραπτό και έλεγα να προσπαθήσω. Συγγνώμη για την κατάχρηση του νήματος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες