ΔΥΚ vs ΣΥΚ

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11203
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

ΔΥΚ vs ΣΥΚ

Δημοσίευση από Nassos »

Άλλη πτέρυγα φοράνε από της ΔΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
konos
Πολίτης
Πολίτης
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 31, 2015 5:01 pm
Επικοινωνία:

ΔΥΚ vs ΣΥΚ

Δημοσίευση από konos »

Απο αυτα που ξερω και εχω δει. εκπαιδευτεσ στο σχολειο ξηρας ειναι και καταδρομεις που εχουν βγαλει σχολειο ουκ. οπως και στα αλεξιπτωτα.
λογικο ν ατους βαζαν σε αυτη τη 8εση. η δυκ δεχοταν του ναυτικου, καταδρομεις και του λιμενικου. εχει πιο πολυ καψωνι. καλο ειναι να μην συγκρινουμε. καλο για την πατριδα. επισης η δυκ ειχε και σχολειο αυτοδυτων, πιο χαλαρο, για ατομα ναυτικου μπορει και πυροσβεστικης.
εδω και λιγα χρονια υπαρχει ενα ταγμα, η δυναμη δ, που εχει commanda kai apo ta 3 σωματα. το καλυτερο... ! συνεργασια.
Άβαταρ μέλους
TheloNaPaoSnd
Λοχαγός
Λοχαγός
Δημοσιεύσεις: 445
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 24, 2018 8:06 pm
Τοποθεσία: Πολιτης
Επικοινωνία:

ΔΥΚ vs ΣΥΚ

Δημοσίευση από TheloNaPaoSnd »

Λενε οτι ο ΑΓΕΕΘΑ καταργησε το ΣΥΚ Στρατου Ξηρας
Άβαταρ μέλους
MarkosCrete
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 14, 2020 4:54 am
Επικοινωνία:

ΔΥΚ vs ΣΥΚ

Δημοσίευση από MarkosCrete »

Καλησπέρα σε όλους. Πιστεύω ήρθε η ώρα να ανοίξει ξανά αυτό το θέμα με τις νέες πληροφορίες που υπάρχουν. Μιας και πλέον μπορούν και οι έφεδροι του Π. Ν και οι έφεδροι το Σ. Ξ να περάσουν το σχολείο Υ/ΚΤ θεωρώ πως θα ήταν καλό να μάθουμε όσα πιο πολλά γίνεται και να κάνουμε συγκρίσεις πάνω στα καινούρια δεδομένα. Απ' ότι έμαθα οι ναύτες του ΠΝ μπορούν να μπουν στο Σχολείο υποβρυχίων καταστροφών σε συγκεκριμένες εσσο (Σεπτεμβρίου- Μαρτίου) ενώ οι έφεδροι ΣΞ μπορούν να μπουν μόνο Α εσσο και η πρόταση για να πάνε εκεί τους γίνεται είτε στο ΚΕΕΔ είτε μετά στις μονάδες τους. Το σχολείο πλέον απ' ότι έμαθα διαρκεί και στο ΣΞ αλλά και στο ΠΝ 7 μήνες μετά από πληροφόρηση που είχα από έναν φίλο μου που πρόσφατα τελείωσε την θητεία του. Τα σοβαρά ερωτήματα όμως είναι τα εξής (δεδομένου ότι η εκπαίδευση στους 7 μήνες είναι η ίδια) : - Τι γίνεται εάν κάποιος κοπεί από το σχολείο; Γυρνάει στις ειδικές δυνάμεις ή στέλνεται πεζικό;

- Μετά το πέρας του 7 Μήνου στον στρατό ξηράς, οι απόφοιτοι στέλνονται σε μονάδες Καταδρομών; Κάνεις δεν διευκρινιζει πουθενά τι γίνεται τους εναπομείναντες 4 μήνες. Γιατί ΑΝ οι έφεδροι Βάτραχοι του ΣΞ γυρνάνε σε μονάδες των Ειδικών δυνάμεων κάνοντας παραπάνω εκπαίδευση και ασκήσεις τότε σίγουρα θα υπερτερούν έναντι των εφέδρων βατραχανθρώπων του ΠΝ που μετά το Σχολείο Υ/ΚΤ δεν κάνουν κάτι άλλο πέρα από το να κάθονται ή να είναι σε καμία φρεγάτα.

Όποιος γνωρίζει τι παίζει με τα από πάνω ας μας διαφωτίσει και εμάς.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες