Ελληνίδες vs αλλοδαπές

Ανταλλάξτε απόψεις και διασταυρώστε τα ξίφη σας με επιχειρήματα
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
AtomicYeti
Λοχαγός
Λοχαγός
Δημοσιεύσεις: 471
Εγγραφή: Τετ Ιουν 03, 2015 5:34 pm
Επικοινωνία:

Ελληνίδες vs αλλοδαπές

Δημοσίευση από AtomicYeti »

Ξεσπάθωσε ο φίλος dimpap :D

Νομίζω έκανες την καλύτερη δουλειά που δεν μένεις πλέον Ελλάδα, πολλοί απο εμάς δεν έχουμε τέτοιες επιλογές, δυστυχώς. Λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει απο την ίδια μέγγενη. Ο ελληνίδες ξέχασαν τα βασικά και γι'αυτό σήμερα δεν έχουν επιλογές. Όταν εμείς θέλουμε σκλάβους, φτιάχνουμε μηχανήματα. Όταν αυτές θέλουν σκλάβους, φτιάχνουν εμάς. Υποτίθεται οτι τα θηλυκά έχουν μεγαλύτερο θηλυκό εγκέφαλο, αλλά στην Ελλάδα ακόμα υποτίθεται. Ας φροντίσουν να αποκτηνωθούν και να μορφωθούν. Εμείς αν αποκτηνωθούμε, τελειώσαμε.

Εγώ έχω φτάσει να δικαιολογώ ακόμα και τους gay, γιατί κάποιος πρέπει να έχει τα μάτια του στην μπάλα όσο αφορά το βρώμικο παιχνίδι του παρασκηνίου, εκει που πραγματικά παίζουν οι γυναίκες. Όχι οτι τους θεωρώ καλούς, απλώς είναι αναγκαίοι (νάτο, το βγάζει και η γλώσσα :D) ως αντιστάθμισμα στο χαμηλό επίπεδο της γυναίκας. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν.

Δεν ξέρω τι φταίει με τις ελληνίδες, σίγουρα έχουν απωθημένα και είναι γεμάτες δηλητήριο. Ίσως επειδή έχουν ευθραυστα σωματάκια, η μόνη τους λύση είναι η ψυχική/συναισθηματική βία. Όπως και νά χει, στο τέλος θα ζήσουν ανάλογα με το επίπεδό τους.
Πάντως αραιά και πού, υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις. Αλλά πολύ αραιά. Αλλιώς, εμείς είχαμε και τις "θείτσες" :D. Αυτές μας κάνανε ρεκτιφιέ!
Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
yoko

Ελληνίδες vs αλλοδαπές

Δημοσίευση από yoko »

Πιο κομπλεξικο μπαζο και "αγκα" δν εχω γνωρισει απο σενα. Τα " κομπλεξ" που αναφερεις &Την κακια την εχεις εσυ προφανώς, φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις. Πολύ μισίος ρε φίλε. Αυτό μόνο βαθύτατο πόνο δείχνει κ ανασφάλεια. Άντε κάτσε εκει ρε πιθηκόμορφε άνθρωπεκ μη σώσεις κ γυρίσεις. Κ καθαρισε καμια φορα κ ην τριχα στν πλάτη ή στν κώλο, να βρεις κ μία με λιγότερο μπουστάκι. Το "ξύλο" έπρεπε να στν ρίχναν εσένα μικρό κάθε λεπτό γ αυτό και βγήκες ένας τριτοκοσμικός, προβληματικός μπιντές.*Παίρνουμε μια καλή τζούρα τσιγάρο και στη πετάμε στη μάπα σου αρρωστάκι*ΕικόναΚ άσε η φοβασαι, μας τακτοποιεί κανενας αλλος εμας, που μπορει να το σηκώσειο ανδρισμός του, ειναι καψουρεμενος φουλ με την πάρτυ μας κ όχι ένας ακομα- ελεινός- μισογύνης! -) φιλουθκια

ΤΟ

Ελληνίδες vs αλλοδαπές

Δημοσίευση από ΤΟ »

Πραγματικά διαβάζω και γελάω. Ξεχάσατε όμως να σχολιάσετε και το ουδέτερο φύλο ''το''. Τι έχετε να πείτε...
Ελληνίδα

Ελληνίδες vs αλλοδαπές

Δημοσίευση από Ελληνίδα »

Έτσι πως έχει γινει η σημερινή νεολαία που οι περισσότερες γυναίκες κοιταν μονο να συνουσιαστουν και φυσικά οι περισσότεροι άντρες έχουν βαρεθεί να βλέπουν τα ίδια και τα ίδια. Έχουν πάψει να είναι " κυνηγοί " έχουν γινει δειλοί πλέον." Έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι η πιο πολλές γυναίκες φέρονται σαν άντρες και οι πιο πολλοί άντρες σαν γυναικουλες ". Σχεδόν έχει χαθεί η αγνή αγάπη ο πλατωνικός έρωτας και ο γάμος στις μέρες μας δυστυχώς. Δεν έχω να πω κατι για τις Ελληνίδες /νες και για τις αλλοδαπές /ους. Αυτό που μετράει είναι να εχει ο άλλος ή άλλη καλη ψυχή και αξιοπρέπεια να σε εκτιμάει και να σε αγαπάει πνευματικά και οχι σαρκαστικά δηλαδή να σε θέλει για το σωμα σου για την ηδονή αλλά για την ψυχή σου.
Άβαταρ μέλους
TheloNaPaoSnd
Λοχαγός
Λοχαγός
Δημοσιεύσεις: 445
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 24, 2018 8:06 pm
Τοποθεσία: Πολιτης
Επικοινωνία:

Ελληνίδες vs αλλοδαπές

Δημοσίευση από TheloNaPaoSnd »

Παιδιά μην φέρεστε σαρκικά, απ' ότι κατάλαβα οι περισσότερες απαντήσεις με αυτό έχουν να κάνουν (ξεχείλισε τεστοστερόνη η οθόνη να πούμε). Και δεν το λέω από θρησκευτικής απόψεως, απλά μην υποκείπτετε στους εγωιστικούς πόθους σας (κάτι πολύ δύσκολο με τα χάρτινα και πολλές φορές ανήθικα πρότυπα τα οποία μας πασάρει η σύγχρονη κοινωνία, όχι δηλαδή πως παλιά είχαν τίποτα φοβερό). Επίσης φέτος το πρωτάθλημα η ΑΕΚ.
Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅ πλα τὰ ἱ ερὰ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες