647 Μ/Κ ΤΠ - Λιτόχωρο

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Λίσανδρος

647 Μ/Κ ΤΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από Λίσανδρος »

Μάγκες 359 μπήκα Νοέμβριο και έκατσα μέχρι το πασχα, μέχρι πριν το γκρουπ έκανα 31 υπηρεσίες σε 5 μίση μήνες κανένα βύσμα τίποτα άδειες έπαιρνα κανονικά με 2-3 τιμητικες εξτρα από τον λόχο πέτυχα μπολικο κόσμο κ μας πήγαινε 1-3 1-4 χωρίς να ανοίγουν υπηρεσίες, ούτε αγγαρείες τίποτα γενικά ο λόχος μας ήταν πολύ χαλαρός κ τα στελέχη πολύ συζητησιμα μέχρι κ σε φιλικό επιπεδο, στο γκρουπ του Πάσχα υπήρξε μια εμπλοκή 5-1 λόγο μεταθέσεων και αδειών αλλά μετά μετατεθεί κ εγώ κ δεν πρόλαβα τα κακά, πλέον ξέρω στέλνουν απόσπαση στον Έβρο 15θημερα με πολλές υπηρεσίες και όχι τον κόσμο που είχα πετύχει εγώ και γενικά οι σχεσεις μας όσο ημουν εξαιρετικές τώρα μαθαίνω δυστυχώς τα χειρότερα για το 647 που θυμίζει παρελθόν καταστάσεις
Μπάμπης

647 Μ/Κ ΤΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από Μπάμπης »

Καλησπέρα σ όλους στο συγκεκριμένο υπηρέτησα 328 σειρά σκοπιές αγγαρείες στο φουλ και μια εμπλοκή 25 μέσα μακριά παιδιά
GeorgeKara

Re: 647 Μ/Κ ΤΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από GeorgeKara »

Όσοι έρθουν για ΣΒΕΝ-ΣΠΕΝ πρέπει να ξέρουν τα εξής:
Πολλά άτομα αρα δεν θα έχει σχεδόν ποτε ζεστό νερό για μπάνιο
Η μόνη μονάδα στο Λιτόχωρο που δεν έχει κλιματιστικό στους θαλάμους, ανοίγουν καλοριφέρ 6 ώρες την ημέρα, ενώ στις υπόλοιπες μονάδες όλη μέρα ανοιχτό το κλιματιστικο.
Δεν έχει ΚΨΜ, έχει απλά ένα κυλικείο, δεν έχεις που να κάτσεις παρά μόνο σε κάτι σκαλιά ή σε κάτι καρέκλες σε ένα γήπεδο (χωράφι με τέρματα) που έχει.
Το φαγητό όπως σε όλο το στρατόπεδο είναι καλό
Σκοπιές και γενικά υπηρεσίες τις περισσότερες στο στρατόπεδο τις έχει το 647. Θα πηγαίνει 1-2 με 1-3 (μια μέσα 2 ή 3 έξω) .
Στα ΣΒΕΝ ενώ οι υπόλοιπες μονάδες δεν κανανε απογευματινές εκπαιδεύσεις και κοιμόντουσαν εδώ γινόταν σχεδόν κάθε μέρα.
Η μονάδα βρίσκεται κάτω κάτω στο στρατόπεδο άρα όταν θα είσαι εξοδούχος μέχρι να βγεις στην πύλη θα περπατάς 1-1,5 χλμ ανηφόρα.
Υπάρχει η λογική ότι το 647 Πεζικο είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και αυτό φαίνεται σε όλα τα επίπεδα.
I6anepitrepto

Re: 647 Μ/Κ ΤΠ - Λιτόχωρο

Δημοσίευση από I6anepitrepto »

Τιποτα αλανια μου παρτε το βυσμα σας τηλεφωνο να σας αλλαξει τη μεταθεση. Μπαινεις μεσα και παθαινεις καρκινο. Η παρανοια που επικρατει μια καθημερινη πρωι δεν υπαρχει ειλικρινα. Το γεγονος οτι πρεπει να περπατησουμε 1μισι χιλιομετρο ανηφορα για να βγουμε εξοδουχοι ειναι ακρως τραγικο. Οριακα το σκεφτεσαι να βγω να μη βγω. Επισης ολοι προσπαθουν να σου φανε τις κανονικες αδειες για να μεινεις χωρις αδεια απολυσεως ειτε εισαι οργανικος ειτε οχι. Εχει παρα πολλους εμθ και εποπ που ζαλιζουν παπαρια χωρις να τους πεφτει λογος. Πραγματικα δεν υπαρχει κατι θετικο για αυτη τη μοναδα. Καποια στελεχη συγκεκριμενα αν τα πετυχω στην εξω ζωη θα τους γροθοκοπησω μεχρι τελικης πτωσης. Καρκινιαζεις απο τη στιγμη που παρουσιαζεσαι και κανεις τα χαρτια σου σε αυτη τη μοναδα. Αν θελετε να με ακουσετε, μακρια και παλι μακρια. Να μεινει αυτη η μοναδα χωρις φανταρους μηπως και καταλαβουν οι υψηλοβαθμοι οτι καποιο προβλημα παιζει.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες