Πολιτικό προσωπικό δικαστικής αστυνομίας-ΑΣΕΠ 2Γ/2022

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
MEP

Re: Πολιτικό προσωπικό δικαστικής αστυνομίας-ΑΣΕΠ 2Γ/2022

Δημοσίευση από MEP »

Οι ΤΕ του 2Γ θα πιάσουν δουλειά το Φθινόπωρο. Τι θα γίνει όμως με τους ΤΕ δικαστικής αστυνομίας; Θα ξεκινήσουν εκπαίδευση μόνοι τους ή θα περιμένουν και τους ΠΕ, άρα θα πάνε πίσω; Είναι λίγα άτομα για να γίνει τμήμα στην ΕΣΔΙ αποκλειστικά για ΤΕ.
Polis90

Δημοσίευση από Polis90 »

Τα αποτελέσματα λέτε να βγουν 22-28/7 ή την εβδομάδα 29/7-4/8;
Visitante

Δημοσίευση από Visitante »

Ακούστηκε και η 25η Ιουλίου ως πιθανή ημερομηνία. Σε 3 εβδομάδες. Για εμένα λέτε να υπάρχει ελπίδα; Δεν έχω και τόσο καλή βαθμολογία και είμαι σε ειδικότητα με πολλά άτομα. Για διεκπεραίωση δε συζητώ καν, εκεί θα γίνει σφαγή. Εκτός αν στη δεύτερη προκήρυξη χρησιμοποιήσω το χαρτί της εντοπιότητας που είναι πολύ δεσμευτικό. Περιμένω ίσως κάποια αποποίηση, ώστε να με καλέσουν.
MEP

Δημοσίευση από MEP »

Ελπίδα υπάρχει πάντα, από τη στιγμή που υπάρχει αίτηση. Όσοι έχετε εντοπιότητα, καλό είναι να τη χρησιμοποιήσετε σε επόμενες προκηρύξεις, αν θέλετε σίγουρο διορισμό. Κάτι άλλο τώρα: Λέτε να καλυφθούν όλες οι θέσεις στη δικαστική αστυνομία ή θα επαναπροκηρυχθούν, όπως οι κενές θέσεις της 2γβ;
Tzortzina322

Δημοσίευση από Tzortzina322 »

Ακούγεται ότι θά βγεί νέα προκήρυξη δικαστικής εντός του έτους, ισχύει;
MEP

Δημοσίευση από MEP »

Για πολιτικό προσωπικό δε νομίζω σε αυτή τη φάση. Περιμένουμε τη 2η προκήρυξη του 2Γ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Visitante έγραψε: Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:03 pm Ακούστηκε και η 25η Ιουλίου ως πιθανή ημερομηνία. Σε 3 εβδομάδες. Για εμένα λέτε να υπάρχει ελπίδα; Δεν έχω και τόσο καλή βαθμολογία και είμαι σε ειδικότητα με πολλά άτομα. Για διεκπεραίωση δε συζητώ καν, εκεί θα γίνει σφαγή. Εκτός αν στη δεύτερη προκήρυξη χρησιμοποιήσω το χαρτί της εντοπιότητας που είναι πολύ δεσμευτικό. Περιμένω ίσως κάποια αποποίηση, ώστε να με καλέσουν.
Πόσα έχεις;
Visitante

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 9:30 pm
Visitante έγραψε: Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:03 pm Ακούστηκε και η 25η Ιουλίου ως πιθανή ημερομηνία. Σε 3 εβδομάδες. Για εμένα λέτε να υπάρχει ελπίδα; Δεν έχω και τόσο καλή βαθμολογία και είμαι σε ειδικότητα με πολλά άτομα. Για διεκπεραίωση δε συζητώ καν, εκεί θα γίνει σφαγή. Εκτός αν στη δεύτερη προκήρυξη χρησιμοποιήσω το χαρτί της εντοπιότητας που είναι πολύ δεσμευτικό. Περιμένω ίσως κάποια αποποίηση, ώστε να με καλέσουν.
Πόσα έχεις;
Με προσαυξήσεις 70,5. Δεν έχω πολλά από προσαυξήσεις. Μήπως να προσπαθήσω στη δεύτερη με εντοπιότητα, δεν ξέρω.
Επισκέπτης

Visitante έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 4:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 9:30 pm
Πόσα έχεις;
Με προσαυξήσεις 70,5. Δεν έχω πολλά από προσαυξήσεις. Μήπως να προσπαθήσω στη δεύτερη με εντοπιότητα, δεν ξέρω.
Τι να σου πω. Η δικαστική αστυνομία είναι ήδη δεσμευτική γιατί δε σε αφήνει να φύγεις εκτός εφετειακής περιφέρειας, επομένως εγώ στη θέση σου θα το χρησιμοποιούσα αν ήθελα να μπω. Οικονομολόγος είσαι;
Visitante

Ναι, δυστυχώς. Ξέρω είναι δύσκολο. Δε χρησιμοποιώ εντοπιότητα γιατί θέλω να κάνω μια προσπάθεια μπας και μπω ως επιλαχών, αν ο διοριστέος αρνηθεί μια θέση. Έχω βάλει και άλλες υπηρεσίες, όχι μόνο δικαστική.
Επισκέπτης

Ο, τι κρίνεις καλύτερο για σένα να πράξεις. Αντε να βγουν να δούμε αν και πού περνάμε!
Επισκέπτης

Γεια σας,

Ξέρετε εάν στον επόμενο γραπτό διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν και οι ΔΕ;
Polis90

Δημοσίευση από Polis90 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 12:19 pm Γεια σας,

Ξέρετε εάν στον επόμενο γραπτό διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν και οι ΔΕ;
Έτσι έχει ακουστεί, αλλά αν δε δεις προκήρυξη, δεν μπορείς να ξέρεις. Απ' όσο είπε ο υπουργός, θα ξαναγίνει διαγωνισμός μέσα στο 2025.
Επισκέπτης

Σ'ευχαριστώ πολύ. Η προκήρυξη πότε πιστεύετε ότι θα βγει; Είχα διαβάσει ότι έχουν συμπεριληφθεί και οι ΔΕ στον πανελλήνιο γραπτό και έλεγα να προσπαθήσω. Συγγνώμη για την κατάχρηση του νήματος.
Polis90

Δημοσίευση από Polis90 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 5:40 pm Σ'ευχαριστώ πολύ. Η προκήρυξη πότε πιστεύετε ότι θα βγει; Είχα διαβάσει ότι έχουν συμπεριληφθεί και οι ΔΕ στον πανελλήνιο γραπτό και έλεγα να προσπαθήσω. Συγγνώμη για την κατάχρηση του νήματος.
Λογικά τέλη του 2024-αρχές 2025 για ΤΕ. Οι ΠΕ είπε ο υπουργός θα πάνε προς το 3ο τρίμηνο του '25.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες