kampf έγραψε:Οι ΕΠΟΠ ειδικα πιστευω θα σκισουν κανα καλσον.
Η αληθεια ειναι οτι υπάρχουν πολλοί που δεν ανταποκρινονται και το παιζουν κιολας. Δυστυχώς κακούς θα βρεις παντου.
kampf έγραψε:Οι ΕΠΟΠ ειδικα πιστευω θα σκισουν κανα καλσον.
Δεν σου φαινεται παραλογο;johny.xmarks έγραψε:Όπως και ΜΑΚ - Πεζικό δεν μου φαίνεται παράλογο
johny.xmarks έγραψε:Λοιπόν, εμένα οι Πεζοναύτες μου θυμίζουν τους Marines και οι Αμφίβιοι τους Μarine Recon της Αμερικής, αλλά όχι απόλυτα.
297ΙΜΑΚ έγραψε:Δεν σου φαινεται παραλογο;johny.xmarks έγραψε:Όπως και ΜΑΚ - Πεζικό δεν μου φαίνεται παράλογο
Οπα φιλαρακι, προσβαλεις τον μπερε μας, τη θητεια μας, τον ιδρωτα, τα ξενυχτια και τα χιλιομετρα που περπατησαμε, και τα κιλα που κουβαλησαμε... ανακαλεις εδω.johny.xmarks έγραψε:Λοιπόν, εμένα οι Πεζοναύτες μου θυμίζουν τους Marines και οι Αμφίβιοι τους Μarine Recon της Αμερικής, αλλά όχι απόλυτα.
Μην μπλεκεις τον Αμερικανικο με τον Ελληνικο στρατο. Οι Αμερικανοι εχουν κοσμο και μπορουν να φτιαξουν Ενα καρο ειδικες μοναδες. Εκτος απο τα κλασσικα Νavy Seals Marines που ψαρωνετε ολοι, υπαρχουν oi green berrets,air cavalry,rangers,delta force,airborne infantry και πολλα αλλα. Καθε μια δε εχει και πιο εξειδικευμενες υπομοναδες. Τωρα ιστορκια οι Πεζοναυτες ειναι συνεχεια των Ευζονικων Ταγματων ενω οι Καταδρομεις ειναι νεωτερο φρουτο.
Οι Αμερικανοι Πεζοναυτες δεν ανηκουν πουθενα. Ειναι τοσο ξεχωριστοι οσο το Ναυτικο και η Αεροπορια.Nassos έγραψε:Οι Αμερικανοί Πεζοναύτες ανήκουν στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, έχουν δικά τους πλωτά και εναέρια μέσα, πολλές διαφορετικές υπομονάδες κλπ. Κλπ.
Nassos έγραψε:Οι ΜΑΚ αγαπητέ είναι οι "απόγονοι"των Βρετανικών amphibious raiders (εξ'ού και το "Αμφίβιοι Καταδρομείς").
johny.xmarks έγραψε:... Και φυσικά καθαρό τόπο απόβασης λόγω ΜΥΚ/ΜΑΚ...
297ΙΜΑΚ έγραψε:Nassos έγραψε:Οι ΜΑΚ αγαπητέ είναι οι "απόγονοι"των Βρετανικών amphibious raiders (εξ'ού και το "Αμφίβιοι Καταδρομείς").
Εγω νομιζω οτι ειναι των SBS (Special Boat Service) οπως οι αλεξιπτωτιστες απο τους πρωημους SAS (Special Air Service).
297ΙΜΑΚ έγραψε:Κατι παλια στρατιωτικα εγχειριδια (εκδοση ΓΕΣ) που εχω λενε οτι οι πρωτοι αλεξιπτωτηστες εκπαιδευτηκαν απο τους SAS τοτε.Χωρις να γνωριζω, μηπως το "PARAS" που λες ειναι κατι σαν πεζικαριοι αλεξιπτωτιστες;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες