561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
Εγώ στο 642 Μ/Κ ΤΠ είμαι... Δν έχει ακουστεί κάτι... Λειτουργεί κανονικά!
561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
To 561 Μ/Κ Τ. Π μεταφέρθηκε στην 7η Ταξιαρχία στον Προβατώνα όπου και ανήκει κανονικά. Η μετακόμιση απο την Καβησό έγινε στις 15/12/2010.
561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
Οπως λεει και ο παραπανω το 561 εφυγε απο καβησο και πηγε στο στρατοπεδο του προβατονα στην 7 ταξιαρχια. Οσο ημουν εκει δεν υπηρχαν κτιρια για το στρατοπεδο οποτε ειχαν εγκατασταθει σε λυομενα μεχρι και τον φεβρουαριο του 11 μεχρι και που απολυθηκα. Δεν γνωριζω πλεον αν βρεθηκαν κτηρια για την εγκατασταση του στρατοπεδου.
561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
Υπηρετησα το 96-98 Και ηταν οντως στο στρατοπεδο βογιατζη ηταν μεσα το 561 Μ/Κ ΤΠ 110 Μ Π/ΠΒ και ΛΑΤ.
Αλλα καθαρα ανηκει στην 7η ΤΑΞ. Δεν αλλαξε
Αλλα καθαρα ανηκει στην 7η ΤΑΞ. Δεν αλλαξε
- DELTA
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Επικοινωνία:
561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
Κριμα ημουν εκει 304
561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
Οι ποιο ωραιοι μηνες που περασα στο στρατο ηταν σε αυτο το στρατοπεδο... 272
561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
561 ΤΠ 1992 219 σειρα 153 ασμ... διοικητης γεροβασιλειου λοχαγος τσαλαγραδας γιωργος υπολοχαγος παππας ευαγγελος... ψαχνω τον λοχαγο χρονια να βρω τα ιχνη του ενα μεγαλο ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου... ξερει αυτος ! φυλακιο πεταλου και καθε βραδυ ο 2 λοχος αγια παρασκευη... αναμνησεις αθανατος ελληνικος στρατος !
561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
11/11/2000-11/8/2001.9 μηνες στη καβησο, στις Φερρες. Ωραιες εποχε. Ορλανδατος, κομποροζος, σοφικιτης, παπαγεωργοπουλος.267.
561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
265, επιλοχίας του 2ου λοχου, αν θυμάμαι καλά εγώ ημουν εκεί από αρχές Μαίου 2000 μεχρι μέσα Φλεβάρη 2001, με ένα μήνα απόσπαση στα ΛΥΒ Σταρούπολης τον Ιούνιο 2000.
Το 561 τοτε ηταν Καβησό και τρέμαμε μην έρθει η 7η για εγκατάσαση εκεί κατι τελικά που δε συνέβη, ευτυχως. Έιχα Π***** λοχαγό και διοικητή το Σ*********** που έριχνε τοτε τις μυθικές ποινές για το 'μιλλένιουμ', και πολλούς άλλους 'μυθους' στο λόχο όπως Ζ***** (ΣΜΥ), Κ********* (ΟΠΥ).
Αρκετά μάχιμη μονάδα αλλά τα χρόνια είναι αποτυπωμένα στη μνήμη... Τον Σ******** τον θυμάμαι.
Το 561 τοτε ηταν Καβησό και τρέμαμε μην έρθει η 7η για εγκατάσαση εκεί κατι τελικά που δε συνέβη, ευτυχως. Έιχα Π***** λοχαγό και διοικητή το Σ*********** που έριχνε τοτε τις μυθικές ποινές για το 'μιλλένιουμ', και πολλούς άλλους 'μυθους' στο λόχο όπως Ζ***** (ΣΜΥ), Κ********* (ΟΠΥ).
Αρκετά μάχιμη μονάδα αλλά τα χρόνια είναι αποτυπωμένα στη μνήμη... Τον Σ******** τον θυμάμαι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
561 Μ/Κ ΤΠ - Προβατώνας
Μέχρι και τον περασμένο αύγουστο η μοναδα συνέχιζε να στεγαζεται σε λυόμενα στο Β υποστρατοπεδο στον Προβατωνα. Δε νομίζω ότι θα αλλαξει αυτό σύντομα, η οικονομική κατασταση της χώρας είναι γνωστή και παρασέρνει και το στρατό. Κλασική μεταθεση για πεζικαριους που αρνούνται να πανε ΕΛΔΥΚ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης