ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
Μ. υ. κ
- _KOURSAROS_
- Αντισυνταγματάρχης
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
Ειναι αληθεια οτι κατα την εκπεδευση στο σχολειο που πανε οι ΟΥΚ υπαρχη μια φαση της εκπεδευσης που ο ενας πνηγει τον αλλο και μετα τον επαναφερει στην ζωη με τεχνιτη αναπνοη ή ειναι βλακιες οπως και τοσα αλλα... ;
Να απαντηση ενας που ξερει οχι κανενας που ακουσε που του ειπε ο φιλος του ξαδερφου κλπ...
Να απαντηση ενας που ξερει οχι κανενας που ακουσε που του ειπε ο φιλος του ξαδερφου κλπ...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Λοχαγός
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
Για τις πατητες μιλας Πανο. Αν περασεις απο το μπερε και πας εκει κοντα σου στην 5η μοιρα και υπηρετησεις, Θα βαρεθεις να ακουσες για αυτες απο βατραχοπουλαδερους Οχι δε σε επαναφερουν στη ζωη παπαριες ειναι αυτα. Αλλα ειναι ασκηση στην οποια κοβεται κοσμος...
-
- Ταγματάρχης
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
fideas emk έγραψε:Για τις πατητες μιλας Πανο. Αν περασεις απο το μπερε και πας εκει κοντα σου στην 5η μοιρα και υπηρετησεις, Θα βαρεθεις να ακουσες για αυτες απο βατραχοπουλαδερους Οχι δε σε επαναφερουν στη ζωη παπαριες ειναι αυτα. Αλλα ειναι ασκηση στην οποια κοβεται κοσμος...
Eιναι ασκηση η οποια το μεγαλυτερο ποσοστο των εκπαιδευομενων χανεις τις αισθησεις του απο ελειψη οξυγονου.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
- _KOURSAROS_
- Αντισυνταγματάρχης
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
Ε πητε τιποτα παραπανο τι ειναι αυτες οι πατητες; Σαν καμψεις μου ακουγετε... Δοστε μερικες λεπτομεριες αν ξερετε
-
- Λοχαγός
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
Ασκηση πνιγμου ειναι. Εκει που κολυμπαει ο μαθητης ερχεται ο εκπαιδευτης βατραχος και τον βουλιαζει κατω και τον κραταει εκει για ενα διαστημα. Απλα ειναι τρομαχτικη λιγο γιατι το κανουν απροειδοποιητα και μπορει να χασεις τις αισθησεις σου επισης. Αυτοι οι βατραχοι που μας μιλησαν στη μοιρα δεν ειπαν Οτι λιποθυμησαν αλλα οπωσδηποτε χεστηκαν . Υπαρχουν πολλα αλλα πολυ χειροτερα απο τις πατητες απλα αυτες εχουν μεινει θρυλικες γιατι παιζουν με το μυαλο σου... (οπως και σε πολλα αλλα πραματα εκει μεσα). Αυτη ειναι η ''δυσκολια'' της πατητης. Δε χρειαζεται αντοχη και δεν ειναι μαμησι οπως ειναι ας πουμε ενα τρεξιμο στην αμμο που κανουν οι ΟΥΚ ή μια μπεργκιναδα των καταδρομων+2 φορες το στιβο μαχης+ασκησεις αλεξιπτωτιστη ολα στα καπακι... Απλα ειναι ψυχολογικο τελειως
-
- Ταγματάρχης
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
fideas emk έγραψε:Ασκηση πνιγμου ειναι. Εκει που κολυμπαει ο μαθητης ερχεται ο εκπαιδευτης βατραχος και τον βουλιαζει κατω και τον κραταει εκει για ενα διαστημα. Απλα ειναι τρομαχτικη λιγο γιατι το κανουν απροειδοποιητα και μπορει να χασεις τις αισθησεις σου επισης. Αυτοι οι βατραχοι που μας μιλησαν στη μοιρα δεν ειπαν Οτι λιποθυμησαν αλλα οπωσδηποτε χεστηκαν . Υπαρχουν πολλα αλλα πολυ χειροτερα απο τις πατητες απλα αυτες εχουν μεινει θρυλικες γιατι παιζουν με το μυαλο σου... (οπως και σε πολλα αλλα πραματα εκει μεσα). Αυτη ειναι η ''δυσκολια'' της πατητης. Δε χρειαζεται αντοχη και δεν ειναι μαμησι οπως ειναι ας πουμε ενα τρεξιμο στην αμμο που κανουν οι ΟΥΚ ή μια μπεργκιναδα των καταδρομων+2 φορες το στιβο μαχης+ασκησεις αλεξιπτωτιστη ολα στα καπακι... Απλα ειναι ψυχολογικο τελειως
Φίλε το καλύτερο που μπορεις να κάνεις ειναι να μας περιγράψεις τις δικές σου εμπειρίες απο την Ε' ΜΚ, παρά εμπειρίες αλλων που δεν εχεις ζήσει ποτέ.
Πιστεύω το κάθετι, απο το πιο απλο μεχρι το πιο απίθανο, αν δε το ζήσεις δεν μπορεις να εκφέρεις γνώμη ή περιγραφή.
Φιλικά.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Λοχαγός
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
Ενταξει απλα μεταφερω κι εγω αυτα που εχω ακουσει απο τους βατραχους Που μας τα λεγανε. Ο, τι θυμαμαι δηλαδη. Κατα τα αλλα δικιο εχεις.
- _KOURSAROS_
- Αντισυνταγματάρχης
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
Το θεμα ειναι μου οτι λυθηκε η απορια, οσο για την Ε'ΜΚ... Δεν εχω να πω τιποτα ειναι 6-7 λεπτα απο το σπιτι μου και απο οτι ξερω την λενε Μαυρη Μοιρα... !
-
- Ταγματάρχης
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
PrinCePanoSS έγραψε:Το θεμα ειναι μου οτι λυθηκε η απορια, οσο για την Ε'ΜΚ... Δεν εχω να πω τιποτα ειναι 6-7 λεπτα απο το σπιτι μου και απο οτι ξερω την λενε Μαυρη Μοιρα... !
Kάποτε...
-
- Ταγματάρχης
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
LOK Soldier έγραψε:Εγω παντως πιστευω στο ρητο εκαστος στο ειδος του...
Δε νομίζω σε 9 μήνες θητεία να ονομάζεις μαυρα αυτα που περασες. Μιλαμε για 2010.
Οχι '80 ουτε '90 ουτε καν '00
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
Α ΡΕΕΕ Ζ ΜΑΚ
http://www.defencenet.gr/defence/media/z_mak.pdf
http://www.defencenet.gr/defence/media/z_mak.pdf
- asimike
- Αντισυνταγματάρχης
-
- Συνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
ΔΥΚ vs ETA vs Z' MAΚ
Αυξησε το λιγο, Λοχος εναντιων Λοχου. Το ΕΤΑ θα εχει ενα προβαδισμα, αν θυμηθουν οι Αξ και οι Υπαξ τι εμαθαν στη Σχολη Πεζικουfideas emk έγραψε: Σε πραγματικη μαχη ας πουμε διμοιριας ΟΥΚ με διμοιρια ΕΤΑ μην ειστε σιγουροι οτι θα νικησουν τα ΟΥΚ (το αναποδο θα ελεγα) .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης