Ερωτήσεις για αναβολή λόγω διαπρεπούς επιστήμονα

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
blackbird11
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 05, 2022 6:13 pm
Επικοινωνία:

Ερωτήσεις για αναβολή λόγω διαπρεπούς επιστήμονα

Δημοσίευση από blackbird11 »

Γεια σας,

Συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα που ακολουθούν αλλά έχοντας διαβάσει αντίστοιχα θέματα, έκρινα πως μπορώ να ανοίξω νέο.

Η αναβολή μου λόγω διδακτορικού λήγει 31 Δεκεμβρίου αυτού του έτους. Θέλω να κάνω χαρτιά για επέκταση αναβολής λόγω διαπρεπούς επιστήμονα εξωτερικου και όταν φτασω στο 33ο στρατολογικό έτος να μπω για 20 μερες και να εξαγοράσω.

Η περίπτωση μου ομως ειναι διαφορετική από του κλασικού μετα-διδακτορικού. Το post-doc μου έχει ήδη τελειώσει και πλέον εργάζομαι σε ερευνητική θέση σε εταιρεία που έχει άμεση σχέση με το διδακτορικό και το post doc μου (ουσιαστικα συνεχιζω την ιδια ερευνα με τους ίδιους ανθρωπους/καθηγητες αλλά οχι πλεον στο πανεπιστήμιο αλλά στο industry).

Το έντυπο που αναφέρει τα απαιτουμενα δικαιολογητικά αναγράφει "Πιστοποιήσεις ή βεβαιώσεις του τμήματος ανθρώπινων πόρων ή της γραμματείας του οικείου εκπαιδευτικού επιστημονικού ιδρύματος"

Δηλαδή εγώ αποκλείομαι επειδη η έρευνα μου πλεον γινεται σε εταιρεία; Καπου ειχα διαβασει οτι δεν ειναι απαραιτητο να δουλευεις σε πανεπιστημιο αλλα δεν μπορω να το βρω.

Επισης, το διδακτορικο και η βεβαιωση (ουσιαστικα συμβολαιο αν καταλαβαινω σωστα) πρεπει να ειναι επικυρωμενα; Τι ειναι αυτο; Ειναι το apostille;

Εφόσον, η αναβολη ληγει 31 Δεκ. Και τα χαρτια μπορω να τα καταθεσω μεχρι την ημερα καταταξης στη μοναδα, τη στιγμη που τα χαρτια (συμβολαιο) πρεπει να εχουν εκδοθεί στο τελευταίο 2μηνο, πρεπει να τα ετοιμασω ΤΩΡΑ μπας και με καλεσουν στην Α' ΕΣΣΟ Ιανουριου; Παιζει κατι τετοιο;

Whiteece92

Re: Ερωτήσεις για αναβολή λόγω διαπρεπούς επιστήμονα

Δημοσίευση από Whiteece92 »

Τελικά μπορέσες να κάνεις την αίτηση; Εγώ που είχα ρωτήσει μου είπαν μπορείς αλλα δυσκολα θα την δεχτούν
Wakka1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 25, 2023 1:02 pm
Επικοινωνία:

Διάρκεια αναβολής

Δημοσίευση από Wakka1 »

H στρατολογία δεν παίζει να μου δώσει απάντηση, οπότε αν κάποιος ξέρει από εμπειρία.

Θα κάνω αίτηση για αναβολή (κάτοχοι διδακτορικού που διαπρέπουν σε επιστημονικές εργασίες ή έρευνες). Για την αναβολή ζητάνε το συμβόλαιο εργασίας μου το οποίο είναι 7μηνο. Δηλαδή από του χρόνου 1/1 μέχρι 31/7. Συνηθίζουν να δίνουν τις αναβολές τσίμα τσίμα ή δίνουν κάτι παραπάνω (12μηνο) ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες