Θητεία ΕΔ vs ΕΠΟΠ vs OBA

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Adamakis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Τρί Μαρ 05, 2019 4:35 pm
Επικοινωνία:

Θητεία ΕΔ vs ΕΠΟΠ vs OBA

Δημοσίευση από Adamakis »

Καλησπέρα ειμαι 19 και σπουδάζω στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Γενικά μου αρέσει ο στρατός και μιας και επικρατεί αυτή η κατάσταση σκέφτομαι να λήξω την αναβολή μου και να πάω στρατό.

Τα θέματα ειναι 2 θα ήθελα να συνεχίσω κανονικά την σχολή (γνωρίζω και ειναι λογικό να πάει λίγο πίσω). Το δεύτερο θέμα είναι ότι εχω βάλει ναυτικο (λόγω γνωστών). Προσφατα έμαθα απο φιλο ότι ειναι στην πολεμικη αεροπορία ως ΕΠΟΠ με λιγη δυσκολία αλλα παρακολουθεί λίγο την σχολή.

Εποπ και Οβα στο πολεμικο ναυτικό δεν αξίζει λόγω των ταξιδιών (Αυτο σημαίνει λίγα λεφτα για να λειπεις απο το σπίτι + δεν θα μπορώ να παρακολουθήσω εργαστήρια της σχολής με αποτέλεσμα να κόβομαι). ΜΙα πρόταση ενός φίλου ειναι να παω πεζικό και να δηλώσω αλεξίπτωτα διότι θα πάρω 1300? και εποπ να μην μπω θα έχω βγάλει λεφτά απο την θητεία μου. Βεβαια αν δεν με πάρουν δεν θελω να μείνω πεζικό αλλα ουτε να πάω στην 1Η ΜΑΛ.

Μια σκέψη που τριγυρνάει αρκετά στο μυαλό μου είναι αν βρώ κάποιον γνωστό να πάω στην εσσο του Μαρτίου στην πολεμική Αεροπορία 20μερες προπαίδευση τρίπολη και μετά ας ελπίσουμε Αθηνα ετσι θα χάσω το επόμενο εξάμηνο αλλα του χρόνου τέτοια εποχή θα εχω τελειώσει με στρατό και θα ειναι πιο σοβαρό εξάμηνο βεβαια θα προσπαθησω να καλύψω τα μαθηματα που θα χρωστάω μέχρι τότε + οτι σε εκεινο το εξάμηνο θα παρακολουθήσω και αυτό που θα χαθεί.

Βεβαια τα πραγματα θα δυσκολευουν και σαν όβα ή εποπ δεν ξερω αν θα ειμαι Αθηνα και αν θα μπορω να ακολουθήσω την σχολή. Μια τελευταία λύση ειναι να πάω ναυτικό που θα έχω μαλλον μια άνετη θητεία και απλα να προσπαθήσω να τελειωσω την σχολη στην ώρα της

ΥΓ: Μου αρεσει ο στρατός αλλα θεωρώ οτι η σχολή θα μου δόσει περισσότερα λεφτά. Επόπ δεν μπορω να γινω μόνιμος με το πτυχίο μου όποτε το σκεφτηκα σαν μια καλή λύση μισθού μέχρι να τελειώσω τήν σχολή. Όλες οι γνώμες δεκτές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 07, 2020 8:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες