Προκήρυξη για αστυνομία σιδηροδρόμων (2025)
Προκήρυξη για αστυνομία σιδηροδρόμων (2025)
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν η αστυνομία σίδηρο δρόμων που θα αποτελείτε από ειδικούς φρουρους θα βγει νέα προκυρηξη η υπάρχει περίπτωση να είναι από τον υπάρχοντα πίνακα ευχαριστώ πολύ
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Από ειδικούς φρουρούς θα αποτελείται, για το δεύτερο δεν γνωρίζουμε ακόμα. Πάντως οι πίνακες θα είναι ενεργοί για 24 μήνες οπότε βλέπουμε.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Δεκ 13, 2024 9:35 pm Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν η αστυνομία σίδηρο δρόμων που θα αποτελείτε από ειδικούς φρουρους θα βγει νέα προκυρηξη η υπάρχει περίπτωση να είναι από τον υπάρχοντα πίνακα ευχαριστώ πολύ
-
- Συνταγματάρχης
Προκήρυξη για αστυνομία σιδηροδρόμων 2025;
Όποιες πληροφορίες, για το νέο σώμα, με κυριότερο, αν θα βγάλουν προκήρυξη και με τι κριτήρια και αν θα είναι τα ίδια με την τελευταία προκ των ειδικών ή αν θα κάνουν εσωτερικές μετακινήσεις, ίσως από τους 600, που θα πάρουν σύντομα.
Re: Προκήρυξη για αστυνομία σιδηροδρόμων 2025;
Ας ελπίσουμε ότι θα τραβήξει από τούς πίνακες τών ειδικών φρουρών τώρα αλλιώς την βάψαμε
Δεν παιζει να βγει καινιουργια προκ με αλλα κριτηρια και ανεβασμενα ορια ηλικιας?
-
- Συνταγματάρχης
Αυτό ψάχνουμε, μήπως αλλάξουν κάτι, αν βγάλουν καινούργια. Μπορεί να στελεχωθεί από τους 600, που θα πάρει τον Γενάρη. Δεν ξέρουμε ακόμα.Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 15, 2024 7:03 pmΔεν παιζει να βγει καινιουργια προκ με αλλα κριτηρια και ανεβασμενα ορια ηλικιας;
Αναλογα ποιο υπουργειο θα την βγαλειniasimas έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 15, 2024 10:45 pmΑυτό ψάχνουμε, μήπως αλλάξουν κάτι, αν βγάλουν καινούργια. Μπορεί να στελεχωθεί από τους 600, που θα πάρει τον Γενάρη. Δεν ξέρουμε ακόμα.Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 15, 2024 7:03 pmΔεν παιζει να βγει καινιουργια προκ με αλλα κριτηρια και ανεβασμενα ορια ηλικιας;
-
- Συνταγματάρχης
Αν θα λέει ότι θα αποτελείται από ειδικούς, μάλλον για υπουργείο προστασίας πηγαίνει. Σώμα της αστυνομίας λένε θα είναι. Θα δούμε.
Ρε παιδιά τι είναι αυτό που συζητάτε; Μπορείτε να μου πείτε και εμένα; Που το είδατε;
Ο υφυπουργός μεταφορών το ανακοίνωσε και είπε θα αποτελείται από ειδικούς φρουρούς και ότι θα λειτουργήσει μέσα στο 2025. Μάλλον από Ιανουάριο θα μάθουμε περισσότερα.Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Δεκ 16, 2024 9:42 am Ρε παιδιά τι είναι αυτό που συζητάτε; Μπορείτε να μου πείτε και εμένα; Που το είδατε;
https://www.policenet.gr/article/erheta ... a-analabeiΕπισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Δεκ 16, 2024 9:42 am Ρε παιδιά τι είναι αυτό που συζητάτε; Μπορείτε να μου πείτε και εμένα; Που το είδατε;
2 μήνες διορία λέει τους δίνει η κομισιόν για τη ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Σίγουρα θα έχει σχέση με την νέα υπηρεσία κατά κάποιον τρόπο.https://www.documentonews.gr/article/ko ... ladas/amp/
Ας ελπίσουμε ότι θα πάρει από τον πίνακα άτομα να μπούμε και εμείς που είμαστε κάτω από το 1500 Α κατηγορία. Αν και φοβάμαι ότι θα χρησιμοποιηθούν αυτοί που πήρε τώρα δυστυχώς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες