Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11202
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Δημοσίευση από Nassos »

Ο Greg McGurk, σύμβουλος του Ομπάμα, λίγο-πολύ είπε στους Τούρκους να σταματήσουν να βομβαρδίζουν τους Κούρδους.

Ο Ερντογάν στην αλαζονεία του, πιστεύοντας ότι θα σταματήσει τη δημιουργία Κουρδικού κράτους, θα τα χάσει όλα.
ImperatorIoannes
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 26, 2016 11:48 am
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Δημοσίευση από ImperatorIoannes »

Nassos έγραψε:Ο Greg McGurk, σύμβουλος του Ομπάμα, λίγο-πολύ είπε στους Τούρκους να σταματήσουν να βομβαρδίζουν τους Κούρδους.

Ο Ερντογάν στην αλαζονεία του, πιστεύοντας ότι θα σταματήσει τη δημιουργία Κουρδικού κράτους, θα τα χάσει όλα.

ΠΕΣΤΑΑΑΑ!
Οι ήρωες ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά πέφτουν και το χώμα, με το να πίνει το αίμα τους, τους ξαναγεννά.
Άβαταρ μέλους
johnny13
Λοχαγός
Λοχαγός
Δημοσιεύσεις: 436
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 13, 2016 2:14 am
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής
Επικοινωνία:

Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Δημοσίευση από johnny13 »

Ευχομαι να το πετυχουν αυτο που θελουν οι Κουρδοι και ειναι ανυποτακτοι. Μεχρι και ο τελευταιος Κουρδος να μεινει θα πολεμησει. Ετσι αδερφια
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11202
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Δημοσίευση από Nassos »

Τρέμει το κουρδικό κράτος ο Ερντογάν και το ΄δειξε στον Αμερικανό υπουργό ΆμυναςΤην "ενόχληση" της Τουρκίας για την υποστήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ στην κουρδική συριακή οργάνωση YPG, την οποία η Άγκυρα χαρακτηρίζει "τρομοκρατική", εξέφρασε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του Πενταγώνου Τζιμ Μάτις.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ βρίσκεται σήμερα στην Άγκυρα για επαφές με τον Τούρκο ομόλογό του Νουρετίν Τσανικλί και τον πρόεδρο Ερντογάν. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην τουρκική προεδρία, ο τελευταίος ανέφερε στον Αμερικανό υπουργό ότι η Τουρκία έχει ενοχληθεί από την υποστήριξη που παρέχει η Ουάσινγκτον στις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), την κύρια συνιστώσα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (FDS), που μάχεται εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Τον Μάιο οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησε η παράδοση όπλων στις FDS που αυτήν την περίοδο επιχειρούν στη Ράκα, το προπύργιο του ΙΚ στη Συρία. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Χουριέτ", ο πρόεδρος Ερντογάν εκτίμησε το βράδυ της Τρίτης ότι περισσότερα από 1.000 φορτηγά γεμάτα με αμερικανική βοήθεια έχουν φτάσει από το γειτονικό Ιράκ στους Κούρδους πολιτοφύλακες στη βόρεια Συρία.

Η Τουρκία φοβάται ότι ο οπλισμός αυτός θα καταλήξει στα χέρια των ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν και τελικά θα στραφεί εναντίον της. Η Άγκυρα φοβάται επίσης ότι θα δημιουργηθεί στα σύνορά της ένα "κουρδικό κράτος".

Από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι τον Μάρτιο φέτος είχε εξαπολύσει μια χερσαία επιχείρηση στη βόρεια Συρία, αφενός για να απωθήσει τους τζιχαντιστές του ΙΚ αλλά και για να εμποδίσει να ενωθούν οι διάφορες ζώνες που ελέγχονται από τις YPG. "Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει να ανοίξει στη Συρία ένας τρομοκρατικός διάδρομος προς τη Μεσόγειο" φέρεται να είπε ο Ερντογάν, πάντα σύμφωνα με τη Χουριέτ, μέσα στο αεροσκάφος που τον μετέφερε από την Ιορδανία στην Άγκυρα. "Όποιο κι αν είναι το τίμημα που θα πληρώσουμε, θα επέμβουμε", πρόσθεσε.

Η Άγκυρα έχει απειλήσει κατ' επανάληψη τις τελευταίες εβδομάδες ότι θα επέμβει στρατιωτικά, ιδίως στο κουρδικό "καντόνι" του Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία. "Η αποφασιστικότητά μας για το Αφρίν παραμένει η ίδια. Τα σχέδιά μας συνεχίζονται κατά τα προβλεπόμενα", συνέχισε ο Ερντογάν, ο οποίο άφησε επίσης να εννοηθεί, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, ότι ενδέχεται να οργανωθεί και μια άλλη στρατιωτική επιχείρηση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, η οποία παραμένει υπό τον έλεγχο του ΙΚ.

Militaire.gr

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11202
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Δημοσίευση από Nassos »



Τουρκία και Ιράκ τρέμουν το κουρδικό δημοψήφισμαΑπό τη Θεανώ Καρούτα

Την ψυχραιμία τους χάνουν Τουρκία και Ιράκ όσο πλησιάζει η 25η Σεπτεμβρίου, η ημερομηνία του δημοψηφίσματος για την κουρδική ανεξαρτησία. Ο Ταγίπ Ερντογάν κοινοποίησε χθες ότι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ιράκ Χάιντερ Αλ Αμπάντι, με κυρίαρχο θέμα το δημοψήφισμα.

Ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, τόνισε ότι Αγκυρα και Βαγδάτη έχουν την ίδια γνώμη για το δημοψήφισμα, το οποίο «θα διαιρέσει το Ιράκ». Το «χαρτί» της αποσταθεροποίησης φαίνεται ότι εξυπηρετεί τον Αλ Αμπάντι, ο οποίος χθες δήλωσε σχετικά πως «οι Κούρδοι παίζουν με τη φωτιά».

Στην ίδια γραμμή και ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, που χαρακτήρισε το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία στο Βόρειο Ιράκ «ζήτημα εθνικής ασφαλείας». Σε μια προσπάθεια να λειάνει τις αντιθέσεις μεταξύ των αντίπαλων πλευρών, ο ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για το Ιράκ Ζαν Κουμπίς παρέδωσε στον ηγέτη των Κούρδων του Ιράκ Μασούντ Μπαρζανί ένα έγγραφο στο οποίο προτείνει την «άμεση έναρξη εντατικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ερμπίλ και Βαγδάτης». Ο διαμεσολαβητής πρότεινε στον Μπαρζανί την ακύρωση του δημοψηφίσματος και, αν και έδωσε διορία τριών ημερών για την απάντηση, όλα συντείνουν στο ότι θα εισπράξει άρνηση.

Ο Μπαρζανί, άλλωστε, διεμήνυσε εκ νέου ότι η ψηφοφορία δεν πρόκειται να αναβληθεί.

Εφημερίδα "Δημοκρατία"
Γέλιο που θα πέσει!Εικόνα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11202
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Δημοσίευση από Nassos »

Η Άγκυρα προειδοποιεί για ξέσπασμα παγκόσμιας σύρραξης στην περίπτωση διάλυσης του Ιράκ και της Συρίας

Η Άγκυρα κλιμάκωσε σήμερα την αντίθεσή της στο δημοψήφισμα που έχει κηρύξει η αυτόνομη περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν για την ανεξαρτησία της περιοχής στις 25 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιώντας στρατιωτικά γυμνάσια με πυροβόλα όπλα και εκτοξευτήρες πυραύλων κατά το μήκος των νότιων συνόρων της, τονίζοντας ότι η διάλυση των γειτονικών χωρών της μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμια σύρραξη.

Ο υπουργός Άμυνας Νουρετίν Τσανικλί δήλωσε στην τουρκική πρωτεύουσα ότι το δημοψήφισμα της 25ης Σεπτεμβρίου εγείρει έναν μεγάλο κίνδυνο, σημειώνοντας ότι η Τουρκία θα λάβει "κάθε απαραίτητο μέτρο" για να αποτρέψει παρόμοια βήματα στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας της όπου κατοικούν κυρίως Κούρδοι.

"Μια αλλαγή που θα σημάνει τη παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας του Ιράκ εγείρει μια μεγάλη απειλή για την Τουρκία", επισήμανε ο Τσανικλί.

"Η διατάραξη της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας και του Ιράκ θα πυροδοτήσει μια μεγαλύτερη, παγκόσμια απειλή, χωρίς ορατό τέλος", είπε χαρακτηριστικά.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα χωρίς προειδοποίηση ότι άρχισαν γυμνάσια στα σύνορα με το Ιράκ, τα οποία αναμένεται να διαρκέσουν έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Στρατιωτικά οχήματα, αναπτύχθηκαν στα σύνορα με το Ιράκ νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ενώ σήμερα ένας αυτόπτης μάρτυρας του πρακτορείου ειδήσεων Reuters τόνισε ότι είδε άρματα μάχης, που μετέφεραν βαρύ οπλισμό και στρατιώτες να στρέφουν τα όπλα τους με στόχο την απέναντι πλευρά των συνόρων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Capital.gr



Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11202
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Δημοσίευση από Nassos »

Τουρκία: Ψηφίστηκε το διάταγμα για πολεμικές επιχειρήσεις σε Ιράκ και ΣυρίαΜε τη στήριξη των τριών μεγάλων κομμάτων ψηφίστηκε απόψε από την τουρκική εθνοσυνέλευση το διάταγμα με το οποίο δίνεται αρμοδιότητα στον τουρκικό στρατό για στρατιωτικές επιχειρήσεις πέραν των συνόρων, στη Συρία και το Ιράκ.

Υπέρ ψήφισαν το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) και το Κόμμα Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) ενώ εναντίον ψήφισε το φιλοκουρδικό ΜΗΡ.

Μιλώντας στην τουρκική εθνοσυνέλευση πριν από την αποδοχή της πρότασης ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Νουρετίν Τζανικλί, είπε ότι το δημοψήφισμα δεν θα έχει ισχύ για την Τουρκία, προσθέτοντας ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως μεταδίδει η ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

Και ο εκπρόσωπος του Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ), Ερκάν Ακτσάι, δήλωσε ότι το διάταγμα αυτό δεν είναι αστείο, προσθέτοντας ότι το δημοψήφισμα είναι παράνομο και αποτελεί απειλή για την Τουρκία.

Εκ μέρους του CHP, Ο Οζτούρκ Γιλμάζ έκανε έκκληση στον Μπαρζανί να σταματήσει το δημοψήφισμα, ενώ κατηγόρησε και το ΑΚΡ ότι ενίσχυσε τον Μπαρζανί, επιτρέποντάς του να έχει ακόμη και γραφείο στην Άγκυρα.

Ο εκπρόσωπος του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, Οσμάν Μπαϊντεμίρ, δήλωσε ότι αυτό το διάταγμα είναι δήλωση εχθρότητας ενάντια στα 40 εκατομμύρια του κουρδικού λαού.

Εκείνη την ώρα ο πρόεδρος της Βουλής Ισμαϊλ Καχραμάν αντέδρασε λέγοντάς του ότι "μιλά μονόπλευρα".

Παρέμβαση έκανε και ο βουλευτής του ΑΚΡ, Νατζί Μποσταντζί, ρωτώντας τον Μπαϊντεμίρ «μήπως καταδικάσατε έστω και μια φορά το ΡΚΚ που σκότωσε Κούρδους; ». Ο Μπαϊντεμίρ είπε «αυτά που είπα τα πιστεύω, αν θέλετε πετάξτε με από τη Βουλή, αν θέλετε αφαιρέστε μου τον τίτλο του βουλευτή».

Αντέννα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11202
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Δημοσίευση από Nassos »



Μυρίζει μπαρούτι στο Ιράκ - Τελεσίγραφο στους Πεσμπεργκά να εγκαταλείψουν το ΚιρκούκΥψηλόβαθμος αξιωματούχος των Κούρδων δήλωσε ότι οι ιρακινές δυνάμεις έχουν δώσει τελεσίγραφο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στους Κούρδους μαχητές να αποσυρθούν στις θέσεις που κατείχαν πριν από το 2014 στην επαρχία Κιρκούκ. Μετά την προέλαση του Ισλαμικού Κράτους, οι Κούρδοι μαχητές προωθήθηκαν και κατέλαβαν πολλές θέσεις στην επαρχία αυτή.

«Το χρονικό περιθώριο που δόθηκε στους Πεσμεργκά να επιστρέψουν στις θέσεις που κατείχαν πριν τις 6 Ιουνίου και να παραδώσουν τις βάσεις αυτές στις κυβερνητικές δυνάμεις τελειώνει τη νύκτα», δήλωσε ο αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Η Αρμπίλ καταγγέλλει ότι η Βαγδάτη θέλει να «καταλάβει τις πετρελαιοπηγές, ένα αεροδρόμιο και μια στρατιωτική βάση» του Ιρακινού Κουρδιστάν. Στο Κιρκούκ οι κάτοικοι έκαναν ουρές στα βενζινάδικα, ενώ στις συνοικίες όπου ζουν κυρίως Κούρδοι οι πολίτες είχαν βγει στους δρόμους κρατώντας όπλα.

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χάιντερ αλ Αμπάντι είχε διαβεβαιώσει ότι δεν επιθυμεί να εξαπολύσει πόλεμο εναντίον των Κούρδων συμπολιτών του, όμως από τις αρχές της εβδομάδας η Βαγδάτη έχει σκληρύνει τους τόνους και έχει εντείνει τις οικονομικές και νομικές κυρώσεις εις βάρος του Ιρακινού Κουρδιστάν προκειμένου να το αναγκάσει να υποχωρήσει και να μην ζητήσει την ανεξαρτητοποίησή του.

Από την πλευρά του ο Χέμιν Χαουράμι, σύμβουλος του Κούρδου προέδρου Μασούντ Μπαρζανί, διαβεβαίωσε ότι «η κλιμάκωση δεν προέρχεται από εμάς». «Θα υπερασπιστούμε μόνο τους εαυτούς μας και θα τους απωθήσουμε, αν επιτεθούν», προειδοποίησε.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του Ιράκ Φούαντ Μάσουμ μετέβη στη Σουλεϊμανίγε του Ιρακινού Κουρδιστάν για συναντήσεις με τοπικούς αξιωματούχους. Καμία πληροφορία για το αντικείμενο των συζητήσεων δεν έχει διαρρεύσει.

Νωρίτερα την Παρασκευή οι ιρακινές δυνάμεις ανακατέλαβαν χωρίς να δώσουν μάχη θέσεις που είχαν καταλάβει το 2014 οι Πεσμεργκά στο νότιο τμήμα της επαρχίας Κιρκούκ, την οποία διεκδικούν τόσο η Βαγδάτη όσο και η Αρμπίλ. Ο Τζάφαρ Σέιχ Μουστάφα, Κούρδος διοικητής στο Κιρκούκ, επιβεβαίωσε ότι οι Πεσμεργκά αποσύρθηκαν από κάποιες ζώνες τις οποίες είχαν θέσει υπό τον έλεγχό τους το 2014. «Επιστρέψαμε στις θέσεις μας στα περίχωρα του Κιρκούκ και θα υπερασπιστούμε την πόλη του Κιρκούκ», τόνισε. «Αν ο στρατός προχωρήσει, θα πολεμήσουμε».

Pontos-news.gr



Ο ιρακινός στρατός που εγκατέλειψε το Κιρκούκ όταν προέλανε ο ISIS θα τα βάλει με τους Κούρδους. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να βρίσκεται και πάλι η Τουρκία πίσω από αυτή τη κίνηση.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11202
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Δημοσίευση από Nassos »

Πολιορκεί Κούρδους στην Συρία ο τουρκικός στρατόςΟ τουρκικός στρατός αναπτύσσεται βαθύτερα στη βόρεια Συρία με στόχο να περικυκλώσει έναν κουρδικό θύλακα και να περιορίσει τα ρωσικά αεροπορικά πλήγματα στην επαρχία Ιντλίμπ βάσει της συμφωνίας για τη δημιουργία ζωνών αποκλιμάκωσης, ανακοίνωσαν σήμερα Σύροι αντάρτες.

Τα τουρκικά στρατεύματα εισήλθαν στη Συρία από ένα σημείο κοντά στο μεθοριακό φυλάκιο Μπαμπ αλ Χάουα την Πέμπτη, για πρώτη φορά από πέρυσι, οπότε η Άγκυρα ξεκίνησε μια μεγάλη χερσαία και εναέρια επιχείρηση για την εκδίωξη του Ισλαμικού Κράτους από τη μεθόριο μεταξύ Συρίας -Τουρκίας.

Τουλάχιστον τέσσερις αυτοκινητοπομπές που μετέφεραν πολλά άρματα μάχης και εξοπλισμό έχουν λάβει θέσεις σε διάφορες τοποθεσίες στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της ανάπτυξης του τουρκικού στρατού που αναμένεται να προχωρήσει πιο βαθιά στην ανταρτοκρατούμενη επαρχία Ιντλίμπ, όπως δήλωσαν πηγές των Σύρων ανταρτών.

«Σχεδόν 200 στρατιώτες βρίσκονται πλέον σε περιοχές που χωρίζουν τα εδάφη που βρίσκονται υπό τον έλεγχο κουρδικών στρατευμάτων και αυτά που ελέγχονται από οργανώσεις της συριακής αντιπολίτευσης», δήλωσε ο Ιμπραχίμ αλ Ιντλίμπι ένας στρατιωτικός σύμβουλος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Αυτόπτες μάρτυρες επεσήμαναν ότι τουρκικοί εκσκαφείς εργάζονται όλο το 24ωρο κάνοντας οχυρωματικά έργα και δημιουργώντας θέσης παρατήρησης.

Και άλλα τουρκικά άρματα μάχης και επιπλέον προσωπικό έφτασε στα συριακά σύνορα χθες Σάββατο και πήρε θέσεις στην τουρκική πλευρά των συνόρων, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η Τουρκία επεκτείνει την παρουσία της στην περιοχή, όπου ελπίζει να εμποδίσει τις φιλοδοξίες των Κούρδων να ενώσουν την απομονωμένη περιοχή Αφρίν, στο βόρειο τμήμα της Ιντλίμπ, με την υπόλοιπη αυτόνομη περιοχή που ελέγχουν στη βόρεια Συρία.

Η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι οι επιχειρήσεις της στην περιοχή γίνονται στο πλαίσιο της συμφωνίας που συνήφθη τον προηγούμενο μήνα με τη Μόσχα και την Τεχεράνη για τον περιορισμό των συγκρούσεων μεταξύ των Σύρων ανταρτών και της συριακής κυβέρνησης.

Η Δαμασκός κατήγγειλε χθες την τουρκική εισβολή επισημαίνοντας ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση της εθνικής της κυριαρχίας και ζήτησε από την Άγκυρα να αποσύρει τα στρατεύματά της.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Δημοσιεύσεις: 11237
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2003 6:55 am
Επικοινωνία:

Το Κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας

Δημοσίευση από yandr »

Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και ένας άλλος τραυματίσθηκε από ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από Κούρδους μαχητές εναντίον στρατιωτικής βάσης στο βόρειο Ιράν, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας. https://www.militaire.gr/dyo-toyrkoi-stratiotes-skotothikan-apo-royketa-koyrdon-machiton/

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες