UFO!

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
απαντηση

UFO!

Δημοσίευση από απαντηση »

Δεν θα απαντησω απευθειας στην ερωτηση αλλα πληροφοριακα θα αναφερω οτι η ολη φουσκα με τα 'ufo' η οποια εμφανιστηκε μεθοδικοτατα καποιες δεκαετιες πριν, φερεται να εξυπηρετει δυο μεγαλους σκοπους κυριως της Αμερικης και γενικοτερα των μεγαλων παικτων.1) Αφενος φουσκες σαν αυτες των ουφο δημιουργουνται κατα καιρους με σκοπο τον φανατισμο και τον αποπροσανατολισμο της κοινωνιας απο σοβαρα θεματα και κυριως απο σοβαρα προβληματα. Ή σκανδαλα εναντιον του κοινωνικου συνολου και αφετερου εχετε υποψην σας οτι η NASA ως οντοτητα εχει βασισει την υπαρξη και την φημη της σε παρα πολλα ψεμματα, απο την δηθεν 1η εμφανιση των Αμερικανων στο φεγγαρι που δεν ισχυει, μεχρι τις κατα διαστηματα δηθεν ανακαλυψεις τους σε αλλους πλανητες οι οποιες εχουν αμφισβητηθει ανοιχτα απο διαφορους επιστημονες και μαλιστα υπαρχουν και καποιες ερευνες που εξηγουν το πως σε πολλες φασεις η NASA εχει σκηνοθετησει 'πλανα' απο τους πλανητες και πως τα εχει διαφημισει μεσω των μμε στο κοινο. Αυτες οι απατες συμβαινουν με σκοπο να δικιολογηθουν τα δισεκατομμυρια δολλαρια που πληρωνουν οι Αμερικανοι πολιτες καθε χρονο για την συνεχιση και συντηρηση της NASA αντι να δινονται για να λυθουν αμεσα και σημαντικα προβληματα της χωρας.

Υπαρχουν λοιπον διαφοροι πολυ εγκυροι λογοι για τους οποιους εχει δημιουργηθει αυτη η φουσκα και προσωπικα θεωρω την ολη θεωρια γελοια, ειδικα εφοσον πλεον ο κοσμος μπορει ανετα να πληροφορηθει για το πως χρησιμοποιειται η γνωστη τεχνολογια των 'holograms' για να αναπαραστησει ευκολα καποιος ενα σωμα στον ουρανο ή ακομα και μια ολοκληρη εικονα. Μαλιστα και χωρις να θελω να προπαγανδισω κατι, οι Ορθοδοξες προφητειες αναφερουν οτι οι μεγαλες δυναμεις θα προσπαθησουν να εξαπατησουν τον κοσμο καποια στιγμη χρησιμοποιωντας τεχνολογια που θα απεικονιζει στον ουρανο κινουμενες μορφες και σωματα, για να εξαπατησουν τον κοσμο με την δηθεν εικονα του 'Μεσσια'. Αυτο το αναφερω απλα ενδεικτικα για το τι μπορουν να κανουν. Η τεχνολογια που ανεφερα ειναι 100% υπαρκτη εδω και χρονια και εχει χρησιμοποιηθει τοσο σε ταινιες οσο και για πολλα αλλα πειραματα και δηθεν 'φαινομενα' στον ουρανο.

aris

UFO!

Δημοσίευση από aris »

Βρε αρχηγέ άσε και κανένα γραπτό, ""εντεταλμένος"" είσαι;

Δέν ήθελα να το πω αυτό αλλά! ...

aris

UFO!

Δημοσίευση από aris »

Κάτι έγινε εκεί στην Κεφαλλονιά τότες το ψάχνω όμως..
Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Δημοσιεύσεις: 374
Εγγραφή: Τρί Φεβ 12, 2013 8:29 pm
Επικοινωνία:

UFO!

Δημοσίευση από samloxias »

Πολλά και διάφορα γίνανε εκείνη την εποχή και όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο. Πάρα πολλά μπορεί να μήν υπ ποθούν ποτέ για διαφόρους λόγους, όπως για λόγους ΣΚ και συγκεκριμένα άρθρα. Άλα πάλι για λόγους ΕΑ ή ΕΣ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης