Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ναι και με αυτό που διάβασες τι συμπέρασμα έβγαλες; Γτ εγώ δεν διάβασα κάτι που να μας αφορά.
Opz

Δημοσίευση από Opz »

Ρε μάγκες κοιμαστε όρθιοι ή καίτε μαζούτ;

Έχει βγει προεδρικό διάταγμα, έχει νομοθετηθεί ότι θα πάρει 600 ειδικούς φρουρούς από τον διαγωνισμό του 2024.

Ξεκόλληστε λίγο το μυαλό σας.
Επισκέπτης

Μακάρι αδερφέ να αποδειχθεί αλήθεια για τους επιπλέον 500 από τους πίνακες! Θα είναι σωτήριο για πολλούς από εμάς ειδικά στην Β κατηγορία!
Επισκέπτης

Παιδιά γνωρίζεται πόσα λεφτά θα παίρνετε?
Επισκέπτης

Καλά μήν χαίρεσαι δεν θα πέσει πολύ η σειρά στην Β. Στην Α θα πέσει πάρα πολύ αν πάρει άλλους 500. Εδώ θα πέσει τώρα με τούς 600 θα το δείς.
Επισκέπτης

Καλησπερα σας παιδια ο αρχιφυλακας ειμαι. Ελπιζω να ειστε καλα. Ηθελα να επισημανω κατι. Αυτος που γραφει τις ωρες και τα λεπτα απο την τελευταια φορα που μπηκε δεν ειμαι εγω ειναι αυτος που με παριστανει και ειναι ενας απο τους λογους που σταματησα να γραφω καθως ειμαι αηδιασμενος απο την αχαριστια μας σαν λαος. Τα καλα νεα ειναι οτι αν οχι τις επομενες ημερες την αλλη εβδομαδα θα αρχισουν να παιρνουν τηλεφωνα για να παραλαβετε καρτελες. Καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι μακαρι να κανετε το ονειρο σας πραγματικοτητα. Αν μαθω κατι καινουργιο για την επομενη φουρνια θα σας ενημερωσω καλο ξημερωμα.
Επισκέπτης

Καλησπερα χρονια πολλα καποιο νεο για ποτε θα παραλαβουμε καρτελες;
Επισκέπτης

Αφού έγραψε ο αρχιφύλακας πάνω ότι θα αρχίσουν από την άλλη εβδομάδα να δίνουν καρτέλες ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε.
Επισκέπτης

Ολα καλά ρε παιδιά αλλά το να μην ξερεις τι γίνεται και να μην μπόρεις να προγραμματίσεις τι θα κάνεις είναι αγροτικό,
Επισκέπτης

Πήρα τηλέφωνο πριν λίγο στην διεύθυνση αστυνομίας και δεν είχαν ιδέα.
Επισκέπτης

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ποιος μπορεί υπεύθυνα να ξέρει και να μας πει για το ποτε θα αρχίσουν να καλούν για καρτέλες (600) . Ευχαριστω
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 08, 2025 1:56 pm ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ποιος μπορεί υπεύθυνα να ξέρει και να μας πει για το ποτε θα αρχίσουν να καλούν για καρτέλες (600) . Ευχαριστω
Καλημέρα φίλε μου. Μια λογική απάντηση σε αυτό που λες είναι "κανένας που θα μπει σε ένα φόρουμ σαν αυτό για να ενημερώσει άγνωστους με ψευδώνυμα". Δεν θα πάρεις έγκυρη απάντηση από ένα ανώνυμο φορουμ. Ο αρχιφυλακας (αν όντως είναι γιατί ο καθρνας μπορεί να συστηθεί εδώ μέσα σαν αυτον) είχε πει στην αρχή 7 του μήνα για δημοσίευση της προκήρυξης πράγμα που δεν συνέβει. Αν ήταν ο ίδιος είχε γράψει κάτι για 13 του μήνα επίσης. Το συμπέρασμα είναι πως με υπομονή θα μάθουμε. Φιλικά πάντα.
Επισκέπτης

Εγώ πήρα τηλέφωνο όπως σας έγραψα πιο πριν, στο τμήμα της περιοχής μου και δεν γνώριζαν κάτι. Μου έδωσαν τηλέφωνο για την διεύθυνση αστυνομίας Πειραιά και μίλησα με τον υπεύθυνο για τις προκηρύξεις και μου είπε πως δεν έχει ιδέα και καμία ενημέρωση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και ας ελπίσουμε ότι όντως στις 13 θα μας καλέσουν.
guest3

Δημοσίευση από guest3 »

Παιδια γιατι τρελένεσται έτσι ; Οκ έχετε δίκιο μεν γιατί οφείλουμε ενημέρωση αλλα αυτά τελευταία στιγμή γίνονται! Προετοιμαστείτε, και αν θέλετε να δείτε τι ισχύει και τι όχι ρωτήστε κάποιον εισακτέο απο τους 300 αν έχετε που είναι είδη στη σχολή. Αν υπάρχει εδώ κάποιος μπορεί να μας πεί. Εμένα οι πληροφορίες μου είναι οτι τους έβαλαν να ετοιμάσουν τον χώρο για τα ψυχομετρικά !
Επισκέπτης

Ετοιμάζουν τον χώρο γιατί ξεκινάνε οι διαδικασίες για τους αστυφύλακες για της πανελλήνιες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες