Προκήρυξη 300 άτομα ΕΜΟΔΕ + 150 ΓΚ(2025)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Προκήρυξη 300 άτομα ΕΜΟΔΕ + 150 ΓΚ(2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ας κάνουμε εδώ την αρχή να λέμε ότι ακούμε και μας προβληματίζει για την προκήρυξη
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη 300 άτομα ΕΜΟΔΕ + 150 ΓΚ(2025)

Μήπως γνωρίζει κάποιος οι οδηγοί που θα πάρει φέτος θα είναι μόνιμη η πενταετούς υποχρέωσης και αν υπάρχει ενδεχόμενο από το χρόνου να ξεκινήσει να παίρνει πενταετούς υποχρέωσης για να καλύψει της θέσης και σε σταθμούς εκτός της εμοδε
xrhstaras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από xrhstaras »

Έχουμε καμία έγκυρη πηγή για το πότε θα βγει η προκηρυξη; Και το μορια που λέτε να κυμαίνονται φέτος ;
PyRos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Από μέρα σε μέρα φίλε 2 διαφορετικές θα είναι.
xrhstaras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δηλαδή ένας που τον πιάνει το όριο ηλικίας και έχει τα διπλώματα θα μπορεί να κάνει τα χαρτιά του και στης 2 προκηρύξεις; Και κάτι ακόμα υπάρχει κ μια λίστα επιλαχών τον εμοδε αν βγει τώρα η προκηρυξη κανονικά δεν πρέπει να πάρει πρώτα τους επιλαχών;
PyRos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Νέο φεκ νέα προκήρυξη φίλε! Και ναι λογικά θα μπορεις και στις 2!
Επισκέπτης

Οταν βγαίνει μια προκήρυξη, η παλιά παύει να ισχύει.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Καλησπέρα. Ξέρουμε για τους οδηγούς τι όριο ηλικίας θα έχει για τους πολίτες; Θα ναι όπως εμοδε ή μπορεί να έχει και κάτι παραπάνω ηλικιακά;
xrhstaras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Λογικά θα είναι 28 για πολίτες κ εθελοντές κ 35 για εποχικούς πάντα με επιφύλαξη και χωρίς να έχω κάποια πληροφορία
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Παιδιά δυο ξεχωριστές θα είναι να κάνετε και στς δυο και όπου μπείτε λίγες μέρες έμειναν για να δημοσιευτούν να γυμνάζεστε κάθε μέρα κρίμα είναι να κοπεί κάποιος σε αθλήματα
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Γνώμη μου βάση εμοδε όσο ήταν το 2024
Επισκέπτης

Κύριε Kakol για εμάς που είμαστε μεγάλοι πότε να περιμένουμε την προκήρυξη των εποχικών; Υπάρχει περίπτωση Μάρτιο όπως το 20;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 3:21 pm Κύριε Kakol για εμάς που είμαστε μεγάλοι πότε να περιμένουμε την προκήρυξη των εποχικών; Υπάρχει περίπτωση Μάρτιο όπως το 20;
Κυριεεε ελεησοοοον
xrhstaras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παιδιά καλημέρα τα ως τώρα δεδομένα με την κατάσταση που βλέπουμε εάν είναι κάποιος ποιο πάνω από 35 κατά την δική μου άποψη δεν αξίζει να πας για εποχικος, αυτά που ξέραμε τελείωσαν η ΝΔ διώχνει εποχικούς με εμπειρία 6κ5 χρόνων γίνονται απίστευτα πράγματα και πρωτοφανής για το ΠΣ που ξέραμε και δυστυχώς έγινε η αρχή, πονταρου πολύ και στον εθελοντισμό
Επισκέπτης

Τώρα που θα βγει για εποχικούς προκήρυξη μόλις βγούν τα αποτελέσματα να δεις πόσοι θα μείνουν εθελοντές. Οι μισοί εθελοντές ήρθαν για να μπουν εποχικοί. Τώρα μόλις δουν ότι δεν μπαίνουν (αν δεν είσαι ήδη 3 χρόνια τουλάχιστον εθελοντής δεν περνάς ούτε για αστείο) να δεις πως οι 5500 εθελοντές γίνονται ξαφνικά 2000. Και εγώ εθελοντής είμαι εδώ και 6 χρόνια και έχω να πω ότι οι τελευταίες φουρνιές έχουν έρθει καθαρά για αυτό το λόγο και καμία σχέση δεν έχουν με εμάς τους παλιούς. Απλά δυσφημούν όλο τον θεσμό και βρίσκουν πάτημα κάποιοι άλλοι και κράζουν. Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε 2000 εθελοντές και πολύ σας λέω. Και να δούμε μετά τι νούμερα θα δημοσιεύει το αρχηγείο για δυνάμεις πυρόσβεσης
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες