Η κοπέλα μου είναι άθεη

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Christofer
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 24, 2019 10:57 pm
Επικοινωνία:

Η κοπέλα μου είναι άθεη

Δημοσίευση από Christofer »

Ελπιζω να την χωρισες να ηρεμησει η κοπελα. Ακου εκει διαβαζει και Καζαντζακη απαραδεκτα πραγματα. Θελεις να πιστευεις, καλα κανεις, θελει να μην πιστευει, καλα κανει. Με ποιο δικαιωμα να της επιβαλλεις κατι τετοιο. Εχω υπαρξει με κοπελες και απο τα δυο ακρα. Απλα δεν προσβαλαμε ο ενας τον αλλον για τα πιστευω του. Εγω προσωπικα ειμαι αθρησκος. Ειμαι αρκετα ανοιχτος σε νεες γνωσεις. Πριν λιγο καιρο ημουν με φιλους στην Μπολονια για εκδρομη με την WorldVentures Και παρακολουθησα δυο καθολικες λειτουργιες. Εχω βρεθει επισης και σε τζαμι, ημουν με φιλο μουσουλμανο και ειδαν πως δεν ειχα αρνητικη διαθεση και δεν μου ειπαν πως επρεπε να απομακρυνθω λογω αλλοθρησκειας. Γενικα ψαχνομαι, ισως καποτε βρω αυτο που μου ταιριαζει, ισως και οχι.
Άβαταρ μέλους
GeoCommand
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δημοσιεύσεις: 161
Εγγραφή: Τρί Μαρ 12, 2019 6:31 pm
Ενδιαφέροντα: Στρατός- σχέδιο-Αεροπορία
Επικοινωνία:

Η κοπέλα μου είναι άθεη

Δημοσίευση από GeoCommand »

Κατ'αρχας ας μην πέφτουμε στην παγίδα να μπλέκουμε θρησκείες και δογματα.Όταν μιλάς για Θεό , εννοεις τον τριαδικό Θεό της Ορθοδοξίας ( αληθινο).

Από ό, τι γραφεις για το γεγονός ότι οι γονείς της στράφηκαν προς την ορθοδοξία τα τελευταία χρόνια, πιθανότατα μεγάλωσε με ελλειπή και μπερδεμένα στοιχεία για τις θρησκείες. Συνεπώς (εγώ) πιστεύω πώς έχει συγχύσει στο μυαλό της τα περί Θεού

Και καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον πνευματικό. Θα δεις ότι εάν δεχθεί (γιατί για να είσαι σίγουρος για κάτι πρέπει να το τεσταρεις και να το αποδειξεις μιάς και μας είπες ότι είναι επιστήμων) σίγουρα θα αναθεωρήσει τα πιστεύω της.

Ορθόδοξος

Η κοπέλα μου είναι άθεη

Δημοσίευση από Ορθόδοξος »

Alister Πεοσευχησου να τη φωτίσει ο Θεός να καταλάβει την αλήθεια και διάβασε βιβλία για την ορθόδοξη πίστη προκειμένου να μπορείς να την διαφωτίσεις σχετικά με απορίες/ λανθασμένες απόψεις που έχει
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες